Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Млинці з кропом

Млинці з кропом

17-03-2015, 13:42
1 243
Млинці з кропом
Тонке тісто для млинчиків смачно і без додаткових інгредієнтів, але якщо ви бажаєте зробити його смак трохи більш яскравим і перетворити млинець не просто в оболонку для начинки, а в самостійний інгредієнт - додайте в тісто трави і спеції. У рецептах нижче ми будемо робити млинці з кропом.

Несолодкі млинці з кропом і морепродуктів


Інгредієнти:

  • яйця - 4 шт.;

  • борошно - 128 г+20 г;

  • молоко - 375 мл;

  • масло оливи для смаження;

  • масло вершкове - 6 г;

  • пучок кропу і зеленої цибулі;

  • цибулю-порей (біла частина) - 1 шт.;

  • рибний бульйон - 375 мл;

  • сметана - 80 г;

  • діжонська гірчиця - 5 г;

  • рибне філе (будь-яка біла риба) - 600 г;

  • креветки - 600 р.


  • Приготування
    Збиваємо яйця з молоком і щіпкою солі, а потім починаємо поступово підсипати муку. Готове млинцеве тісто з'єднуємо з подрібненим кропом і ставимо в холодильник на півгодини. Відпочиле тісто порціями (по 2 столові ложки) виливаємо на змащену сковороду і обсмажуємо з обох сторін. Виходять прості і дуже гарні млинці з кропом.
    На маслі, що пасеруємо порей протягом 4 хвилин. Змішуємо цибулю з залишилася борошном і продовжуємо готування аналогічне час. У бульйоні сметану розводимо і заливаємо отриманою сумішшю цибулю на сковороді. Як тільки рідина дійде до кипіння, зменшуємо жар і додаємо гірчицю. Коли соус загусне, тушкуємо в ньому креветки і невеликі шматки риби протягом 5 хвилин. Соус з морепродуктів викладаємо в середину млинця, краї млинця підверніть, щоб вийшов "мішечок" і фіксуємо пір'ям зеленого лука.

    Зелені млинці з кропом, кале і сиром


    Інгредієнти:

  • відварна капуста кале - 1/2 ст.;

  • молоко - 200 мл;

  • вода - 50 мл;

  • яйця (великі) - 2 шт.;

  • пучок свіжого кропу;

  • борошно - 70 г;

  • тертий чеддер - 2 ст.;

  • томатна сальса -90 р.
  • Млинці з кропом


    Приготування
    Для того, щоб млинці були зеленішими, крім кропу, суміш молока і яєць слід додати пюрированную капусту кале. Підсипавши в отриману масу борошно отримуємо рідке млинцеве тісто, яке слід приправити і обсмажувати на змащеній сковорідці порціями, як звичайні млинці. Охолоджені зелені млинці покриваємо томатної сальсою (або просто дрібно нарізаними помідорами) і шаром тертого сиру чеддер, звертаємо конвертом і повторно обсмажуємо або запікаємо в духовці до тих пір, поки сир не розплавиться.
    Сирні млинці з кропом слід подавати до столу відразу після приготування, поки гарячий сир ще м'який і тягучий. Подавати можна з соусом або без нього, смачно в будь-якому разі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Лосось із сиром
    Лосось із сиром
    Лосось із сиром - це чудове поєднання інгредієнтів, з яких можна приготувати безліч різноманітних страв. У цій статті ми поділимося з вами цікавими
    Як готувати млинці на молоці?
    Як готувати млинці на молоці?
    Млинці є одним із найвідоміших страв російської кухні. На сьогоднішній день існує безліч рецептів приготування цієї страви, і кожен з них по-своєму
    Млинці з ковбасою
    Млинці з ковбасою
    Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
    Млинці з бананами - рецепт
    Млинці з бананами - рецепт
    Млинці - улюблене багатьма з нас страву. І можна зробити з різноманітними начинками і подавати з варенням або згущеним молоком. І сьогодні ми з вами
    Млинці з шинкою
    Млинці з шинкою
    Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде
    Млинці з м'ясом, рецепт
    Млинці з м'ясом, рецепт
    Млинці з начинками - популярне блюдо, яке обожнюють багато. Варіантів їх приготування дуже багато. І сьогодні мова піде про відомому і смачний