» » Як приготувати капустяні котлети?

Як приготувати капустяні котлети?

Як приготувати капустяні котлети?
Виявляється, що смачні котлети виходять не тільки з м'яса. Як приготувати смачні капустяні котлети, дізнаєтеся нижче.

Як приготувати капустяні котлети – рецепт


Інгредієнти:

  • манка – 1 склянка;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • морква – 200 г;

  • перець;

  • капуста – 500 г;

  • цибуля – 300 г;

  • томатний сік ;

  • масло рослинне без запаху;

  • сіль.


  • Приготування
    Капусту з цибулею дрібненько шаткуємо. Додаємо яйця, манку. Підсолюємо, перчимо і добре розмішуємо. Даємо масі настоятися близько години. Потім формуємо котлетки, обкатуємо їх в пшеничного борошні і смажимо. Окремо пасеруємо подрібнену цибулю з морквою. Котлети складаємо в каструлю, перекладаючи шари засмажкою. Зверху заливаємо томатом і тушкуємо близько чверті години на малому вогні.

    Як приготувати капустяні котлети з манкою?


    Інгредієнти:

  • манна крупа – 100 г;

  • білокачанна капуста – 600 г;

  • сухарі панірувальні – 100 г;

  • рафінована рослинна олія;

  • коров'яче молоко – 180 мл;

  • вершкове натуральне масло – 50 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Дрібненько шаткуємо капусту. Сковороду кладемо на плиту і вливаємо молоко. Коли воно почне закипати, додаємо масло. Коли воно розтопиться, викладаємо капусту і тушкуємо близько 7 хвилин. Потім поступово вводимо манку і розмішуємо. Додаємо сіль і добре розмішуємо. Накриваємо кришкою і готуємо хвилин 10 на малому вогні. Потім перекладаємо в миску і остуджуємо. Ліпимо котлетки, паніруємо їх, викладаємо на сковороду і смажимо на олії до рум'яності.

    Як приготувати капустяні котлети пісні?


    Інгредієнти:

  • цибуля – 200 г;

  • капуста білокачанна – 1 кг;

  • велике кисле яблуко – 1 шт.;

  • рис круглий – 150 г;

  • сіль;

  • морква – 180 г;

  • перець мелений чорний;

  • сухарі панірувальні .


  • Приготування
    Відварюємо рис майже до готовності. Капустинку розрізаємо на четвертинки, заливаємо їх окропом і проварюємо близько 3 хвилин. Після цього відкидаємо на друшляк і добре віджимаємо. Чистимо цибулю і моркву. Моркву тремо на тертці, цибулька дрібненько шаткуємо й до готовності пасеруємо на олії. Перекручуємо овочі на м'ясорубці. Додаємо в отриману масу відварений рис, терте на тертці яблуко кисле, перчимо і солимо за смаком. Якщо маса вийшла дуже рідкою, додаємо в неї панірувальні сухарі. Потім формуємо котлетки, обвалюємо їх у сухарях і кладемо на деко, попередньо змащений маслом. При 190 градусах запікаємо 35 хвилин до рум'яної скоринки. Приємного всім апетиту!
    Додав: admin | 14-10-2016, 10:58
    Переглядів: 58