Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фарширований буряк

Фарширований буряк

17-03-2015, 18:42
1 640
Фарширований буряк
Якщо вам набридло на кожній сімейне торжество готувати чергову оселедець «під шубою» спробуйте наш рецепт фаршированої буряків. Складові в основному ті ж, але виглядати на столі вона буде куди більш ефектно!

Як приготувати буряк, фаршировану рисом і м'ясом?


Інгредієнти:

  • буряк - 4 шт.;

  • фарш м'ясний - 300 г;

  • рис - 05 склянки;

  • часник - 2 зубки;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • сир «Пармезан» - 40 г;

  • петрушка - 05 пучка;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Буряк варимо до готовності, остуджуємо і чистимо. Зрізаємо верхівку і кінчик, щоб стійко стояла. Акуратно ложкою вирізаємо серцевину. Повинні вийти 4 «горщика» з товщиною стінок близько підлозі сантиметри.
    Готовий відварений рис змішуємо з фаршем, додаємо дрібно нарубані часник і зелень, сметану. Солимо, перчимо і добре перемішуємо. Заповнюємо цією начинкою наші «бурякові» горщики, обмазуємо зовні рослинним маслом і загортаємо кожен у пергаментний папір. Викладаємо фаршировану буряк на деко і на півгодини відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Потім дістаємо, розгортаємо, посипаємо тертим сиром і знову на кілька хвилин у духовку - для отримання рум'яної сирної скоринки.

    Рецепт фаршированої буряків


    Інгредієнти:

  • буряк - 3 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • чорнослив (без кісточок) - 6 шт.;

  • часник - 2 зубки;

  • сир твердий - 50 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • вершки (жирність не менше 30 %) - 2 ст. ложки;

  • олія оливкова - для смаження;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Кожну буряк окремо загортаємо у фольгу і запікаємо в духовці до м'якості. Потім чистимо, розрізаємо навпіл, виймаємо серцевину. Для начинки обсмажуємо цибулю з морквою, до рум'яного кольору, і з'єднуємо засмажку з нарізаною кубиками м'якоттю буряків. Окремо змішуємо яйце, вершки і натертий на крупній тертці сир. Приправляємо сіллю і спеціями. На дно кожної буряків викладаємо по ложці цієї суміші, потім йдуть овочі і знову заливаємо яєчно-сирної базікою. Перекладаємо бурякові «човники» в форму для запікання і відправляємо їх у духовку, підрум'янитися. Як тільки утвориться скоринка, можна виймати і подавати до столу в якості гарячої закуски.

    Буряк, фарширована оселедцем


    Інгредієнти:

  • буряк - 5 шт.;

  • оселедець - 1 шт.;

  • чорнослив - 8 шт.;

  • горіхи волоські (очищені) - 1/3 ст.;

  • часник - 4 зубки;

  • оцет столовий - 1 ст. ложка;

  • майонез - 3 ст. ложки.


  • Фарширований буряк

    Приготування
    Молоду буряк варимо у воді з додаванням оцту, щоб зберегти її красивий яскравий колір. А далі - за схемою. Чистимо і робимо з буряка «чашечки», які і будемо фарширувати.
    Для начинки дрібно ріжемо очищену від шкірки і кісток оселедець. Витягнуту бурякову м'якоть тремо на крупній тертці. Чорнослив хвилин на 5 заливаємо окропом, витираємо і подрібнюємо. Рубаємо ножем горіхи і пропускаємо через прес часник. Все змішуємо і заправляємо майонезом. Начиняємо цим «фаршем» буряк і викладаємо на блюдо, вистеленное зеленими листям салату. Виглядає просто чудово!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гарнір з буряка
    Гарнір з буряка
    гарніри з буряка - це страви не тільки надзвичайно економні і смачні, але й дуже корисні. Готувати буряк можна окремо, або з додаванням сухофруктів,
    Запечена буряк
    Запечена буряк
    Буряк - популярний овоч у наших краях, який часто додають в салати, закуски, супи заправляють ним. Але мало, хто вживає її як самостійну страву. Їм
    Закуска з буряка
    Закуска з буряка
    Закуски завжди були і залишаються окрасою будь-якого столу, хоч святкового, хоч буденного. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зробити чудову
    Буряк, фарширована овочами
    Буряк, фарширована овочами
    Буряк, фарширована овочами - смачна і вишукана закуска на будь-який стіл. Можна нафарширувати як сиру, так і варений буряк. Читаємо наш новий і
    Маринований буряк - рецепт
    Маринований буряк - рецепт
    Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб