Як приготувати гливи?
Гливи - популярні і добре відомі в нашій країні гриби, які використовують в якості основи для приготування оригінальних і смачних страв. А яких саме, ми з вами зараз і дізнаємося.
Інгредієнти:
гливи 300 г;
рослинна олія;
цибулина - 1 шт.;
сіль.
Приготування
Зараз розповімо, як правильно приготувати гливи. Гриби ретельно перебираємо, при необхідності промиваємо, обсушуємо і нарізаємо тонкою соломкою. Очищений цибулю шаткуємо півкільцями.
Тепер в чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо підготовлений цибулька і пасеруємо його під кришкою, протягом 5 хвилин, виставивши програму «Смаження», періодично, помішуючи. Тепер додаємо гриби, перемішуємо і готуємо разом з цибулею при закритій кришці мультиварки, помішуючи кожні 3-5 хвилин. Приблизно через 10 хвилин смаження, відкриваємо кришку приладу, підсолюємо обжарку за смаком і перемішуємо. Перед подачею на стіл, перекладаємо на блюдо тарілочку і присипаємо подрібненою свіжою зеленню.
Інгредієнти:
свіжі печериці - 500 г;
цибулина - 200 г;
сметана - 100 мл;
свіжа зелень - 1 пучок;
часник - 1 зубчик;
рослинна олія;
спеції.
Приготування
Пропонуємо ще один простий спосіб, як приготувати гливи зі сметаною. Добре промиті гриби нарізаємо на маленькі шматочки і викладаємо на добре розігріту сковорідку з додаванням рослинної олії. Трохи підсолюємо гливи за смаком і готуємо цибуля: шаткуємо його тоненькими півкільцями і пасеруємо на іншій сковороді до золотистого кольору. Коли вся рідина з грибів практично повністю випарується, додаємо туди обсмажений цибуля і кладемо сметану. Приправляємо блюдо спеції, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабенькому вогні хвилин 20-30. У самому кінці додаємо дрібно нарізаний часник і зелень.
Інгредієнти:
гливи - 400 г;
яйце - 1 шт.;
м'ясо - 200 г;
вершки - 200 мл;
часник - 2 зубчики;
спеції;
кріп.
Приготування
Давайте розберемося, як смачно приготувати гливи. Гриби і м'ясо ретельно промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо в сковороду. Солимо, перчимо їх за смаком, пасеруємо на рослинній масло до золотавого кольору. Дрібно шаткуємо укропчик і теж саме робимо з очищеними зубчиками часнику. Потім перекладаємо зелень і часник в миску, додаємо туди куряче яйце і вершки. Все добре перемішуємо і з'єднуємо отриману масу з остиглими грибами. Виливаємо тісто у форму для випікання і відправляємо блюдо приблизно на 25 хвилин у духовку, виставивши температуру 180 градусів.
Інгредієнти:
гливи - 1 кг;
цибулина - 2 шт.;
столовий оцет - 50 мл;
цукровий пісок - 1 ст. ложка;
сіль - 15 ст. ложки;
гвоздика - 3 шт.;
часник - 3 зубчики;
лавровий лист - 2 шт.;
сухі пряні трави - за смаком.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати гливи мариновані . Гриби промиваємо проточною водою, видаляємо жестковатие частини і шаткуємо невеликими шматочками. Потім складаємо їх в каструлю, заливаємо підсоленою холодною водою, кидаємо лаврушку, гвоздику і відварюємо до готовності приблизно хвилин 15-20. Після цього відкидаємо гриби на друшляк і залишаємо стікати.
А цим часом нарізаємо півкільцями очищений цибулю, подрібнюємо часник. Гриби перекладаємо в каструлю, заправляємо оцтом, додаємо цукор, сіль і прянощі за смаком. Кладемо цибулю, часник, перемішуємо і ставимо на добу в холодильник. Перед подачею на стіл заправляємо солоності нерафінованою соняшниковою маслом і, за бажанням, посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулькою.
Як приготувати гливи в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як правильно приготувати гливи. Гриби ретельно перебираємо, при необхідності промиваємо, обсушуємо і нарізаємо тонкою соломкою. Очищений цибулю шаткуємо півкільцями.
Тепер в чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо підготовлений цибулька і пасеруємо його під кришкою, протягом 5 хвилин, виставивши програму «Смаження», періодично, помішуючи. Тепер додаємо гриби, перемішуємо і готуємо разом з цибулею при закритій кришці мультиварки, помішуючи кожні 3-5 хвилин. Приблизно через 10 хвилин смаження, відкриваємо кришку приладу, підсолюємо обжарку за смаком і перемішуємо. Перед подачею на стіл, перекладаємо на блюдо тарілочку і присипаємо подрібненою свіжою зеленню.
Як приготувати гливи в сметані?
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один простий спосіб, як приготувати гливи зі сметаною. Добре промиті гриби нарізаємо на маленькі шматочки і викладаємо на добре розігріту сковорідку з додаванням рослинної олії. Трохи підсолюємо гливи за смаком і готуємо цибуля: шаткуємо його тоненькими півкільцями і пасеруємо на іншій сковороді до золотистого кольору. Коли вся рідина з грибів практично повністю випарується, додаємо туди обсмажений цибуля і кладемо сметану. Приправляємо блюдо спеції, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабенькому вогні хвилин 20-30. У самому кінці додаємо дрібно нарізаний часник і зелень.
Як приготувати гливи з м'ясом?
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як смачно приготувати гливи. Гриби і м'ясо ретельно промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо в сковороду. Солимо, перчимо їх за смаком, пасеруємо на рослинній масло до золотавого кольору. Дрібно шаткуємо укропчик і теж саме робимо з очищеними зубчиками часнику. Потім перекладаємо зелень і часник в миску, додаємо туди куряче яйце і вершки. Все добре перемішуємо і з'єднуємо отриману масу з остиглими грибами. Виливаємо тісто у форму для випікання і відправляємо блюдо приблизно на 25 хвилин у духовку, виставивши температуру 180 градусів.
Як приготувати гливи по-корейськи?
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати гливи мариновані . Гриби промиваємо проточною водою, видаляємо жестковатие частини і шаткуємо невеликими шматочками. Потім складаємо їх в каструлю, заливаємо підсоленою холодною водою, кидаємо лаврушку, гвоздику і відварюємо до готовності приблизно хвилин 15-20. Після цього відкидаємо гриби на друшляк і залишаємо стікати.
А цим часом нарізаємо півкільцями очищений цибулю, подрібнюємо часник. Гриби перекладаємо в каструлю, заправляємо оцтом, додаємо цукор, сіль і прянощі за смаком. Кладемо цибулю, часник, перемішуємо і ставимо на добу в холодильник. Перед подачею на стіл заправляємо солоності нерафінованою соняшниковою маслом і, за бажанням, посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулькою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати гливи з картоплею?
Гливи, не менш смачні гриби, ніж печериці, до яких ми з вами вже давно звикли. І сьогодні поговоримо про досить простих варіантах приготування глив з
Смажені гливи
Страви, приготовлені з грибами, відрізняються приголомшливою ніжністю, оригінальністю і соковитістю. І сьогодні ми розповімо, як смачно посмажити
Як готувати печериці?
Печериці - найпоширеніші у світі гриби. Вони чудово поєднуються з м'ясними, овочевими стравами, а також сиром. Як правильно готувати печериці, ми вам
Гливи в сметані
Гливи в сметані - чудове і вишукане блюдо, яке можна подавати як до святкового, так і буденного столу. І сьогодні ми з вами поділимося цікавими
Гливи мариновані
Якщо ви хочете смачно замаринувати гриби гливи, то варто запам'ятати кілька хороших рецептів, представлених в даній статті. Готову страву можна буде
Гливи в мультиварці
Гливи - смачні і досить доступні гриби. Їх можна приготувати різними способами: варити, смажити, тушкувати або додавати в салати. І сьогодні ми