Помідори, запечені з сиром
Запечені помідори можуть стати ситним сніданком, зручним перекусом, або доповненням до вечері. Гармонійно така закуска буде виглядати і на святковому столі, а її апетитний зовнішній вигляд і простий смак гарантовано сподобається гостям.
Інгредієнти:
томати - 4 шт.;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
часник - 1 зубчик;
сіль, перець - за смаком;
сир асьяго - 30 г;
сир пармезан - 30 г;
суміш італійських трав - 1 1/2 ч. ложки.
Приготування
Духовку розігріваємо до 210 градусів. Помідори розрізаємо навпіл, а половинки укладаємо на деко, покрите пергаментним папером. У невеликій мисочці змішуємо олію з пропущеним через прес часником. За допомогою кулінарної кисті масляну суміш наносимо на поверхню томатів і приправляємо їх зверху сіллю і перцем. Обидва види сиру натираємо змішуємо. Покриваємо зрізи помідор сирною сумішшю і посипаємо сухими італійськими травами. Запікаємо томати в духовці 15-18 хвилин або до тих пір, поки самі плоди не стануть м'якими, а сир не схопиться золотистою скоринкою.
Інгредієнти:
помідори - 8 шт.;
яйця - 4 шт.;
сир фета - 350 г;
свіжий базилік і петрушка;
чорний перець.
Приготування
Зрізаємо з томатів капелюшки і акуратно, за допомогою чайної ложки, виймаємо м'якоть з насінням, залишаючи цілими лише стінки плоду. Розминаємо виделкою фету зі збитими яйцями і подрібненою свіжою зеленню. Сіль в даному випадку не знадобиться, оскільки сир солоний сам по собі, досить буде лише приправити сирну начинку перцем. Тепер начиняємо порожнини в томатах сирною масою.
В глибоке деко для випічки наливаємо 1/2 склянки води, розміщуємо томати і ставимо все в розігріту до 200 градусів духовку. Як тільки помідори стануть м'якими - страва готова.
Інгредієнти:
оливкова олія;
томати - 4 шт.;
свіжий базилік;
часник - 4 зубчики;
сир моцарелла - 8 шт.;
соус песто - 4 ст. ложки.
Приготування
Помідори нарізаємо товстими кружечками і викладаємо на змащене олією деко. Змащуємо сумішшю шматочки масла з часником, а поверх розподіляємо шар соусу песто . Покриваємо томати шматочками моцарели і ставимо в розігріту до 210 градусів духовку на 20 хвилин.
Помідори, запечені під сиром, готові! Залишається лише посипати їх подрібненим базиліком і подати до столу.
Рецепт запечених помідорів із сиром
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 210 градусів. Помідори розрізаємо навпіл, а половинки укладаємо на деко, покрите пергаментним папером. У невеликій мисочці змішуємо олію з пропущеним через прес часником. За допомогою кулінарної кисті масляну суміш наносимо на поверхню томатів і приправляємо їх зверху сіллю і перцем. Обидва види сиру натираємо змішуємо. Покриваємо зрізи помідор сирною сумішшю і посипаємо сухими італійськими травами. Запікаємо томати в духовці 15-18 хвилин або до тих пір, поки самі плоди не стануть м'якими, а сир не схопиться золотистою скоринкою.
Як приготувати помідори, запечені з сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Зрізаємо з томатів капелюшки і акуратно, за допомогою чайної ложки, виймаємо м'якоть з насінням, залишаючи цілими лише стінки плоду. Розминаємо виделкою фету зі збитими яйцями і подрібненою свіжою зеленню. Сіль в даному випадку не знадобиться, оскільки сир солоний сам по собі, досить буде лише приправити сирну начинку перцем. Тепер начиняємо порожнини в томатах сирною масою.
В глибоке деко для випічки наливаємо 1/2 склянки води, розміщуємо томати і ставимо все в розігріту до 200 градусів духовку. Як тільки помідори стануть м'якими - страва готова.
Помідори, запечені з сиром моцарелла
Інгредієнти:
Приготування
Помідори нарізаємо товстими кружечками і викладаємо на змащене олією деко. Змащуємо сумішшю шматочки масла з часником, а поверх розподіляємо шар соусу песто . Покриваємо томати шматочками моцарели і ставимо в розігріту до 210 градусів духовку на 20 хвилин.
Помідори, запечені під сиром, готові! Залишається лише посипати їх подрібненим базиліком і подати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.
Запечені баклажани з помідорами
Баклажани чудово поєднуються з різними овочами. Традиційно в різних закусках їх готують з томатами. І зараз ми розповімо, як зробити запечені
Баклажани, запечені в духовці
Баклажани, запечені в духовці - це прекрасна закуска, як на святковий, так і на буденний стіл. А головне приготувати його досить просто, не потрібно
Гриби, запечені з сиром
Гриби, звичайно ж, смачні самі по собі, але в доповненні з м'ясом, овочами або сиром - страва виходить дійсно дивовижним і ароматним. Давайте
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Помідори, фаршировані селерою
Помідори, фаршировані селерою - це чудова закуска на фуршетний та святковий стіл. Давайте розберемо кілька варіантів цієї оригінальної смакоту, яка