Смажені гриби з майонезом
Смажені гриби з цибулею та картоплею - від одного цього словосполучення вже слинки течуть, а якщо приправити їх майонезом і додати трохи сиру - вийти практично жульєн . І нехай не дуже корисно, зате дуже ситно і смачно!
Інгредієнти:
печериці (свіжі) - 500 г;
цибуля - 2 шт.;
сир твердий - 150 г;
майонез - 100 г;
сметана - 100 г;
олія - для смаження;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати гриби з майонезом. Нарізаний невеликими кубиками цибулю обсмажуємо в олії до рум'яного кольору. Додаємо до нього накрошенние пластинками гриби. Солимо, перчимо. Тушкуємо на середньому вогні хвилин 10-15 поки гриби пустять сік і не стануть м'якими. Тепер вливаємо в сковороду сметану і майонез, прибираємо газ до мінімуму і накриваємо сковороду кришкою. Гриби під майонезом тушкуємо хвилин п'ять.
Після перекладаємо їх порційно в глиняні горщики, присипаємо натертим на крупній тертці сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Як тільки розплавлений сир утворює рум'яну скоринку, виймаємо і подаємо до столу з картоплею або рисом.
Інгредієнти:
гливи - 500 г;
цибуля - 3 шт.;
морква - 2 шт.;
часник - 3 зубчики;
майонез - 5 ст. ложок;
сметана - 5 ст. ложок;
олія - для смаження;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Гриби промиваємо та нарізаємо крупною соломкою. Викладаємо їх у добре розігріту глибоку сковороду і обсмажуємо на рослинному маслі, поки що виділилася з грибів рідина не випарується і вони не підрум'яняться. Тепер додаємо нарізані півкільцями цибулю і тонкими брусочками моркву. Даємо овочам як слід протушкувати до м'якості. Тим часом готуємо заправку. Змішуємо сметану, майонез і пропущений через прес часник. Перемішуємо і доливаємо трохи води, до консистенції рідкої сметани. Заливаємо цим часниковим соусом гриби і доводимо до кипіння. Накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин на повільному вогні. Після знімаємо з плити і даємо готовому страві настоятися ще хвилин 10. За бажанням, смажені гриби з майонезом можна присипати зеленню.
Гриби, смажені з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати гриби з майонезом. Нарізаний невеликими кубиками цибулю обсмажуємо в олії до рум'яного кольору. Додаємо до нього накрошенние пластинками гриби. Солимо, перчимо. Тушкуємо на середньому вогні хвилин 10-15 поки гриби пустять сік і не стануть м'якими. Тепер вливаємо в сковороду сметану і майонез, прибираємо газ до мінімуму і накриваємо сковороду кришкою. Гриби під майонезом тушкуємо хвилин п'ять.
Після перекладаємо їх порційно в глиняні горщики, присипаємо натертим на крупній тертці сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Як тільки розплавлений сир утворює рум'яну скоринку, виймаємо і подаємо до столу з картоплею або рисом.
Рецепт грибів в майонезно-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Гриби промиваємо та нарізаємо крупною соломкою. Викладаємо їх у добре розігріту глибоку сковороду і обсмажуємо на рослинному маслі, поки що виділилася з грибів рідина не випарується і вони не підрум'яняться. Тепер додаємо нарізані півкільцями цибулю і тонкими брусочками моркву. Даємо овочам як слід протушкувати до м'якості. Тим часом готуємо заправку. Змішуємо сметану, майонез і пропущений через прес часник. Перемішуємо і доливаємо трохи води, до консистенції рідкої сметани. Заливаємо цим часниковим соусом гриби і доводимо до кипіння. Накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин на повільному вогні. Після знімаємо з плити і даємо готовому страві настоятися ще хвилин 10. За бажанням, смажені гриби з майонезом можна присипати зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо з грибами в горщиках
Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві
Жульєн в горщиках
Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і
Як приготувати гливи?
Гливи - популярні і добре відомі в нашій країні гриби, які використовують в якості основи для створення оригінальних і смачних страв. Пропонуємо
Як готувати печериці?
Печериці - найпоширеніші у світі гриби. Вони чудово поєднуються з м'ясними, овочевими стравами, а також сиром. Як правильно готувати печериці, ми вам
Гливи в сметані
Гливи в сметані - чудове і вишукане блюдо, яке можна подавати як до святкового, так і буденного столу. І сьогодні ми з вами поділимося цікавими
Смажені вовнянки
Якщо вам набридли гливи та печериці, пропонуємо вам різноманітити грибний стіл, приготувавши чудові смажені вовнянки. Їх можна просто посмажити на