Млинці з кабачків
З настанням сезону кабачків настає та пора страв з них, головним з яких, безумовно, є кабачкові млинці . Легкі і надзвичайно ніжні, вони можуть стати частиною будь-якої трапези протягом дня, а завдяки простоті приготування ще й стануть супутниками початківців кулінарів.
Інгредієнти:
кабачки - 2 шт.;
червоний цибуля - 1 шт.;
яйця - 2 шт.;
борошно - 6-8 ст. ложок;
порошок для випічки - 1 ч. ложка;
сіль - 1 ч. ложка;
мелений чорний перець - 1/2 ч. ложки;
рослинне масло.
Приготування
Натираємо кабачки на крупній тертці. Відразу ж додаємо до них яйце і натертий червоний лук. Додаємо 6 столових ложок борошна, попередньо просіяної з порошком для випічки, а також сіль і перець. У разі, якщо кабачки дадуть зайву рідину, додайте ще 2 столові ложки борошна.
У сковороді розігріваємо столову ложку рослинної олії і викладаємо на поверхню порції кабачкового млинців, це може бути як один великий млинець, так і декілька невеликих. Як тільки млинець підрум'яниться, перевертаємо його на іншу сторону і чекаємо, поки вона покриється золотистою скоринкою. Подаємо кабачкові млинці з порцією сметани і вершкового масла.
Інгредієнти:
борошно - 1/2 ст.;
цукор - 3 ст. ложки;
порошок для випічки - 1 ч. ложка;
сода - 1/2 ч. ложки;
сіль - 1/4 ч. ложки;
яйце - 1 шт.;
грецький йогурт - 1/2 ст.;
розтоплене вершкове масло - 2 ст. ложки;
цукіні - 1 шт.;
молоко - 1/2 ст.
Приготування
Борошно просіваємо з содою і порошком для випічки. До сухої суміші додаємо цукор і сіль.
В окремому посуді збиваємо яйця, йогурт, розтоплене масло. Тепер з'єднуємо рідкі інгредієнти з сухими і замішуємо однорідне тісто. Доповнюємо його тертими кабачками і розбавляємо молоком або водою.
Розігріваємо сковороду з невеликою кількість рослинної олії і розподіляємо по поверхні 1/3 всієї млинцевої суміші. Обсмажуємо кабачкові млинці до золотистого кольору з обох сторін.
Інгредієнти:
картопля - 3 шт.;
кабачок - 2 шт.;
часниковий порошок - 1/2 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Картопля і кабачок натираємо на крупній тертці, приправляємо сіллю, перцем і сушеним часником, перемішуємо і обсмажуємо суміш на сковороді до рум'яної скоринки з обох сторін.
Інгредієнти:
самоподнимающаяся борошно - 150 г;
порошок для випічки - 1/2 ч. ложки;
яйце - 1 шт.;
молоко - 310 мл;
кабачки - 150 г;
оливкова олія;
томати черрі - 250 г;
авокадо -1 шт.;
листя базиліка - 1 ст.;
червоний цибуля - 1/2 шт.;
часник - 1 зубчик;
бальзамічний оцет.
Приготування
Борошно просіваємо разом з порошком для випічки, додаємо сіль і перець. В середині борошняний гірки робимо колодязь і вливаємо в нього суміш яєць і молока. Поступово підбираючи борошняну гірку, замішуємо тісто. Як тільки тісто стане однорідним, додаємо в нього тертий кабачок.
У сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому млинці по 3-4 хвилини з кожної зі сторін.
Поки млинці смажаться на окремій сковороді обсмажуємо бекон по 3-4 хвилини з кожного боку, після чого нарізаємо його великими шматками. Змішуємо нарізані томати черрі, шматочки очищеного авокадо, тонкі кільця цибулі, пропущений через прес часник і поливаємо все парою чайних ложок бальзамічного оцту. Посипаємо отриману салатну суміш сіллю і перцем. Викладаємо салат поверх млинчика і подаємо до столу.
Додатковими добавками до млинців може стати піала з грецьким йогуртом або сметаною.
Рецепт млинців з кабачків
Інгредієнти:
Приготування
Натираємо кабачки на крупній тертці. Відразу ж додаємо до них яйце і натертий червоний лук. Додаємо 6 столових ложок борошна, попередньо просіяної з порошком для випічки, а також сіль і перець. У разі, якщо кабачки дадуть зайву рідину, додайте ще 2 столові ложки борошна.
У сковороді розігріваємо столову ложку рослинної олії і викладаємо на поверхню порції кабачкового млинців, це може бути як один великий млинець, так і декілька невеликих. Як тільки млинець підрум'яниться, перевертаємо його на іншу сторону і чекаємо, поки вона покриється золотистою скоринкою. Подаємо кабачкові млинці з порцією сметани і вершкового масла.
Як приготувати солодкі млинці з кабачків?
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо з содою і порошком для випічки. До сухої суміші додаємо цукор і сіль.
В окремому посуді збиваємо яйця, йогурт, розтоплене масло. Тепер з'єднуємо рідкі інгредієнти з сухими і замішуємо однорідне тісто. Доповнюємо його тертими кабачками і розбавляємо молоком або водою.
Розігріваємо сковороду з невеликою кількість рослинної олії і розподіляємо по поверхні 1/3 всієї млинцевої суміші. Обсмажуємо кабачкові млинці до золотистого кольору з обох сторін.
Пісні млинці з кабачків і картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Картопля і кабачок натираємо на крупній тертці, приправляємо сіллю, перцем і сушеним часником, перемішуємо і обсмажуємо суміш на сковороді до рум'яної скоринки з обох сторін.
Як приготувати кабачкові млинці?
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо разом з порошком для випічки, додаємо сіль і перець. В середині борошняний гірки робимо колодязь і вливаємо в нього суміш яєць і молока. Поступово підбираючи борошняну гірку, замішуємо тісто. Як тільки тісто стане однорідним, додаємо в нього тертий кабачок.
У сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому млинці по 3-4 хвилини з кожної зі сторін.
Поки млинці смажаться на окремій сковороді обсмажуємо бекон по 3-4 хвилини з кожного боку, після чого нарізаємо його великими шматками. Змішуємо нарізані томати черрі, шматочки очищеного авокадо, тонкі кільця цибулі, пропущений через прес часник і поливаємо все парою чайних ложок бальзамічного оцту. Посипаємо отриману салатну суміш сіллю і перцем. Викладаємо салат поверх млинчика і подаємо до столу.
Додатковими добавками до млинців може стати піала з грецьким йогуртом або сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинці на кефірі - рецепт
Млинці - традиційне і неймовірно смачне блюдо російської кухні, улюблене багатьма. Їх зазвичай подають з медом, варенням, сметаною і т. д. Давайте
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть
Оладки з кабачків на кефірі
Кабачок - це дуже корисний і дієтичний продукт. Його використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми вам пропонуємо кілька рецептів
Млинці зі згущеним молоком
Хто з нас не любить млинці на сніданок?! Дивовижне ласощі, чи не правда? І сьогодні ми розповімо вам, як їх приготувати зі згущеним молоком. Читаємо
Сирні млинці
Млинці - універсальна страва російської кухні. Вони можуть виступати в якості основного блюда, якщо приготовані з м'ясом або грибами, а також десерту
Млинці з житнього борошна
Млинці з житнього борошна виходять ніжними і мають солодкуватий смак. І якщо у вас під рукою залишилося мало пшеничного борошна зробіть млинці з