Вернуться назад Распечатать

Філе тріски в мультиварці

Філе тріски в мультиварці
З появою помічниці – мультиварки, господиням набагато простіше справлятися зі своїми кулінарними обов'язками. Страви зберігають свою соковитість, а готувати їх одне задоволення. І навіть досить суха рибка тріска, при приготуванні в мультиварці, виходить з ніжним і соковитим смаком.

Філе тріски в сметані з помідорами чері і сиром в мультиварці


Інгредієнти:

  • філе тріски – 05 кг;

  • помідори черрі – 6 шт.;

  • сметана – 120 г;

  • пікантний сир твердий – 100 г;

  • гірчиця – 2 ч. ложки;

  • суміш перців – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • рослинне масло – 20 мл;

  • базилік, петрушка, кріп - за смаком.


  • Приготування
    Промиту і просушену рибку, солимо, натираємо сумішшю перців і викладаємо у змащену рослинним маслом чашу мультиварки. Зверху заливаємо сумішшю сметани і гірчиці, розкладаємо помідори черрі, розрізані навпіл, і посипаємо сиром. Готуємо в режимі «Випічка» двадцять хвилин. При подачі притрушиваем зеленню базиліка, кропу і петрушки.

    Філе тріски під маринадом в мультиварці з овочами


    Інгредієнти:

  • філе тріски – 550 г;

  • картопля – 500 г;

  • морква – 200 г;

  • солодкий перець – 1 шт.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • сіль – за смаком.


  • Для маринаду:

  • оливкова олія – 4 ст. ложки;

  • вино біле сухе – 2 ст. ложки;

  • часник – 2 невеликих зубчики;

  • сіль – 1/4 ч. ложки;

  • суміш мелених перців – 1/4 ч. ложки;

  • базилік, петрушка, кріп – за смаком.


  • Приготування
    Промите, просушене рибне філе нарізаємо на шматки і заливаємо маринадом, приготованим з оливкової олії, сухого білого вина, подрібненого часнику, солі і суміші перців. Залишаємо маринуватися приблизно на годину.
    Овочі очищаємо і нарізаємо моркву кільцями, картоплю скибочками, цибулю півкільцями, солодкий перець-смужками.
    У змащену маслом чашу мультиварки розкладаємо всі продукти шарами в такій послідовності: морква, цибуля, філе тріски, моркву, цибулю, солодкий перець, картопля, філе тріски. Готуємо в режимі «Гасіння» сорок хвилин. По завершенні даємо настоятися в мультиварці 1-2 години. При подачі присипаємо зеленню базиліка, петрушки і кропу.

    Філе тріски в мультиварці з картоплею на пару


    Інгредієнти:

  • філе тріски – 900 г;

  • картопля – 750 г;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля – 3 шт.;

  • сир твердий, пікантний – 175 г;

  • вершки – 200 мл;

  • спеції для риби – на смак;

  • сіль – за смаком;
  • Філе тріски в мультиварці

  • зелень – за смаком.


  • Приготування
    У чашу мультиварки викладаємо очищені і подрібнені моркву і цибулю. Зверху розкладаємо промиту і нарізану на шматки тріску, солимо, щедро присипаємо спеціями для риби і акуратно заливаємо вершками.
    Очищений і нарізаний часточками картоплю викладаємо у пристосування для варіння на пару, солимо і присипаємо натертим сиром. Поміщаємо лоток в мультиварку над рибою і готуємо страву в режимі «Випічка» близько півгодини.
    Подаємо ароматну рибку з картоплею, притрусивши зеленню.