Рис з морквою

Рис з морквою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо кілька разів, до тих пір, поки вода не стане зовсім прозорою. Цибулину і моркву чистимо і дрібно шаткуємо. Відкриваємо баночку консервованої кукурудзи і обережно зливаємо з неї рідину. Болгарський перчик промиваємо, обробляємо, виймаємо насіння і нарізаємо соломкою.
Включаємо мультиварку в мережу, вибираємо режим «Смаження», наливаємо в чашу масло, викладаємо цибулька і пасеруємо до прозорості. Потім додаємо моркву і всі інші овочі. Далі засипаємо рис, солимо, перчимо і розрівнюємо лопаткою. Наливаємо потрібну кількість води, виставляємо програму «Рис», закриваємо кришкою і готуємо страву приблизно півгодини. Готовий рис з кукурудзою і морквою перекладаємо на велике блюдо і подаємо до столу.
Рецепт рису з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування вареного рису з морквою крупу добре промиваємо і замочуємо приблизно на 1 годину в холодній воді. Не втрачаючи часу дарма, беремо каструльку з високими бортиками, наливаємо в неї масло і розігріваємо його на середньому вогні. Потім кидаємо кмин, лавровий листочок і обсмажуємо протягом 30 секунд. Після цього кладемо горох, додаємо очищену і натерту моркву. Все ретельно перемішуємо, пасеруємо кілька хвилин, і викладаємо до овочів замочений рис. Вливаємо необхідну кількість води, підсолюємо, приправляємо спеціями, накриваємо кришкою і варимо страву до готовності на середньому вогні, періодично помішуючи.
Рис з часником та морквою
Інгредієнти:
Приготування
Рис добре промиваємо, заливаємо 2 склянками холодної води і відварюємо до готовності, кинувши щіпку солі. Моркву та цибулю очищаємо, промиваємо та нарізаємо кубиками. У глибокій сковороді розігріваємо трохи рослинного масла й обсмажуємо овочі до м'якості.
Потім викладаємо до них мексиканську суміш, видавлюємо часник, перемішуємо і пасеруємо хвилинки 3. Готовий рис додаємо в сковороду, солимо за смаком, чекаємо кілька хвилин, а потім знімаємо з плити і подаємо як пісного страви самостійно.
Кальмари фаршировані рисом та морквою
Інгредієнти:

Приготування
Рис промиваємо і відварюємо до готовності. Моркву і цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо 5 хвилин в маслечко. Потім додаємо до овочів рис, перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин. Кальмари очищаємо, відварюємо цілком зі спеціями, даємо трохи охолонути і наповнюємо їх приготованим фаршем. Після цього кладемо в холодильник, а перед подачею на стіл, нарізаємо невеликими скибочками.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам

Пікша з цибулею і морквою
Пікша, приготовлена в духовці, виходить дуже соковитою і ароматною, зберігаючи при цьому свої корисний властивості. А якщо до риби ще додати цибулю і

Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці

Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з

Кальмари в мультиварці - рецепт
Кальмари - це справжній делікатес, який використовується в приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як їх смачно і

Суп-пюре в мультиварці - рецепти
Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально