» » Філе тріски – рецепти

Філе тріски – рецепти

Смачну та корисну рибку – тріску можна використовувати для приготування як повсякденних, так і святкових страв. Сьогодні ми запропонуємо декілька рецептів з філе тріски і розповімо, як можна приготувати таку рибу в мультиварці, духовці на сковороді.

Як смачно приготувати філе тріски в мультиварці – рецепт

Філе тріски – рецепти

Інгредієнти:

  • філе тріски – 860 р;

  • помідори свіжі – 12 кг;

  • сир твердий – 110 г;

  • сметана густа – 145 г;

  • гірчиця – 20 р;

  • рослинна без аромату масло – 35 мл;

  • перець мелений (суміш декількох видів) – 2 щіпки;

  • сушений базилік і петрушка – по щіпці;

  • кухонна велика сіль – за смаком.


  • Приготування

  • Перед приготуванням в мультиварці філе тріски розрізаємо на порційні шматочки, приправляємо їх сумішшю перців і сіллю і залишаємо ненадовго в мисці.

  • Змішуємо сметану з гірчицею, додавши за смаком сіль і сушену зелень базиліка і петрушки.

  • Помідори споліскуємо і розрізаємо на часточки, а твердий сир перетираємо на крупній тертці.

  • Промаринованное філе тріски викладаємо в промаслений мультикастрюлю і покриваємо сметанно-гірчичним соусом. Зверху розкладаємо скибочки томатів, притрушиваем страва сиром і налаштовуємо прилад на режим «Випічка» на двадцять п'ять хвилин.


  • Як приготувати запечене філе тріски в духовці – рецепт

    Філе тріски – рецепти

    Інгредієнти:

  • філе тріски – 860 р

  • майонез домашній – 280 м;

  • ріпчасті цибулини – 220 г;

  • зелень будь-яка на вибір – за смаком;

  • сметана – 60 г;

  • зубці часникові – 1-2 шт.;

  • соняшникова без аромату масло – 25 мл;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • перець мелений (суміш декількох видів) – 2 щіпки;

  • кухонна велика сіль – за смаком.


  • Приготування

  • Для запікання в духовці приправлені перцем і сіллю скибочки філе тріски укладаємо в промаслений форму.

  • Зверху розподіляємо нарізану кільцями ріпчасту цибулю і заливаємо все сумішшю майонезу, сметани, збитого яйця, нарубаної зелені і часнику. Не забуваємо підготовлений соус для заливки підсолити також за смаком і поперчити.

  • Залишилося тільки витримати рибу при температурі 200 градусів протягом двадцяти п'яти хвилин і можна буде подавати її, розклавши по тарілках і доповнивши доречним гарніром.


  • Як смачно приготувати філе тріски на сковороді?

    Філе тріски – рецепти

    Рибне філе можна просто посмажити на сковороді в клярі. Але ми не будемо шукати легких шляхів і приготуємо з філе тріски смачні котлети. Зробити це абсолютно не складно, але потрібно трохи більше часу.
    Інгредієнти:

  • філе тріски – 995 р

  • невеликий білий батон – 05 шт.;

  • молоко – 130 мл;

  • ріпчасті цибулини – 130 г;

  • зелень будь-яка на вибір – за смаком;

  • майонез (в ідеалі домашній) – 30 г;

  • соняшникова без аромату масло – 65 мл;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • перець мелений (суміш декількох видів) – 2 щіпки;

  • кухонна велика сіль – за смаком.


  • Приготування

  • Для приготування котлет нарізаємо філе середнього розміру скибочками і пропускаємо їх через м'ясорубку. Багато воліють ріпчаста цибуля при приготуванні рибних котлет спочатку пасерувати на рослинній олії, а тільки тоді перекручувати через м'ясорубку. І ви можете зробити. Але якщо часу обмаль, то й сирої згодиться. Відправляємо його в пропускний отвір измельчительного приладу слідом за рибою.

  • Тепер черга білого батона. Ми будемо використовувати тільки м'якуш, його попередньо замочуємо в молоці, а перед подрібненням віджимаємо від надлишків вологи.

  • З'єднуємо перекручені компоненти в миску, додаємо майонез, яйце, дрібненько нашатковану зелень, сіль і перчик (суміш кількох видів), ретельно вимішуємо отриманий фарш і трохи відбиваємо.

  • Тепер формуємо з отриманої маси котлетки бажаної форми і розміру і смажимо їх на розігрітій сковороді, наливши в неї трохи соняшникової без аромату маслечка.

  • Після отримання апетитної рум'яної скоринки на виробах з двох сторін, витягаємо їх на тарілку і подаємо з гарніром.
    Додав: admin | 18-11-2016, 17:23
    Переглядів: 65