Філе тріски – рецепти
Смачну та корисну рибку – тріску можна використовувати для приготування як повсякденних, так і святкових страв. Сьогодні ми запропонуємо декілька рецептів з філе тріски і розповімо, як можна приготувати таку рибу в мультиварці, духовці на сковороді.
Інгредієнти:
філе тріски – 860 р;
помідори свіжі – 12 кг;
сир твердий – 110 г;
сметана густа – 145 г;
гірчиця – 20 р;
рослинна без аромату масло – 35 мл;
перець мелений (суміш декількох видів) – 2 щіпки;
сушений базилік і петрушка – по щіпці;
кухонна велика сіль – за смаком.
Приготування
Перед приготуванням в мультиварці філе тріски розрізаємо на порційні шматочки, приправляємо їх сумішшю перців і сіллю і залишаємо ненадовго в мисці.
Змішуємо сметану з гірчицею, додавши за смаком сіль і сушену зелень базиліка і петрушки.
Помідори споліскуємо і розрізаємо на часточки, а твердий сир перетираємо на крупній тертці.
Промаринованное філе тріски викладаємо в промаслений мультикастрюлю і покриваємо сметанно-гірчичним соусом. Зверху розкладаємо скибочки томатів, притрушиваем страва сиром і налаштовуємо прилад на режим «Випічка» на двадцять п'ять хвилин.
Інгредієнти:
філе тріски – 860 р
майонез домашній – 280 м;
ріпчасті цибулини – 220 г;
зелень будь-яка на вибір – за смаком;
сметана – 60 г;
зубці часникові – 1-2 шт.;
соняшникова без аромату масло – 25 мл;
яйце куряче – 1 шт.;
перець мелений (суміш декількох видів) – 2 щіпки;
кухонна велика сіль – за смаком.
Приготування
Для запікання в духовці приправлені перцем і сіллю скибочки філе тріски укладаємо в промаслений форму.
Зверху розподіляємо нарізану кільцями ріпчасту цибулю і заливаємо все сумішшю майонезу, сметани, збитого яйця, нарубаної зелені і часнику. Не забуваємо підготовлений соус для заливки підсолити також за смаком і поперчити.
Залишилося тільки витримати рибу при температурі 200 градусів протягом двадцяти п'яти хвилин і можна буде подавати її, розклавши по тарілках і доповнивши доречним гарніром.
Рибне філе можна просто посмажити на сковороді в клярі. Але ми не будемо шукати легких шляхів і приготуємо з філе тріски смачні котлети. Зробити це абсолютно не складно, але потрібно трохи більше часу.
Інгредієнти:
філе тріски – 995 р
невеликий білий батон – 05 шт.;
молоко – 130 мл;
ріпчасті цибулини – 130 г;
зелень будь-яка на вибір – за смаком;
майонез (в ідеалі домашній) – 30 г;
соняшникова без аромату масло – 65 мл;
яйце куряче – 1 шт.;
перець мелений (суміш декількох видів) – 2 щіпки;
кухонна велика сіль – за смаком.
Приготування
Для приготування котлет нарізаємо філе середнього розміру скибочками і пропускаємо їх через м'ясорубку. Багато воліють ріпчаста цибуля при приготуванні рибних котлет спочатку пасерувати на рослинній олії, а тільки тоді перекручувати через м'ясорубку. І ви можете зробити. Але якщо часу обмаль, то й сирої згодиться. Відправляємо його в пропускний отвір измельчительного приладу слідом за рибою.
Тепер черга білого батона. Ми будемо використовувати тільки м'якуш, його попередньо замочуємо в молоці, а перед подрібненням віджимаємо від надлишків вологи.
З'єднуємо перекручені компоненти в миску, додаємо майонез, яйце, дрібненько нашатковану зелень, сіль і перчик (суміш кількох видів), ретельно вимішуємо отриманий фарш і трохи відбиваємо.
Тепер формуємо з отриманої маси котлетки бажаної форми і розміру і смажимо їх на розігрітій сковороді, наливши в неї трохи соняшникової без аромату маслечка.
Після отримання апетитної рум'яної скоринки на виробах з двох сторін, витягаємо їх на тарілку і подаємо з гарніром.
Як смачно приготувати філе тріски в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати запечене філе тріски в духовці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як смачно приготувати філе тріски на сковороді?
Рибне філе можна просто посмажити на сковороді в клярі. Але ми не будемо шукати легких шляхів і приготуємо з філе тріски смачні котлети. Зробити це абсолютно не складно, але потрібно трохи більше часу.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати філе тріски в духовці?
Оригінально урізноманітнити ваше рибне меню допоможуть наші цікаві рецепти, детально описані в цьому матеріалі. Далі підкажемо, як запекти філе
Рибні котлети з тріски
Дуже важливо в раціон малят вводити різноманітні страви з риби. Проте не завжди виходить їх нагодувати корисним стравою. Тоді приходять на виручку
Тріску на пару в мультиварці
Пропонуємо вам сьогодні трохи розвантажитися і приготувати смачну і корисну тріску на пару в мультиварці. Додавши до риби улюблені овочі, ви
Філе тріски в мультиварці
Тріска — це дуже корисна риба. Приготувати з неї можна все, що завгодно, але особливо смачно виходить філе тріски, приготоване в мультиварці. Слід
Тріска, запечена в духовці з картоплею в сметані
Хочемо поділитися з вами рецептами приготування тріски, запечена з картоплею. Готується рибка досить просто і швидко, до того ж, вам не доведеться
Котлети з тріски - рецепт
Котлети з тріски, завдяки соковитості самого рибного філе, в результаті виходять дуже ніжними всередині і покриваються хрусткою скоринкою, при