Як приготувати капустяні котлети?
Виявляється, що смачні котлети виходять не тільки з м'яса. Як приготувати смачні капустяні котлети, дізнаєтеся нижче.
Інгредієнти:
манка – 1 склянка;
курячі яйця – 3 шт.;
морква – 200 г;
перець;
капуста – 500 г;
цибуля – 300 г;
томатний сік ;
масло рослинне без запаху;
сіль.
Приготування
Капусту з цибулею дрібненько шаткуємо. Додаємо яйця, манку. Підсолюємо, перчимо і добре розмішуємо. Даємо масі настоятися близько години. Потім формуємо котлетки, обкатуємо їх в пшеничного борошні і смажимо. Окремо пасеруємо подрібнену цибулю з морквою. Котлети складаємо в каструлю, перекладаючи шари засмажкою. Зверху заливаємо томатом і тушкуємо близько чверті години на малому вогні.
Інгредієнти:
манна крупа – 100 г;
білокачанна капуста – 600 г;
сухарі панірувальні – 100 г;
рафінована рослинна олія;
коров'яче молоко – 180 мл;
вершкове натуральне масло – 50 г;
сіль.
Приготування
Дрібненько шаткуємо капусту. Сковороду кладемо на плиту і вливаємо молоко. Коли воно почне закипати, додаємо масло. Коли воно розтопиться, викладаємо капусту і тушкуємо близько 7 хвилин. Потім поступово вводимо манку і розмішуємо. Додаємо сіль і добре розмішуємо. Накриваємо кришкою і готуємо хвилин 10 на малому вогні. Потім перекладаємо в миску і остуджуємо. Ліпимо котлетки, паніруємо їх, викладаємо на сковороду і смажимо на олії до рум'яності.
Інгредієнти:
цибуля – 200 г;
капуста білокачанна – 1 кг;
велике кисле яблуко – 1 шт.;
рис круглий – 150 г;
сіль;
морква – 180 г;
перець мелений чорний;
сухарі панірувальні .
Приготування
Відварюємо рис майже до готовності. Капустинку розрізаємо на четвертинки, заливаємо їх окропом і проварюємо близько 3 хвилин. Після цього відкидаємо на друшляк і добре віджимаємо. Чистимо цибулю і моркву. Моркву тремо на тертці, цибулька дрібненько шаткуємо й до готовності пасеруємо на олії. Перекручуємо овочі на м'ясорубці. Додаємо в отриману масу відварений рис, терте на тертці яблуко кисле, перчимо і солимо за смаком. Якщо маса вийшла дуже рідкою, додаємо в неї панірувальні сухарі. Потім формуємо котлетки, обвалюємо їх у сухарях і кладемо на деко, попередньо змащений маслом. При 190 градусах запікаємо 35 хвилин до рум'яної скоринки. Приємного всім апетиту!
Як приготувати капустяні котлети – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Капусту з цибулею дрібненько шаткуємо. Додаємо яйця, манку. Підсолюємо, перчимо і добре розмішуємо. Даємо масі настоятися близько години. Потім формуємо котлетки, обкатуємо їх в пшеничного борошні і смажимо. Окремо пасеруємо подрібнену цибулю з морквою. Котлети складаємо в каструлю, перекладаючи шари засмажкою. Зверху заливаємо томатом і тушкуємо близько чверті години на малому вогні.
Як приготувати капустяні котлети з манкою?
Інгредієнти:
Приготування
Дрібненько шаткуємо капусту. Сковороду кладемо на плиту і вливаємо молоко. Коли воно почне закипати, додаємо масло. Коли воно розтопиться, викладаємо капусту і тушкуємо близько 7 хвилин. Потім поступово вводимо манку і розмішуємо. Додаємо сіль і добре розмішуємо. Накриваємо кришкою і готуємо хвилин 10 на малому вогні. Потім перекладаємо в миску і остуджуємо. Ліпимо котлетки, паніруємо їх, викладаємо на сковороду і смажимо на олії до рум'яності.
Як приготувати капустяні котлети пісні?
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо рис майже до готовності. Капустинку розрізаємо на четвертинки, заливаємо їх окропом і проварюємо близько 3 хвилин. Після цього відкидаємо на друшляк і добре віджимаємо. Чистимо цибулю і моркву. Моркву тремо на тертці, цибулька дрібненько шаткуємо й до готовності пасеруємо на олії. Перекручуємо овочі на м'ясорубці. Додаємо в отриману масу відварений рис, терте на тертці яблуко кисле, перчимо і солимо за смаком. Якщо маса вийшла дуже рідкою, додаємо в неї панірувальні сухарі. Потім формуємо котлетки, обвалюємо їх у сухарях і кладемо на деко, попередньо змащений маслом. При 190 градусах запікаємо 35 хвилин до рум'яної скоринки. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Капустяні котлети з манкою
Такі незвичайні котлети неодмінно оцінять всі домашні, адже крім того, що вони дуже корисні, вони ще і неймовірно смачні. Далі підкажемо, як
Капустяні котлети - кращі рецепти
Котлети з капусти знайшли народну любов завдяки своїй доступності і приголомшливого смаку. Далі підкажемо, як можна урізноманітнити базовий склад
Рибні котлети з минтая
Урізноманітнити домашнє рибне меню можна незвичайно смачними котлетами, цікаві рецепти яких детально описані далі. Розповімо, як зробити чудово
Капустяні котлети – рецепт
Овочеві страви актуальні в будь-який час року. Легкі, але в той же час поживні і корисні. Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети і
Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших