Сирні палички до пива - рецепти
Сирні палички - це одна з найпростіших закусок до пива і супів. Французи люблять подавати страву до знаменитого луковому супу . А в нашій країні це одна з найпопулярніших закусок, яка доповнює смак пива. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати сирні палички до пива в домашніх умовах.
Інгредієнти:
сир твердий - 500 г;
яйця - 3 шт.;
борошно - 200 г;
молоко - 100 мл;
панірувальні сухарі - 100 г;
олія соняшникова;
сіль;
перець;
спеції.
Приготування
Сир нарізаємо брусочками. Яйця збиваємо зі спеціями, сіллю і молоком. Сирні брусочки обвалюємо в борошні і опускаємо їх у збитих яйцях. Після цього ретельно обвалюємо утворені палички в панірувальних сухарях дуже швидко, щоб з сиру не стек кляр. В паніровку при бажанні додаємо спеції і кунжут - це додасть паличкам незвичайний вигляд. Викладаємо сирні палички на добре розігріту сковороду і обсмажуємо три хвилини. Дістаємо палички зі сковороди і опускаємо їх паперовим рушником, подаємо на стіл з різноманітними соусами.
Інгредієнти:
масло вершкове - 100 г;
борошно - 180 г;
сир твердий - 50 г;
петрушка;
цибуля зелена;
гірчиця;
чорний перець;
перець гіркий;
сіль;
яйце - 1 шт.
Приготування
Вершкове масло і борошно подрібнюємо ножем до отримання крихти. Натираємо сир, петрушку і цибулю подрібнюємо і додаємо до крихті. Солимо, перчимо, додаємо 05 ч. ложки гірчиці і спеції. Інгредієнти ретельно перемішуємо і додаємо до них збите яйце. Отримане тісто вимішуємо, формуємо кулю і відправляємо в холод на 40 хвилин. Після цього тісто розгортаємо в пласт середньої товщини і нарізаємо на смужки. Викладаємо їх на деко, попередньо змащений маслом, і випікаємо до утворення золотистої скоринки.
Інгредієнти:
листкове тісто - 300 г;
жовток - 1шт.;
молоко - 1 ст. ложка;
натертий сир - 75 г;
солодка мелена паприка;
чорний мелений перець;
сіль;
насіння кмину;
кунжут;
мак;
коріандр.
Приготування
Чекаємо, поки тісто стане м'яким, і розкачуємо його в прямокутник. Жовтки збиваємо з молоком і змащуємо частиною цієї суміші тісто. На половину раскатного тесту висипаємо тертий сир, перець, паприку і накриваємо все другою половиною тіста і добре притискаємо. Тісто розрізаємо на смуги і закручуємо його у форму спіралей. На деко кладемо пергаментний папір і викладаємо палички. Кінці сирних паличок добре закріплюємо і змащуємо залишками жовтка, посипаємо крупною сіллю, насінням кмину і кунжуту, маком і коріандром. Палички випікаємо в духовці, розігрітій до 220 градусів до готовності.
Сирні палички до пива
Інгредієнти:
Приготування
Сир нарізаємо брусочками. Яйця збиваємо зі спеціями, сіллю і молоком. Сирні брусочки обвалюємо в борошні і опускаємо їх у збитих яйцях. Після цього ретельно обвалюємо утворені палички в панірувальних сухарях дуже швидко, щоб з сиру не стек кляр. В паніровку при бажанні додаємо спеції і кунжут - це додасть паличкам незвичайний вигляд. Викладаємо сирні палички на добре розігріту сковороду і обсмажуємо три хвилини. Дістаємо палички зі сковороди і опускаємо їх паперовим рушником, подаємо на стіл з різноманітними соусами.
Рецепт сирних паличок до пива
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло і борошно подрібнюємо ножем до отримання крихти. Натираємо сир, петрушку і цибулю подрібнюємо і додаємо до крихті. Солимо, перчимо, додаємо 05 ч. ложки гірчиці і спеції. Інгредієнти ретельно перемішуємо і додаємо до них збите яйце. Отримане тісто вимішуємо, формуємо кулю і відправляємо в холод на 40 хвилин. Після цього тісто розгортаємо в пласт середньої товщини і нарізаємо на смужки. Викладаємо їх на деко, попередньо змащений маслом, і випікаємо до утворення золотистої скоринки.
Палички до пива з сиру
Інгредієнти:
Приготування
Чекаємо, поки тісто стане м'яким, і розкачуємо його в прямокутник. Жовтки збиваємо з молоком і змащуємо частиною цієї суміші тісто. На половину раскатного тесту висипаємо тертий сир, перець, паприку і накриваємо все другою половиною тіста і добре притискаємо. Тісто розрізаємо на смуги і закручуємо його у форму спіралей. На деко кладемо пергаментний папір і викладаємо палички. Кінці сирних паличок добре закріплюємо і змащуємо залишками жовтка, посипаємо крупною сіллю, насінням кмину і кунжуту, маком і коріандром. Палички випікаємо в духовці, розігрітій до 220 градусів до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Хлібні палички
Відмінна закуска до будь-якої страви - хлібні палички. Їх можна подавати замість хліба. А ще вони чудово підійдуть до пива, особливо, якщо
Крабові палички в простому і пивному клярі
Крабові палички обожнюють, як дорослі, так і діти. Їх додають в салати, фарширують різноманітними начинками, і звичайно смажать у клярі. Ось про
Сосиски в клярі
Сосиски в клярі - це смачне і досить просте у приготуванні блюдо, відмінна альтернатива сосисок у тісті. Давайте розберемося, як їх зробити на
Сирні палички в духовці - рецепт
Сирні палички, запечені в духовці - чудове ласощі до пива. А також їх можна подавати до компотів, соків, чаю, кави і ще до м'ясних бульйонів. Читаємо
Сирні палички - рецепт
Сирні палички можуть бути не тільки смачною закускою до пива, але і самостійною стравою. Найпоширеніший рецепт сирних паличок - смажені в
Сирне печиво
Сирне печиво послужить прекрасною альтернативою багатьом не корисним закусок кшталт чіпсів і сухариків. Таке печиво можна подати дітям, до склянці