Ажурні млинці - рецепт

Ажурні млинці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити ажурні млинці кефір та яйця потрібно дістати з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. У мисці з'єднайте борошно, яйця, сіль, цукор і кефір, і збийте все віночком, щоб вийшла однорідна маса. Соду розчиніть у крутому окропі, і швидко влийте його в тісто. Добре перемішайте і дайте постояти 10-15 хвилин.
Після цього додайте в тісто олію, розігрійте сковороду і смажте млинці, зачерпуючи тісто ополоником. Коли краю зарум'яняться перевертайте млинець на іншу сторону і готуйте ще кілька хвилин.
Ажурні млинці на молоці
Ажурні млинці на молоці, приготовані за цим рецептом, виходять солодкими, але дуже тонкими і ніжними.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця, 1 склянка молока, сіль, рослинне масло і цукор збийте вінчиком. Потім поступово всипте борошно і ретельно перемішайте, щоб не було грудок. Потроху вливайте в тісто залишки молока, не перестаючи при цьому заважати його. Дайте тісту 15 хвилин постояти.
Гарненько розжарте сковороду, не змащуйте нічим, так як в суміші вже є рослинна олія, наливайте трохи тіста і рівномірно розподіливши його по сковороді, смажте млинці. Коли краї трохи підрум'яняться, переверніть млинець на іншу сторону і смажте до готовності.
Ажурні млинці
Якщо вам хочеться чогось різноманітного і незвичайного, ми поділимося рецептом, як спекти ажурні млинці з різними візерунками.
Інгредієнти:
Приготування
Всі вищевказані інгредієнти з'єднайте і збийте міксером або блендером. Перелийте суміш у звичайну пляшку, в кришці якої зробіть маленьку дірочку, або в спеціальну пляшку, в якій на кришці є тонкий носик з отвором. Сковороду добре розігрійте, але не змащуйте, олія є в тісті.
Швидкими рухами робіть візерунки прямо на сковороді. При цьому не стримуйте свою фантазію, малюйте колами, сіточкою, наискос або як прийде в голову. Як тільки краї стануть рум'яним перевертайте млинець. Готові вироби поверніть трубочками або конвертами, так буде гарніше, і подавайте до столу, посипавши цукровою пудрою.
Ажурні млинці - рецепт з фото
Інгредієнти:
Приготування
Помістіть в блендер яйця, молоко, сіль, цукор і борошно, і збивайте протягом 2-3 хвилин. Готове тісто перелийте в пластикову пляшку, закрийте кришкою і зробіть у ній невеликий отвір.
Масло розтопити в мікрохвильовці, а сковороду розжарте на плиті. Візьміть серветку, занурте її в масло і змастіть їм сковороду.
Налийте тісто в спеціальну пляшку з гострим носом і дірочкою.

Прямо на сковороду почніть наносити візерунок. Спочатку намалюйте базову форму серця

Потім довільно заповніть форму хвилястим візерунком.

Прикрасьте зовнішні межі ажурного млинчика невеликими точками.

В результаті отримуємо ось такі красиві візерунки до сніданку. Робити такий млинець не складно навіть людині без особливих художніх нахилів, головне - не зволікати, інакше ласощі згорить.

Подавати таку страву можна прикрасивши карамеллю , медом, або в дуеті з домашнім морозивом .
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт млинців на кислому молоці
Кисле молоко не привід для смутку, адже на ньому можна приготувати стільки смакоти! Взяти хоча б млинці на кислому молоці. Вони виходять пишні,

Дріжджові млинці
Млинці приготовані на дріжджах виходять повітряними і пористими, а товщину млинця можна змінювати в залежності від сполученого кількості борошна: в

Млинці на кефірі - рецепт
Млинці - традиційне і неймовірно смачне блюдо російської кухні, улюблене багатьма. Їх зазвичай подають з медом, варенням, сметаною і т. д. Давайте

Млинці без соди
Млинці - смачне блюдо російської кухні. І сьогодні ми з вами поділимося цікавими рецептами приготування без соди. Знайомимося з нашими корисними

Млинці на ряжанці
Млинці - популярне блюдо російської кухні. На чому їх тільки не готують: на воді, кефірі, кисляку, молоці. А ми сьогодні розповімо вам, як їх смачно

Панкейкі - рецепт
Панкейкі - вельми популярний американський сніданок. Готується він з самих звичайних продуктів, тому його з легкістю можна виготовити і в нашій