Філе тріски в мультиварці
З появою помічниці – мультиварки, господиням набагато простіше справлятися зі своїми кулінарними обов'язками. Страви зберігають свою соковитість, а готувати їх одне задоволення. І навіть досить суха рибка тріска, при приготуванні в мультиварці, виходить з ніжним і соковитим смаком.
Інгредієнти:
філе тріски – 05 кг;
помідори черрі – 6 шт.;
сметана – 120 г;
пікантний сир твердий – 100 г;
гірчиця – 2 ч. ложки;
суміш перців – за смаком;
сіль – за смаком;
рослинне масло – 20 мл;
базилік, петрушка, кріп - за смаком.
Приготування
Промиту і просушену рибку, солимо, натираємо сумішшю перців і викладаємо у змащену рослинним маслом чашу мультиварки. Зверху заливаємо сумішшю сметани і гірчиці, розкладаємо помідори черрі, розрізані навпіл, і посипаємо сиром. Готуємо в режимі «Випічка» двадцять хвилин. При подачі притрушиваем зеленню базиліка, кропу і петрушки.
Інгредієнти:
філе тріски – 550 г;
картопля – 500 г;
морква – 200 г;
солодкий перець – 1 шт.;
цибуля – 2 шт.;
масло рослинне – 30 мл;
сіль – за смаком.
Для маринаду:
оливкова олія – 4 ст. ложки;
вино біле сухе – 2 ст. ложки;
часник – 2 невеликих зубчики;
сіль – 1/4 ч. ложки;
суміш мелених перців – 1/4 ч. ложки;
базилік, петрушка, кріп – за смаком.
Приготування
Промите, просушене рибне філе нарізаємо на шматки і заливаємо маринадом, приготованим з оливкової олії, сухого білого вина, подрібненого часнику, солі і суміші перців. Залишаємо маринуватися приблизно на годину.
Овочі очищаємо і нарізаємо моркву кільцями, картоплю скибочками, цибулю півкільцями, солодкий перець-смужками.
У змащену маслом чашу мультиварки розкладаємо всі продукти шарами в такій послідовності: морква, цибуля, філе тріски, моркву, цибулю, солодкий перець, картопля, філе тріски. Готуємо в режимі «Гасіння» сорок хвилин. По завершенні даємо настоятися в мультиварці 1-2 години. При подачі присипаємо зеленню базиліка, петрушки і кропу.
Інгредієнти:
філе тріски – 900 г;
картопля – 750 г;
морква – 1 шт.;
цибуля – 3 шт.;
сир твердий, пікантний – 175 г;
вершки – 200 мл;
спеції для риби – на смак;
сіль – за смаком;
зелень – за смаком.
Приготування
У чашу мультиварки викладаємо очищені і подрібнені моркву і цибулю. Зверху розкладаємо промиту і нарізану на шматки тріску, солимо, щедро присипаємо спеціями для риби і акуратно заливаємо вершками.
Очищений і нарізаний часточками картоплю викладаємо у пристосування для варіння на пару, солимо і присипаємо натертим сиром. Поміщаємо лоток в мультиварку над рибою і готуємо страву в режимі «Випічка» близько півгодини.
Подаємо ароматну рибку з картоплею, притрусивши зеленню.
Філе тріски в сметані з помідорами чері і сиром в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Промиту і просушену рибку, солимо, натираємо сумішшю перців і викладаємо у змащену рослинним маслом чашу мультиварки. Зверху заливаємо сумішшю сметани і гірчиці, розкладаємо помідори черрі, розрізані навпіл, і посипаємо сиром. Готуємо в режимі «Випічка» двадцять хвилин. При подачі притрушиваем зеленню базиліка, кропу і петрушки.
Філе тріски під маринадом в мультиварці з овочами
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Промите, просушене рибне філе нарізаємо на шматки і заливаємо маринадом, приготованим з оливкової олії, сухого білого вина, подрібненого часнику, солі і суміші перців. Залишаємо маринуватися приблизно на годину.
Овочі очищаємо і нарізаємо моркву кільцями, картоплю скибочками, цибулю півкільцями, солодкий перець-смужками.
У змащену маслом чашу мультиварки розкладаємо всі продукти шарами в такій послідовності: морква, цибуля, філе тріски, моркву, цибулю, солодкий перець, картопля, філе тріски. Готуємо в режимі «Гасіння» сорок хвилин. По завершенні даємо настоятися в мультиварці 1-2 години. При подачі присипаємо зеленню базиліка, петрушки і кропу.
Філе тріски в мультиварці з картоплею на пару
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки викладаємо очищені і подрібнені моркву і цибулю. Зверху розкладаємо промиту і нарізану на шматки тріску, солимо, щедро присипаємо спеціями для риби і акуратно заливаємо вершками.
Очищений і нарізаний часточками картоплю викладаємо у пристосування для варіння на пару, солимо і присипаємо натертим сиром. Поміщаємо лоток в мультиварку над рибою і готуємо страву в режимі «Випічка» близько півгодини.
Подаємо ароматну рибку з картоплею, притрусивши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тріску на пару в мультиварці
Пропонуємо вам сьогодні трохи розвантажитися і приготувати смачну і корисну тріску на пару в мультиварці. Додавши до риби улюблені овочі, ви
Тріска, запечена в духовці з картоплею в сметані
Хочемо поділитися з вами рецептами приготування тріски, запечена з картоплею. Готується рибка досить просто і швидко, до того ж, вам не доведеться
Рибний суп з тріски - рецепт
Тріска - нежирна і найпоширеніша риба періодично з'являється на нашому столі у вигляді холодцю або просто смажена. Але сьогодні ми хочемо поговорити
Тріску на пару
Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте
Страви з тріски з картоплею
Універсальний смак і доступність тріски дозволяє використовувати її в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про страви з тріски з
Тріска в мультиварці
Якщо у вас в холодильнику лежать стейки тріски, а ви не знаєте, як краще їх приготувати, то прочитайте цю статтю. У ній ми розповідаємо, які смачні