Печінка в беконі - рецепт
Печінка відноситься до субпродуктів і багато хто вважають її другосортною їжею. І абсолютно марно, адже вона досить корисна для нашого організму. В ній міститься і фолієва кислота, вітамін А, а також залізо, яке так необхідно для того, щоб був достатній рівень гемоглобіну. Також з неї можна приготувати безліч смачних страв. Зараз ми вам розповімо, як приготувати печінку в беконі.
Інгредієнти:
куряча печінка - 300 г;
бекон - 150 г;
рослинна олія - 50 мл;
кріп.
Приготування
Курячу печінку миємо та очищаємо від прожилок. Обсмажуємо її на рослинній олії майже до готовності. Солити при цьому не треба. Кожен шматочок печінки обертаємо беконом і кладемо на сковорідку зрізом вниз. Обсмажуємо, поки бекон не стане золотистого кольору. Перед подачею до столу посипаємо блюдо подрібненим кропом.
Інгредієнти:
яловича печінка - 1 кг;
нарізка бекону - 250 г;
лимон - 1 шт.;
соус соєвий - 5 ст. ложок;
часник - 4 зубчики;
олія оливкова - 5 ст. ложок;
часник - 2 зубчики;
сіль, спеції (зерна коріандру, гірчиці, куркума) - за смаком.
Приготування
Готуємо пасту з спецій: розминаємо їх у ступці, туди ж додаємо подрібнений часник, сік лимона, соєвий соус і оливкове масло. Яловичу печінку моєму і знімаємо плівки. Щоб полегшити цей процес, маку пальці в сіль. Нарізаємо порційними шматочками печінка і маринуємо в підготовленому соусі близько 1 години. В нього також можна додати подрібнену лимонну цедру. На обробну дошку кладемо лист бекону, зверху викладаємо печінку і згортаємо рулет. Обсмажуємо на рослинному маслі з обох сторін хвилини по 2.
Інгредієнти:
куряча печінка - 1 кг;
манка - 50 г;
яйця - 3 шт.;
вершки 20%-ної жирності - 50 мл;
бекон сирокопчений - 15 скибочок;
прованські трави - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Печінка пропускаємо через м'ясорубку. В окремій мисці віночком збиваємо яйця. З'єднуємо печінка, яйця, сіль, спеції і добре перемішуємо. Вливаємо вершки, додаємо манку, знову перемішуємо і залишаємо хвилин на 50.
Прямокутну форму для випічки вистилаємо листами бекону таким чином, щоб він звисав по краях. Заливаємо зверху печінкову суміш. Зверху прикриваємо її кінцями листів бекону і відправляємо в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 55-60. Після цього форму виймаємо, даємо паштету в беконі охолонути й нарізаємо порційними шматочками. Відмінним доповненням до цієї страви послужить журавлинний соус .
Куряча печінка в беконі
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку миємо та очищаємо від прожилок. Обсмажуємо її на рослинній олії майже до готовності. Солити при цьому не треба. Кожен шматочок печінки обертаємо беконом і кладемо на сковорідку зрізом вниз. Обсмажуємо, поки бекон не стане золотистого кольору. Перед подачею до столу посипаємо блюдо подрібненим кропом.
Яловича печінка в беконі
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо пасту з спецій: розминаємо їх у ступці, туди ж додаємо подрібнений часник, сік лимона, соєвий соус і оливкове масло. Яловичу печінку моєму і знімаємо плівки. Щоб полегшити цей процес, маку пальці в сіль. Нарізаємо порційними шматочками печінка і маринуємо в підготовленому соусі близько 1 години. В нього також можна додати подрібнену лимонну цедру. На обробну дошку кладемо лист бекону, зверху викладаємо печінку і згортаємо рулет. Обсмажуємо на рослинному маслі з обох сторін хвилини по 2.
Паштет з печінки в беконі
Інгредієнти:
Приготування
Печінка пропускаємо через м'ясорубку. В окремій мисці віночком збиваємо яйця. З'єднуємо печінка, яйця, сіль, спеції і добре перемішуємо. Вливаємо вершки, додаємо манку, знову перемішуємо і залишаємо хвилин на 50.
Прямокутну форму для випічки вистилаємо листами бекону таким чином, щоб він звисав по краях. Заливаємо зверху печінкову суміш. Зверху прикриваємо її кінцями листів бекону і відправляємо в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 55-60. Після цього форму виймаємо, даємо паштету в беконі охолонути й нарізаємо порційними шматочками. Відмінним доповненням до цієї страви послужить журавлинний соус .
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
Печінка по-строгановськи в мультиварці
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто
Куряча печінка в мультиварці
Куряча печінка багата вітамінами і мінералами. З неї можна зробити безліч смачних і цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про різноманітних