Млинці з м'ясом, рецепт
З усіх видів млинців з різноманітними начинками, мабуть, тільки млинці з м'ясом користується настільки великою популярністю і народною любов'ю. Ми поділимося з вами кількома рецептами цього смачного страви, а ви зможете вибрати поєднання на свій смак.
Інгредієнти:
Для млинців:
яйця - 2 шт.;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль - 1/3 ч. ложки;
молоко - 2 ст.;
борошно - 1 1/5 ст.;
рослинне масло - 2 ст. ложки.
Для начинки:
вершкове масло - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
яловичий фарш - 450 г;
сіль, перець - по смаку.
Приготування
Для приготування м'ясної начинки спершу варто розігріти в сковороді олію. На розігрітому маслі обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю до прозорості, після чого додаємо фарш, сіль з перцем і смажимо все разом до тих пір, поки він не придбає золотавий колір.
Перед тим, як приготувати млинці з м'ясом, борошно для млинців слід просіяти через дрібне сито, бажано зробити це кілька разів. Починаємо приготування зі збивання яєць з цукром і сіллю, після чого додаємо в суміш по черзі борошно і молоко порціями, щоб уникнути утворення грудочок. У готове тісто вливаємо олію.
Розігріваємо сковороду і обсмажуємо на ній млинці з обох боків до золотистого кольору. Для того, щоб млинці зберегли свою еластичність до завертання, їх слід промащувати маслом і тримати в теплі до цього часу.
У центр млинця кладемо столову ложку начинки і звертаємо млинець конвертом. Подають млинці, фаршировані м'ясом зі сметаною, або топленим маслом із зеленню. При необхідності млинці можна зберігати в холодильнику, а перед поїданням обсмажувати на рослинному маслі з усіх боків до золотистого кольору.
Інгредієнти:
готові млинці - 15-20 шт.;
куряче філе - 1 шт.;
рис відварний - 2 ст.;
селера - 3 стебла;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Для соусу:
вершкове масло - 2 ст. ложки;
борошно - 1 ст. ложка;
молоко - 250 мл;
тертий твердий сир - 3 ст. ложки;
сіль, перець.
Приготування
Для приготування соусу на сковороді розтоплюємо маслом і обсмажуємо на ньому борошно до золотистого кольору. Борошняну масу поступово змішуємо з молоком, намагаючись уникнути появи грудочок. Варимо соус на мінімальному вогні 10 хвилин, після чого приправляємо його за смаком і додаємо сир.
Для начинки куряче філе слід відварити, остудити і розібрати на волокна. Селера з ріпчастою цибулею дрібно нарізати і спасерувати, а потім додати в начинку. Млинці начиняємо рисовою начинкою і згортаємо. Обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії і подаємо з вершковим соусом.
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
гриби - 350 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
яйця - 4 шт.;
сіль, перець - за смаком;
майонез - 1 ст. ложка;
готові млинчики - 10-12 шт.
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо на сковороді до прозорості. Додаємо до цибулі і подрібнені гриби і чекаємо, поки надлишки рідини не випарятся повністю. Тепер гриби з цибулею слід змішати зі свинячим фаршем (можна брати фарш із суміші свинини і яловичини) і обсмажувати до золотистого кольору. Поки фарш обсмажується, відварюємо курячі яйця круто і нарізаємо великими шматками. М'ясний фарш з яйцями пропускаємо через м'ясорубку, або подрібнюємо за допомогою блендера. Готову начинку заправляємо столовою ложкою майонезу і розподіляємо по поверхні готового млинчика. Звертаємо блін рулетом і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Млинці з м'ясом, грибами і яйцем подаються зі сметаною або крем-сиром.
Рецепт тонких млинчиків з м'ясом
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
Для приготування м'ясної начинки спершу варто розігріти в сковороді олію. На розігрітому маслі обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю до прозорості, після чого додаємо фарш, сіль з перцем і смажимо все разом до тих пір, поки він не придбає золотавий колір.
Перед тим, як приготувати млинці з м'ясом, борошно для млинців слід просіяти через дрібне сито, бажано зробити це кілька разів. Починаємо приготування зі збивання яєць з цукром і сіллю, після чого додаємо в суміш по черзі борошно і молоко порціями, щоб уникнути утворення грудочок. У готове тісто вливаємо олію.
Розігріваємо сковороду і обсмажуємо на ній млинці з обох боків до золотистого кольору. Для того, щоб млинці зберегли свою еластичність до завертання, їх слід промащувати маслом і тримати в теплі до цього часу.
У центр млинця кладемо столову ложку начинки і звертаємо млинець конвертом. Подають млинці, фаршировані м'ясом зі сметаною, або топленим маслом із зеленню. При необхідності млинці можна зберігати в холодильнику, а перед поїданням обсмажувати на рослинному маслі з усіх боків до золотистого кольору.
Млинці з курячим м'ясом і рисом
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Для приготування соусу на сковороді розтоплюємо маслом і обсмажуємо на ньому борошно до золотистого кольору. Борошняну масу поступово змішуємо з молоком, намагаючись уникнути появи грудочок. Варимо соус на мінімальному вогні 10 хвилин, після чого приправляємо його за смаком і додаємо сир.
Для начинки куряче філе слід відварити, остудити і розібрати на волокна. Селера з ріпчастою цибулею дрібно нарізати і спасерувати, а потім додати в начинку. Млинці начиняємо рисовою начинкою і згортаємо. Обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії і подаємо з вершковим соусом.
Як зробити млинці з м'ясом і грибами?
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо на сковороді до прозорості. Додаємо до цибулі і подрібнені гриби і чекаємо, поки надлишки рідини не випарятся повністю. Тепер гриби з цибулею слід змішати зі свинячим фаршем (можна брати фарш із суміші свинини і яловичини) і обсмажувати до золотистого кольору. Поки фарш обсмажується, відварюємо курячі яйця круто і нарізаємо великими шматками. М'ясний фарш з яйцями пропускаємо через м'ясорубку, або подрібнюємо за допомогою блендера. Готову начинку заправляємо столовою ложкою майонезу і розподіляємо по поверхні готового млинчика. Звертаємо блін рулетом і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Млинці з м'ясом, грибами і яйцем подаються зі сметаною або крем-сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинці з фаршем
Прості млинці швидко приїдаються,але якщо ви їх дуже любите і не хочете від них відмовлятися, то спробуйте урізноманітнити блюдо. Як? Звичайно ж,
Налисники з м'ясом
Налисники - це такі млинці з начинкою. Дана стаття розповість вам про те, як готувати налисники з м'ясом, а також з м'ясом і грибами. В готуванні
Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми
Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
Млинці з шинкою
Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде
Млинці з сиром
Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І