Тріска, запечена в духовці з картоплею в сметані
Якщо вам потрібен бюджетний і швидкий вечерю, то зупиніть свою увагу на картопляні запіканки . Пропонуємо вам рецепти тріски запеченої в духовці з картоплею в сметані.
Інгредієнти:
тріска - 300 г;
гриби - 150 г;
ріпчаста цибуля - 50 г;
вершки - 150 мл;
сметана - 100 мл;
сушена петрушка, базилік - по 1/2 ч. ложці;
яєчні жовтки - 2 шт.;
картопля - 2 бульби;
тертий сир - 3 жмені;
вершкове масло - 2 ст. ложки.
Приготування
Полив рибу лимонним соком і щедро приправивши, залишаємо маринуватися на 20 хвилин. А поки обсмажуємо скибочки грибів з цибулею і доводимо температуру духовки до 180 градусів.
В якості заливки для нашої запіканки виступить суміш з вершків, сметани, яєчних жовтків, сушених трав і солі. Всі перераховані інгредієнти збийте до однорідності.
Рибу обваляйте в борошні й обсмажте на вершковому маслі до зарум'янювання, але не повністю, оскільки тріска ще повинна буде відправитися в духовку.
У форму покладіть подушку з грибів і цибулі, а поверх неї – обсмажену тріску. Накрийте рибу тонкими скибочками картоплі разом із залишками цибулевої засмажки. Залийте блюдо вершковою сумішшю і посипте сиром. Тріска з картоплею в сметані буде готова через півгодини.
Інгредієнти:
філе тріски - 800 г;
картопля - 800 г;
вершкове масло - 50 г;
сметана - 50 г;
гірчиця - 1 ч. ложка;
цибулина;
пучок петрушки;
хлібна крихта - 40 г;
сир - 60 р.
Приготування
Відварюємо картоплю і пюрируем з великою кількістю вершкового масла. Пасеруємо цибулю, а окремо смажимо рибу до напівготовності. Змішуємо сметану з гірчицею і зеленню.
На дно форми кладемо цибульну пасеровку, на неї – рибу, а в якості фінального шару – картопляне пюре. Змащуємо все сметаною, посипаємо сиром і хлібної крихтою, а потім ставимо в духовку при 200 градусах. 25 хвилин і тріска в духовці зі сметаною і картоплею готова!
Тріска з картоплею в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Полив рибу лимонним соком і щедро приправивши, залишаємо маринуватися на 20 хвилин. А поки обсмажуємо скибочки грибів з цибулею і доводимо температуру духовки до 180 градусів.
В якості заливки для нашої запіканки виступить суміш з вершків, сметани, яєчних жовтків, сушених трав і солі. Всі перераховані інгредієнти збийте до однорідності.
Рибу обваляйте в борошні й обсмажте на вершковому маслі до зарум'янювання, але не повністю, оскільки тріска ще повинна буде відправитися в духовку.
У форму покладіть подушку з грибів і цибулі, а поверх неї – обсмажену тріску. Накрийте рибу тонкими скибочками картоплі разом із залишками цибулевої засмажки. Залийте блюдо вершковою сумішшю і посипте сиром. Тріска з картоплею в сметані буде готова через півгодини.
Філе тріски з картоплею і зі сметаною в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо картоплю і пюрируем з великою кількістю вершкового масла. Пасеруємо цибулю, а окремо смажимо рибу до напівготовності. Змішуємо сметану з гірчицею і зеленню.
На дно форми кладемо цибульну пасеровку, на неї – рибу, а в якості фінального шару – картопляне пюре. Змащуємо все сметаною, посипаємо сиром і хлібної крихтою, а потім ставимо в духовку при 200 градусах. 25 хвилин і тріска в духовці зі сметаною і картоплею готова!
Рекомендуємо добрі рецепти
Стейк тріски в духовці
Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні
Тріска, запечена з сиром
Тріска, запечена в духовці з сиром - це чудове блюдо як для святкового, так і буденного столу. Для її приготування не потрібно багато сил і часу, а
Тріска з помідорами
Тріска, запечена з помідорами - це воістину королівський обід, який припаде до смаку навіть самим завзятим гурманам. Рецепт її приготування досить
Тріска по-польськи
Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським
Страви з тріски з картоплею
Універсальний смак і доступність тріски дозволяє використовувати її в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про страви з тріски з
Тріска, тушкована в сметані
Тріска - смачна, корисна і доступна рибка. І сьогодні ми розповімо, як тушкувати її в сметані. Вийде дивовижно ніжне блюдо, яке, без перебільшення