Філе тріски в духовці

Філе тріски в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Температуру духової шафи доводимо до позначки в 200°С. Поки духова шафа розігрівається, рибне філе перевіряємо на наявність кісток і видаляємо їх при необхідності. Промиту тріску обсушуємо паперовими рушниками і натираємо сумішшю солі, паприки і часнику. Окремо з'єднуємо лимонну цедру дрібно натертим пармезаном і нарізаною петрушкою, викладаємо цю суміш поверх викладеної на покритий фольгою деко тріски разом з невеликими шматочками вершкового масла. Розміщуємо рибу в розігрітій духовій шафі і засікаємо 15 хвилин. Після закінчення часу тріску можна поливати лимонним соком і подавати до столу.
Суфле з тріски в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рибу миємо, обсушуємо і позбавляє від дрібних кісточок. На підігрітому маслі пасеруємо подрібнений білий цибулю і часник, додаємо шматочки рибки і чекаємо, поки вони злегка схопиться зовні. Обсмажену рибу і овочі пюрируем в блендері, поступово додаємо яєчні жовтки. Кладемо ложку сметани, спеції і добре все перемішуємо. З'єднуємо борошно з молоком і варимо до утворення густого соусу. Злегка остиглий соус додаємо до риби.
Присаливаем яєчні білки і збиваємо їх в міцну піну. Обережно з'єднуємо рибну масу зі збитими білками і перекладаємо в змащену маслом керамічну форму для суфле.
Приготування суфле з філе тріски в духовці займе близько півгодини при температурі 160°С.
Як приготувати філе тріски в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Поки температура в духовці доходить до рівня 200°З, ми приготуємо нашу молочну суміш для каррі. У сотейнику підігріваємо молоко, з'єднуємо його з тертим імбиром і каррі, додаємо сіль за смаком і переливаємо половину суміші у форму для випікання. Кладемо філе в молоко, заливаємо рештою міксом каррі і ставимо в духовку. Запікання філе тріски в духовці займе близько 20 хвилин, після чого рибу можна подавати в супроводі рубаною зелені і гарнір з рису.
Приготування тріски в паніровці в духовці
Інгредієнти:

Приготування
Підігріваємо духовку до 210°С, паралельно займаємося рибним філе. Тріску очищаємо від кісток і ділимо на 2-3 шматка, в залежності від розмірів риби. Цибульні крекери перетворюємо в крихту і змішуємо з лимонною цедрою. Рибне філе приправляємо сіллю, занурюємо у збите яйце і обвалюють у крихті з печива. Викладаємо рибу на покритий пергаментом деко і розміщуємо в духовці. Через 20 хвилин рибка в хрусткій скоринці буде готова, залишається лише полити її лимонним соком і посипати рубаною петрушкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Стейк тріски в духовці
Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні

Тріска з помідорами
Тріска, запечена з помідорами - це воістину королівський обід, який припаде до смаку навіть самим завзятим гурманам. Рецепт її приготування досить

Тріска в фользі в духовці
Фольга - річ незамінна в кулінарії, особливо для недосвідчених господинь. Адже при запіканні у фользі риба або м'ясо не втрачають своєї форми і не

Тріску на пару
Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте

Тріска по-польськи
Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським

Страви з тріски з картоплею
Універсальний смак і доступність тріски дозволяє використовувати її в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про страви з тріски з