Капустяні котлети - кращі рецепти
В рамках рецепта капусту можна використовувати як єдину основу страви, або ж змішувати її з м'ясним фаршем для того, щоб збільшити вихід м'ясних котлет. Про найкращих рецептів капустяних котлет ми вирішили поговорити в цьому матеріалі.
В якості головного сполучного в рецептах капустяних котлет може виступати як звичайна мука, так і манна крупа, але оптимальним є змішування цієї пари складових для досягнення ідеальної щільності.
Інгредієнти:
білокачанна капуста – 740 г;
цибуля ріпчаста – 75 г;
часник – 2 зубки;
манна крупа – 35 г;
борошно – 35 г;
жменя зелені на вибір;
хлібна крихта – 90 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати капустяні котлети, капусту довільно наріжте і відваріть до м'якості в підсоленій воді. Орудуючи м'ясорубкою або блендером, збийте відварну капусту з цибулею і часником, приправити отриманий овочевий «фарш» і доповніть його рубаною зеленню. Змішайте капустяну масу з борошном і манкою, залиште на пару хвилин, щоб манка встигла увібрати вологу і суміш загусла. Сформуйте котлетки бажаного розміру і обсипте їх сухарями. Підрум'яньте котлетки в розігрітому маслі і викладіть на серветки.
Інгредієнти:
сухий горох колотий – 290 г;
головка капусти – 350 г;
борошно – 145 г;
ріпчаста цибуля - 80 г;
щіпка порошку карі .
Приготування
Попередньо замочіть горох на ніч і відваріть його до повного розм'якшення. Відварений горох збийте блендером разом з капустою, додайте дрібно нарізану цибулю і каррі, а потім загустіть суміш, всипати борошно. Також не забувайте про солі. Готова маса повинна бути досить щільною, щоб її можна було формувати руками. Наліпити котлеток бажаного розміру, а потім підрум'яньте їх в рослинному маслі.
Капусту не рідко використовують для приготування м'ясних котлет, щоб збільшити загальний обсяг страви. На відміну від рису, який також не рідко використовують з цією метою, капуста робить котлети не тільки більше, але й соковитіше.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 760 г;
капуста білокачанна – 440 г;
цибуля ріпчаста – 90 г;
морква – 70 г;
яйце – 1 шт.;
часник – 2 зубки;
борошно – 45 г;
жменя зелені кропу.
Приготування
Капусту максимально дрібно наріжте або натріть на крупній тертці разом з цибулею і морквою. Додайте овочі до м'ясного фаршу, добре приправити суміш, доповніть зеленню і часником. Для того, щоб після додавання овочів котлети краще тримали форму, змішайте м'ясо з яйцем і борошном. З отриманого фаршу зліпити котлетки і обсмажте на сковороді.
При бажанні капустяні котлети можна зробити в духовці, помістивши деко в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Капустяні котлети з манкою
В якості головного сполучного в рецептах капустяних котлет може виступати як звичайна мука, так і манна крупа, але оптимальним є змішування цієї пари складових для досягнення ідеальної щільності.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати капустяні котлети, капусту довільно наріжте і відваріть до м'якості в підсоленій воді. Орудуючи м'ясорубкою або блендером, збийте відварну капусту з цибулею і часником, приправити отриманий овочевий «фарш» і доповніть його рубаною зеленню. Змішайте капустяну масу з борошном і манкою, залиште на пару хвилин, щоб манка встигла увібрати вологу і суміш загусла. Сформуйте котлетки бажаного розміру і обсипте їх сухарями. Підрум'яньте котлетки в розігрітому маслі і викладіть на серветки.
Пісні капустяні котлети – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо замочіть горох на ніч і відваріть його до повного розм'якшення. Відварений горох збийте блендером разом з капустою, додайте дрібно нарізану цибулю і каррі, а потім загустіть суміш, всипати борошно. Також не забувайте про солі. Готова маса повинна бути досить щільною, щоб її можна було формувати руками. Наліпити котлеток бажаного розміру, а потім підрум'яньте їх в рослинному маслі.
Капустяні котлети з фаршем
Капусту не рідко використовують для приготування м'ясних котлет, щоб збільшити загальний обсяг страви. На відміну від рису, який також не рідко використовують з цією метою, капуста робить котлети не тільки більше, але й соковитіше.
Інгредієнти:
Приготування
Капусту максимально дрібно наріжте або натріть на крупній тертці разом з цибулею і морквою. Додайте овочі до м'ясного фаршу, добре приправити суміш, доповніть зеленню і часником. Для того, щоб після додавання овочів котлети краще тримали форму, змішайте м'ясо з яйцем і борошном. З отриманого фаршу зліпити котлетки і обсмажте на сковороді.
При бажанні капустяні котлети можна зробити в духовці, помістивши деко в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати капустяні котлети?
Варіанти чудового гарячого страви ви знайдете, вивчивши цікаві рецепти з цієї статті. Розповімо, як з непересічних інгредієнтів створити
Котлети по-албанськи
Котлети по-албанськи - шалено смачне блюдо, яке дуже схоже на звичні для нас рубані котлети. Тільки роблять їх виключно з курячого філе і наповнюють
Котлети з капустою і фаршем
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування котлет з капусти і фаршу. Капуста додасть котлет соковитості і збагатить їх смак, ну а фарш додасть
Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших
Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.