Млинці з житнього борошна

Рецепт млинців з житнього борошна
Інгредієнти:
Приготування
Домашній кефір (бажано з невисокою жирністю) змішуємо з молоком. Окремо збиваємо обидва з жовтком яйця і перемішуємо це з кефіром. Обидва види борошна просіваємо, змішуємо з сіллю, 2 столовими ложками цукру і поступово підсипаючи до кефірної суміші, замішуємо тісто.
На сковороді розтоплюємо 1/2 чайної ложки вершкового масла й обсмажуємо на ньому тісто з обох сторін. Так, кожен раз викладаючи на сковороду нову порцію масла, обсмажуємо все тісто. Житні млинці на кефірі змащуємо залишками масла, посипаємо цукром і подаємо до столу.
Рецепт житніх млинців на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Обидва види борошна просіваємо в глибоку миску і змішати з сіллю. Окремо збиваємо молоко і яйця. Поступово підливаючи молочну суміш до борошна замішуємо негусте тісто.
Сковороду з допомогою серветки змащуємо рослинним маслом і обсмажуємо на ньому млинці з обох боків до золотистого кольору. Подаємо млинці з медом, ягодами і сметаною.
Житні млинці без дріжджів
Пишні та ніжні млинці на американський манер цілком можна приготувати без дріжджів. Мало того, доповнити тісто можна чим завгодно - наприклад, ми зробимо шоколадні млинці.
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо обидва види борошна і змішуємо їх з сіллю і какао-порошком. Окремо збиваємо яйця, молоко і мед. У ємність з рідкими інгредієнтами додаємо соду, а в борошняну суміш - розпушувач. Поступово підливаємо молоко до сухих інгредієнтів, замішуємо густе тісто, за консистенцією нагадує сметану. Залишаємо готове тісто підійти хвилин 10 після чого приступаємо до обжарке млинців.
На сковороді розігріваємо невелику порцію масла і смажимо на ньому порції тіста (близько чверті склянки) по парі хвилин з кожного боку. Готові млинчики посипаємо тертим шоколадом і поливаємо сиропом або медом.
Млинці на житньому борошні з яйцем і сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо, змішуємо з сіллю і меленим кмином. Окремо збиваємо 4 яйця зі склянкою пива, і поступово вливаючи рідину до

Обсмажені млинці викладаємо на застелений пекарської папером деко для випічки, в центрі викладаємо кільце з скибочок сьомги і вбиваємо яйце. Обережно підверніть краї млинця конвертом, щоб покрити сьомгу, і ставимо млинці в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин. Готову страву посипаємо цибулею і зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шоколадні млинці - рецепт
Якщо ви любите млинці, то шоколадна варіація даного ласощі доведеться вам за смаком. Як їх приготувати? Дуже просто, весь процес описаний в нашій

Млинці на кефірі - рецепт
Млинці - традиційне і неймовірно смачне блюдо російської кухні, улюблене багатьма. Їх зазвичай подають з медом, варенням, сметаною і т. д. Давайте

Млинці з бананами - рецепт
Млинці - улюблене багатьма з нас страву. І можна зробити з різноманітними начинками і подавати з варенням або згущеним молоком. І сьогодні ми з вами

Пшоняні млинці
Пшоняні млинці - це популярний мордовське блюдо, яке готується з пшоняної каші або борошна. Його називають пачат. Давайте розглянемо декілька цікавих

Млинці з кукурудзяного борошна
Млинці - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють і дорослі, і діти. Готують їх різними способами і подають з соусами, варенням, сметаною. І

Млинці з кабачків
Млинці - популярне блюдо російської кухні, яке знайоме багатьом. Варіантів їх приготування, з додаванням в тісто різноманітних інгредієнтів дуже