Пшоняні млинці

Рецепт млинців на пшоняної каші
Інгредієнти:
Приготування
Спершу поставимо підходити опару. Для неї у 125 мл теплого молока розводимо сухі дріжджі з цукром і столовою ложкою борошна. Залишаємо опару в теплі хвилин 30.
Поки опара готується, пшоно перебираємо, промиваємо і заливаємо 3 склянками води або молока. Варимо густу кашу, а потім, за допомогою заглибного блендера, збиваємо до однорідності. Окремо яйця розтираємо з цукром і дрібкою солі, отриману суміш виливаємо до пшоняної каші слідом додаємо попередньо просіяне борошно і саму опару. Гарненько перемішуємо отримане тісто і залишаємо його підійти в теплі приблизно годину.
Розігріваємо Сковороду на помірному вогні, змащуємо шматочком сала або невеликою кількістю масла, після чого в центр сковороди наливаємо тісто і даємо йому розтектися. Випікаємо дріжджові пшоняні млинці до повної готовності з обох сторін. Подають таку страву з великою кількістю меду і розтопленого масла.
Рецепт млинців з пшоняної борошна
Класичні млинці пачат готуються не з готової пшоняної каші, а з декількох видів борошна. одна з яких - пшоняна. Якщо пшоняної борошна в магазині не виявилося - зробіть її самостійно в техніці, про яку ми розповімо далі.
Інгредієнти:
Приготування
Пшоно промиваємо до чистої води і ошпарюємо, щоб позбавиться від специфічної гіркоти. Промиту крупу підсушуємо і подрібнюємо в борошно. Змішуємо пшоняну борошно з пшеничного.
Дріжджі з цукром розводимо в теплому молоці. Яйця збиваємо в піну. Заливаємо борошно молоком, додаємо яйця і перемішуємо. Накриваємо опару рушником і залишаємо підійти 1 годину.
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому млинці про золотистого кольору. Готові млинці змащуємо вершковим маслом і подаємо до столу.
Рецепт пшенних млинців
Інгредієнти:
Для млинців:
Для соусу:
Приготування
Пшеничне борошно просіваємо і змішуємо з готовою кашею. Отриману суміш заливаємо теплим молоком, у якому слід попередньо розвести цукор і дріжджі. Основу нашого тесту збиваємо з допомогою блендера до однорідності і залишаємо підійти в теплі близько години.

Розігріваємо Сковороду і змащуємо олією. Виливаємо порцію млинцевого тесту і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору.
Паралельно у сотейнику розігріваємо вершки з зеленню і пропущеним через прес часником. Додаємо в теплі вершки, тертий сир і перемішуємо до однорідності. Сіль і перець додаємо за смаком. Подаємо пшоняні млинці на дріжджах з топленим вершковим маслом і сирним соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Дріжджові млинці
Млинці приготовані на дріжджах виходять повітряними і пористими, а товщину млинця можна змінювати в залежності від сполученого кількості борошна: в

Млинці з ікрою
Раніше млинці з ікрою вважалися делікатесним ласощами, однак з появою рибних продуктів в широкому асортименті на полицях супермаркетів, ікри стало

Млинці з м'ясом, рецепт
Млинці з начинками - популярне блюдо, яке обожнюють багато. Варіантів їх приготування дуже багато. І сьогодні мова піде про відомому і смачний

Заварні гречані млинці
Млинці - популярне блюдо російської кухні. А чи знаєте ви, що їх можна приготувати з гречаної муки? Ні, тоді давайте розберемося, як спекти дивовижні

Млинці з житнього борошна
Млинці з житнього борошна виходять ніжними і мають солодкуватий смак. І якщо у вас під рукою залишилося мало пшеничного борошна зробіть млинці з

Млинці на кисляку
Для основи млинців зазвичай використовується вода, молоко та інші кисломолочні продукти. І сьогодні ми детально розповімо, як спекти тонкі і товсті