Смажений перець з часником
Літо не за горами, а це означає, що зовсім скоро на ринках і на полицях супермаркетів почнуть блищати рум'яними боками соковиті болгарські перці. Звичайно, перець дуже смакує у салатах, але куди смачніше обсмажити на грилі разом з часником і спеціями.
Інгредієнти:
болгарський перець - 3 шт.;
часник - 2 зубчики;
бальзамічний оцет;
оливкова олія.
Приготування
Болгарські перці промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Робимо на кожному перці кілька невеликих надрізів за допомогою ножа і вкладаємо їх на запалену газову конфорку. Обсмажуємо перці до тих пір, поки шкірка на них не стане повністю чорною, після чого її зчищаємо і обтираем овочі змоченою у воді серветкою.
Якщо газової конфорки у вас немає, то запечіть перці в духовці до тих пір, поки шкірка не почне з них сходити.
Часник пропускаємо через прес і змішати отриману масу з оливковою олією. Вливаємо олію до оцту і ретельно збиваємо. Готовою сумішшю поливаємо болгарські перці і подаємо до столу.
Якщо ви досі перебуваєте в пошуках смачної страви для приготування в домашніх умовах, то цей рецепт безумовно прийде вам на допомогу. Солодкі та гострі перці, приправлені часником і оливковою олією чудово підійдуть в якості одного з варіантів гарніру, або для приготування сендвічів і салатів.
Інгредієнти:
болгарський перець - 1 шт.;
гострий перець - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
оливкова олія - 1/2 ст.;
сіль - за смаком.
Приготування
Перці очистити від насіння, промиваємо й розрізаємо навпіл, після чого нарізаємо кожен перець шматочками в 25-3 див. В сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізані перці і часточки часнику, не забуваючи постійно помішувати. Як тільки перці не стануть м'якими, посипаємо їх сіллю і знімаємо з вогню.
Готову страву можна подати як гарнір до м'яса або рибі, полив бальзамічним оцтом або лимонним соком.
Інгредієнти:
болгарські перці - 4 шт.;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
орегано сушений - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
свіжий базилік.
Приготування
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Перці розрізаємо навпіл і видаляємо все насіння. Поливаємо шматочки перців оливковою олією і натираємо пропущеним через прес часником. Кожен перчик посипаємо сіллю і перцем, а також сушеним орегано. Запікаємо перці до м'якості, а після подаємо, прикрасивши свіжими листям базиліка.
Рецепт смаженого болгарського перцю
Інгредієнти:
Приготування
Болгарські перці промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Робимо на кожному перці кілька невеликих надрізів за допомогою ножа і вкладаємо їх на запалену газову конфорку. Обсмажуємо перці до тих пір, поки шкірка на них не стане повністю чорною, після чого її зчищаємо і обтираем овочі змоченою у воді серветкою.
Якщо газової конфорки у вас немає, то запечіть перці в духовці до тих пір, поки шкірка не почне з них сходити.
Часник пропускаємо через прес і змішати отриману масу з оливковою олією. Вливаємо олію до оцту і ретельно збиваємо. Готовою сумішшю поливаємо болгарські перці і подаємо до столу.
Смажений солодкий і гострий перець з часником
Якщо ви досі перебуваєте в пошуках смачної страви для приготування в домашніх умовах, то цей рецепт безумовно прийде вам на допомогу. Солодкі та гострі перці, приправлені часником і оливковою олією чудово підійдуть в якості одного з варіантів гарніру, або для приготування сендвічів і салатів.
Інгредієнти:
Приготування
Перці очистити від насіння, промиваємо й розрізаємо навпіл, після чого нарізаємо кожен перець шматочками в 25-3 див. В сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізані перці і часточки часнику, не забуваючи постійно помішувати. Як тільки перці не стануть м'якими, посипаємо їх сіллю і знімаємо з вогню.
Готову страву можна подати як гарнір до м'яса або рибі, полив бальзамічним оцтом або лимонним соком.
Смажений болгарський перець з часником
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Перці розрізаємо навпіл і видаляємо все насіння. Поливаємо шматочки перців оливковою олією і натираємо пропущеним через прес часником. Кожен перчик посипаємо сіллю і перцем, а також сушеним орегано. Запікаємо перці до м'якості, а після подаємо, прикрасивши свіжими листям базиліка.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з перцем і куркою
Салати - це справді універсальне блюдо, яке можна зробити на швидку руку. А якщо ви любите курку і болгарський перець, то наші рецепти для вас.
Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
Перець, фарширований сиром
Закуски - це невід'ємна частина будь-якого столу. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І
Заготовки з солодкого перцю
Солодкий перець широко використовують у приготуванні для салатів, супів, закусок, фарширування і т. д. І сьогодні ми підкажемо вам кілька варіантів
Лютеница
Ароматна болгарська лютеница, на основі томатів і перців, - це приголомшлива заміна кетчупу, і просто універсальний холодний соус. Подавати лютеницю