Торт з квасолі

Рецепт торта з квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Відварену квасолю подрібнюємо за допомогою блендера або м'ясорубки. Для більшої однорідності квасолеве пюре можна додатково протерти через сито.
Яєчні жовтки відділяємо від білків, збиваємо їх з цукром і змішуємо з панірувальними сухарями . Білки збиваємо в міцну піну разом з мигдальним екстрактом. Обережно перемішуючи жовткову масу лопаткою, вводимо в майбутнє тісто білки. Викладаємо тісто у форму діаметром 20 см і випікаємо при 180 градусах 40-45 хвилин. Готовність коржа перевіряємо сірником. Готовий корж потрібно остудити, а потім розділити на 3 частини.
Для крему збиваємо згущене молоко і масло, додаємо подрібнені горіхи і перемішуємо до однорідності. Промазуємо кремом коржі і сам торт зовні. Тепер залишається лише прикрасити ласощі, для цього шоколад розтоплюємо і наливаємо в кондитерський мішок. Прикрашаємо поверхню торта візерунками і цілими горіхами.
Торт із квасолі по-білоруськи
Інгредієнти:
Приготування
Відварену квасолю збиваємо в однорідне пюре за допомогою блендера, або прокручуємо через м'ясорубку. Яєчні білки відділяємо від жовтків, останні розтираємо дочиста з цукром і додаємо до квасолевої суміші. Решта білки збиваємо до м'яких піків і акуратно вводимо повітряну масу до квасолі з жовтками. Засипаємо панірувальні сухарі і замішуємо рідке тісто.
Форму для випічки змащуємо маслом і виливаємо в неї тісто. Випікаємо корж 40 хвилин при 200 градусах. Тим часом ви можете приготувати вершковий крем, збивши вершки з цукром, або згущеним молоком. Остиглі коржі розрізаємо на 2 частини і промазуємо кремом. Прикрашаємо квасолевий торт нарізаними фруктами і залишаємо просочитися в холодильнику години на 3.
В результаті ми отримуємо ніжний пісочний торт з квасолі, який порадує своєю присутністю на столі вас і ваших гостей.
Як приготувати солоний торт з квасолі?
А тепер перейдемо до рецептом солоного торта з квасолі з класичного східного рецептом.
Інгредієнти:

На рослинному маслі обсмажуємо цибулю-шалот, часник і креветки. Слідом додаємо нарізану кубиками гостру ковбаску і шматочки грибів. Як тільки гриби обсмажаться до золотистого кольору, приправляємо страву за смаком сіллю, перцем і сумішшю п'яти спецій (продається в супермаркеті). Кладемо в сковороду квасоля і заливаємо все інгредієнти сумішшю з рисового борошна, води і бульонного кубика. Як тільки суміш загусне настільки, що її буде важко заважати - перелийте її в форму і залиште застигати в холодильнику близько 1 години. Готовий торт прикрашаємо подрібненим чилі, зеленою цибулею і арахісом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.

Торт з чорносливом
Страви з наявністю чорносливу завжди виходять дивовижно смачними та оригінальними. І торти в цьому плані не виключення. Давайте знайомиться з

Торт з родзинками
Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві варіанти приготування торта з родзинками.

Торт без борошна
Далеко не всі можуть вживати випічку, приготовану з борошна з різних причин. І сьогодні мова піде про дивовижних торти без борошна. Таке ласощі

Мигдальний торт
Мигдальний торт - чудовий десерт на будь-яке свято або день народження. Від такого ласощі будуть у захваті не тільки дорослі, але і діти. Пропонуємо