Фарширований буряк

Як приготувати буряк, фаршировану рисом і м'ясом?
Інгредієнти:
Приготування
Буряк варимо до готовності, остуджуємо і чистимо. Зрізаємо верхівку і кінчик, щоб стійко стояла. Акуратно ложкою вирізаємо серцевину. Повинні вийти 4 «горщика» з товщиною стінок близько підлозі сантиметри.
Готовий відварений рис змішуємо з фаршем, додаємо дрібно нарубані часник і зелень, сметану. Солимо, перчимо і добре перемішуємо. Заповнюємо цією начинкою наші «бурякові» горщики, обмазуємо зовні рослинним маслом і загортаємо кожен у пергаментний папір. Викладаємо фаршировану буряк на деко і на півгодини відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Потім дістаємо, розгортаємо, посипаємо тертим сиром і знову на кілька хвилин у духовку - для отримання рум'яної сирної скоринки.
Рецепт фаршированої буряків
Інгредієнти:
Приготування
Кожну буряк окремо загортаємо у фольгу і запікаємо в духовці до м'якості. Потім чистимо, розрізаємо навпіл, виймаємо серцевину. Для начинки обсмажуємо цибулю з морквою, до рум'яного кольору, і з'єднуємо засмажку з нарізаною кубиками м'якоттю буряків. Окремо змішуємо яйце, вершки і натертий на крупній тертці сир. Приправляємо сіллю і спеціями. На дно кожної буряків викладаємо по ложці цієї суміші, потім йдуть овочі і знову заливаємо яєчно-сирної базікою. Перекладаємо бурякові «човники» в форму для запікання і відправляємо їх у духовку, підрум'янитися. Як тільки утвориться скоринка, можна виймати і подавати до столу в якості гарячої закуски.
Буряк, фарширована оселедцем
Інгредієнти:

Приготування
Молоду буряк варимо у воді з додаванням оцту, щоб зберегти її красивий яскравий колір. А далі - за схемою. Чистимо і робимо з буряка «чашечки», які і будемо фарширувати.
Для начинки дрібно ріжемо очищену від шкірки і кісток оселедець. Витягнуту бурякову м'якоть тремо на крупній тертці. Чорнослив хвилин на 5 заливаємо окропом, витираємо і подрібнюємо. Рубаємо ножем горіхи і пропускаємо через прес часник. Все змішуємо і заправляємо майонезом. Начиняємо цим «фаршем» буряк і викладаємо на блюдо, вистеленное зеленими листям салату. Виглядає просто чудово!
Рекомендуємо добрі рецепти

Гарнір з буряка
гарніри з буряка - це страви не тільки надзвичайно економні і смачні, але й дуже корисні. Готувати буряк можна окремо, або з додаванням сухофруктів,

Запечена буряк
Буряк - популярний овоч у наших краях, який часто додають в салати, закуски, супи заправляють ним. Але мало, хто вживає її як самостійну страву. Їм

Закуска з буряка
Закуски завжди були і залишаються окрасою будь-якого столу, хоч святкового, хоч буденного. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зробити чудову

Буряк, фарширована овочами
Буряк, фарширована овочами - смачна і вишукана закуска на будь-який стіл. Можна нафарширувати як сиру, так і варений буряк. Читаємо наш новий і

Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб