Смажений перець з часником

Рецепт смаженого болгарського перцю
Інгредієнти:
Приготування
Болгарські перці промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Робимо на кожному перці кілька невеликих надрізів за допомогою ножа і вкладаємо їх на запалену газову конфорку. Обсмажуємо перці до тих пір, поки шкірка на них не стане повністю чорною, після чого її зчищаємо і обтираем овочі змоченою у воді серветкою.
Якщо газової конфорки у вас немає, то запечіть перці в духовці до тих пір, поки шкірка не почне з них сходити.
Часник пропускаємо через прес і змішати отриману масу з оливковою олією. Вливаємо олію до оцту і ретельно збиваємо. Готовою сумішшю поливаємо болгарські перці і подаємо до столу.
Смажений солодкий і гострий перець з часником
Якщо ви досі перебуваєте в пошуках смачної страви для приготування в домашніх умовах, то цей рецепт безумовно прийде вам на допомогу. Солодкі та гострі перці, приправлені часником і оливковою олією чудово підійдуть в якості одного з варіантів гарніру, або для приготування сендвічів і салатів.
Інгредієнти:
Приготування
Перці очистити від насіння, промиваємо й розрізаємо навпіл, після чого нарізаємо кожен перець шматочками в 25-3 див. В сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізані перці і часточки часнику, не забуваючи постійно помішувати. Як тільки перці не стануть м'якими, посипаємо їх сіллю і знімаємо з вогню.
Готову страву можна подати як гарнір до м'яса або рибі, полив бальзамічним оцтом або лимонним соком.

Смажений болгарський перець з часником
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Перці розрізаємо навпіл і видаляємо все насіння. Поливаємо шматочки перців оливковою олією і натираємо пропущеним через прес часником. Кожен перчик посипаємо сіллю і перцем, а також сушеним орегано. Запікаємо перці до м'якості, а після подаємо, прикрасивши свіжими листям базиліка.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з перцем і куркою
Салати - це справді універсальне блюдо, яке можна зробити на швидку руку. А якщо ви любите курку і болгарський перець, то наші рецепти для вас.

Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми

Перець, фарширований сиром
Закуски - це невід'ємна частина будь-якого столу. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І

Заготовки з солодкого перцю
Солодкий перець широко використовують у приготуванні для салатів, супів, закусок, фарширування і т. д. І сьогодні ми підкажемо вам кілька варіантів

Лютеница
Ароматна болгарська лютеница, на основі томатів і перців, - це приголомшлива заміна кетчупу, і просто універсальний холодний соус. Подавати лютеницю