Закуски з риби

Коли ж ми говоримо про гарячі закуски з риби, то в першу чергу виникають образи фаршированої щуки або судака - воістину розкішні і царські страви. Втім, порадувати і здивувати своїх гостей ви зможете, приклавши набагато менше зусиль. І сьогодні ви зможете в цьому переконатися!
Гаряча закуска з сьомги
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Сьомгу нарізаємо на 12 тонких скибочок. Солимо, перчимо, збризкуємо лимонним соком. На кожен кладемо листочки базиліка і звертаємо разом з беконом в рулетики. Закріплюємо зубочистками і викладаємо на застелений фольгою деко. Запікаємо всього 3 хвилини в духовці, розігрітій до 180 градусів. А тим часом змішуємо ікру зі сметаною, подрібненої м'якоттю лимона і рубаною зеленню меліси. І подаємо підоспілі рулетики з цим соусом і зеленим салатом.
Закуска з морської риби
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Збиваємо в блендері дрібно покришену цибулю, м'яту, лимонний сік, масло і оцет. Солимо, перчимо і замочуємо в цьому маринаді нарізане рівними шматочками рибне філе (2 години в прохолодному місці).
Змішуємо всі складові для соусу і ховаємо його в холодильник. Промариновані шматочки риби обсушуємо паперовими рушниками, нанизуємо на шампури і підрум'янюємо на грилі. Розкладаємо по тарілках, а охолоджений соус подаємо окремо в соуснику.
Помідори, фаршировані анчоусами
Інгредієнти:
Приготування

Через 5 хвилин вводимо каперси, сіль і спеції. Перемішуємо і знімаємо з вогню. А коли «фарш» охолоне, заповнюємо їм кошики томатів (якщо виділився сік, його краще злити), присипаємо обсмаженими на маслі сухарями і відправляємо на півгодини в духовку, розігріту до 180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулетики з сьомги
Рулети з риби вже давно влаштувалися на наших столах у відмінної якості холодної закуски. Особливо вишуканою стравою вважаються рулети з сьомги,

Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми

Баклажани з сиром
Баклажани з сиром - це смачне і просте у приготуванні блюдо. Варіацій його створення досить багато. Ми зібрали для вас найбільш цікаві рецепти цієї

Рулет з червоною рибою
Рулет з червоної риби - оригінальна закуска для святкового або фуршетного столу. Таке цікаве і смачне блюдо, ми впевнені, нікого з гостей не залишить

Закуска з сьомги
Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших

Тапенад
Тапенад - це страви прованської кухні, що представляє із себе пряну суміш оливки, каперси, анчоуси і часнику. Зазвичай пастоподібний тапенад