Морква, тушкована з цибулею

Морква, тушкована з цибулею без масла
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз очищаємо від насіння і шкірки, після чого нарізаємо кубиками. Цибулю ріжемо великими кільцями, моркву кружечками. Томати бланшеруем, очищаємо від шкірки і насіння, після чого грубо подрібнюємо ножем.
У розігріту жаровню кладемо гарбуз і цибулю тушкуємо їх з невеликою кількістю овочевого бульйону 5 хвилин, після чого додаємо пропущений через прес часник, мелений коріандр і кумін. Готуємо все ще хвилину, додаємо нарізану моркву, томати нут. Заливаємо інгредієнти залишками бульйону і накриваємо жаровню кришкою. Тушкуємо моркву і цибулю 20 хвилин до м'якості.
Перед подачею збризкуємо страву соком лайма. Така тушкована морква з цибулею відрізняється низькою калорійністю і приємним смаком. Подавати блюдо можна як з грінкою з білого хліба, так і з порцією кус куса.
Як приготувати тушковану моркву з цибулею?
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями і пасеруємо на рослинній олії до прозорості. Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо до нього нарізані і очищені від шкірки томати, а також сіль і перець. Тушкуємо цибулю з томатами до тих пір, поки скибочки томату не перетворяться в однорідний соус, після чого додаємо натерту на крупній тертці моркву і накриваємо сковороду кришкою. Тушкуємо овочі на мінімальному вогні до повної м'якості моркви. Перед подаванням страву варто посипати свіжої подрібненої зеленню.
Подавати таке просте блюдо варто з легких салатів, або гарніром з круп: гречки, рису або пшона.
Морква, тушкована з цибулею й овочами
Моркву з цибулею - це страва смачна, але дуже ситна, тому, щоб зберегти ідею здорової їжі, але не завдати шкоди фігурі, рекомендуємо приготувати тушковану моркву з цибулею і ще деяким різноманітністю овочів. Ароматні сезонні овочі подарують відчуття насиченості надовго, а стрілка ваг перестане стрімко рухатися вправо.
Інгредієнти:
Приготування
Почнемо з підготовки овочів. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння, після чого нарізаємо кубиками. Пастернак і картоплю також чистимо і ріжемо кубиками. Селера ріжемо поперек скибочками середнього розміру, а очищену моркву - кружальцями. На дно жаровні наливаємо

На розігрітому маслі обсмажуємо кільця цибулі і селери, а також морква близько 7-10 хвилин, далі кладемо часник, смажимо 30 секунд і додаємо інші овочі. Заливаємо овочі бульйоном і приправляємо сіллю, перцем, лавровим листом і шавлією.
Тушкуємо овочі 50-60 хвилин під закритою кришкою на малому вогні, після чого даємо постояти ще 10-15 хвилин і подаємо до столу просто так, або з простим сметанним соусом з додаванням хрону.
Рекомендуємо добрі рецепти

Овочевий суп з капустою
Овочевий суп - універсальне блюдо для будь-якого часу року. Влітку його подають охолодженим, а взимку - гарячим з додаванням різних спецій. Давайте

Минтай, тушкований з морквою
Минтай, тушкований з морквою - смачне і ситне блюдо для повсякденного столу. Давайте детально розберемося, як його зробити в сметані, майонезі, а

Картопля, тушкована з куркою
Картопля, тушкована з куркою - просте, але в теж час смачне блюдо, яке підійде для повсякденного меню. І сьогодні ми підкажемо вам кілька нових

Тушкована індичка
Тушкована індичка - чудове і ситне блюдо для сімейного обіду і вечері. Пропонуємо вашій увазі кілька досить простих і смачних рецептів цього

Курка, тушкована з морквою і цибулею
Куряче м'ясо - дешевий і смачний продукт, який обожнюють багато. І сьогодні ми поговоримо про найпростіший спосіб його приготування - тушкованою

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними