Філе тріски на сковороді – рецепти
Цінність тріски в її соковитості і солодкуватому смаку, вона не має стороннього запаху і присмаку, відмінно поєднується з величезною різноманітністю соусів і може готуватися абсолютно будь-якими способами. Про рецептах філе тріски на сковороді ми докладно поговоримо далі.
Філе тріски – класична основа для знаменитих британських fish&chips. У цьому рецепті ми не будемо готувати класичну британську пивну закуску цілком, але візьмемо її частина – саму рибу і класичний хрусткий кляр.
Інгредієнти:
філе тріски – 960 г;
борошно – 115 г;
часник сушений – 2 ч. ложки;
паприка – 2 ст. ложки;
яйце – 1 шт.;
пиво світле – 330 мл.
Приготування
Змішайте борошно разом з сушеним часником і паприкою. Вбийте до сухої суміші яйце і влийте крижане пиво. Замісіть густе пивний кляр до тих пір, поки всі інгредієнти не зберуться разом, за грудочки в даному випадку можна не переживати.
Перед тим, як готувати філе тріски на сковороді, зачистите його від кісток, якщо такі залишилися, видаліть шкіру.
Занурте рибу в пивний кляр і відправте на сковороду з розігрітим рослинним маслом обсмажуватися до хрусткої скоринки.
Інгредієнти:
вершкове масло – 45 г;
ріпчаста цибуля – 95 г;
філе тріски – 540 г;
паприка – 1/2 ч. ложки;
борошно – 35 г;
вода – 115 мл;
сметана – 75 р.
Приготування
Приправивши шматочки рибного філе сіллю і паприкою, обваляйте його в борошні і підрум'яньте з усіх боків.
Перекладіть філе на окрему тарілку, а в ту ж сковороду киньте дрібно нарізану цибулю і спасеруйте його до прозорості.
Поверніть рибу до цибулевої засмажки, залийте все сумішшю сметани з водою, посоліть соус і залиште тріску тушкуватися 20 хвилин.
Приготувати вишукану вечерю з доступних інгредієнтів не так вже складно, якщо використовувати тріску разом з улюбленими овочами. Рибу і гарнір до неї можна легко приготувати на одній сковороді, присмачивши травами і білим вином для вишуканості смаку.
Інгредієнти:
оливкова олія – 35 мл;
щіпка пластівців чилі;
часник – 2 зубки;
томати – 280 м;
сухе біле вино – 55 мл;
жменя зелені базиліка;
ріпчаста цибуля – 95 г;
солодкий перець – 110 г;
цедра 1/2 лимона;
філе тріски – 540 р.
Приготування
Розігрів масло, покладіть в нього півкільця цибулі і перцю, додайте помідори черрі і обсмажуйте до готовності овочів.
Доповніть овочі зеленню базиліка, часником і чілі пластівцями, здобріть лимонною цедрою і викладіть тріску поверх. Залийте страву в сковороді білим вином і дайте йому повністю випаруватися.
Тепер доведіть рибне філе до повної готовності і подавайте разом з ароматним овочевим гарніром.
Просто обсмажити рибу на сковороді гриль може кожен, а от зробити філе не тільки соковитим, але і смачним, допоможе правильний маринад. Наша версія складається з простої суміші соєвого соусу, соку лимона і часнику, проста – головний козир цієї страви.
Інгредієнти:
вершкове масло – 35 г;
цукор коричневий – 25 г;
часник – 2 зубки;
лимонний сік – 15 мл;
соєвий соус – 35 мл;
філе тріски – 540 р.
Приготування
Перед тим, як смачно приготувати філе тріски на сковороді, рибу слід нарізати на три рівні порції, обсушити кожен шматочок паперовим рушником і видалити кісточки з м'якоті при необхідності.
Підготовлені шматочки замаринуйте в суміші пюрированного часнику, соєвого соусу, соку лимона і цукру.
Залиште рибу в маринаді на годину, а потім приступайте до обжарке на грилі, витримуючи тріску на вогні приблизно по 5 хвилин з кожної сторони.
Філе тріски в клярі - рецепт на сковороді
Філе тріски – класична основа для знаменитих британських fish&chips. У цьому рецепті ми не будемо готувати класичну британську пивну закуску цілком, але візьмемо її частина – саму рибу і класичний хрусткий кляр.
Інгредієнти:
Приготування
Філе тріски в сметані - рецепт на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт філе тріски на сковороді з овочами
Приготувати вишукану вечерю з доступних інгредієнтів не так вже складно, якщо використовувати тріску разом з улюбленими овочами. Рибу і гарнір до неї можна легко приготувати на одній сковороді, присмачивши травами і білим вином для вишуканості смаку.
Інгредієнти:
Приготування
Як посмажити філе тріски на сковороді-гриль?
Просто обсмажити рибу на сковороді гриль може кожен, а от зробити філе не тільки соковитим, але і смачним, допоможе правильний маринад. Наша версія складається з простої суміші соєвого соусу, соку лимона і часнику, проста – головний козир цієї страви.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати філе тріски в духовці?
Оригінально урізноманітнити ваше рибне меню допоможуть наші цікаві рецепти, детально описані в цьому матеріалі. Далі підкажемо, як запекти філе
Тріску на пару в мультиварці
Пропонуємо вам сьогодні трохи розвантажитися і приготувати смачну і корисну тріску на пару в мультиварці. Додавши до риби улюблені овочі, ви
Тріска, запечена в духовці з картоплею в сметані
Хочемо поділитися з вами рецептами приготування тріски, запечена з картоплею. Готується рибка досить просто і швидко, до того ж, вам не доведеться
Філе тріски в клярі
Тріска – дуже відома в кулінарії риба. З неї готують безліч різноманітних і оригінальних страв починаючи з найпростіших – риби в клярі, і закінчуючи
Тріску на пару
Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте
Філе тріски в духовці
Риба тріска має не тільки замечателньними смаковими якостями, але і безсумнівно харчовою цінністю. Якщо ви хочете приготувати смачне і корисне блюдо,