Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Котлети по-албанськи

Котлети по-албанськи

9-08-2016, 21:14
3 455
Котлети по-албанськи
Якщо ви любите рубані котлети, то неодмінно скористайтеся рецептом котлет по-албанськи. Готову м'ясну страву виходить неймовірно ніжним, оскільки в його основі лежить куряче філе. Соковитості додасть майонез, а для зв'язки часто використовується крохмаль або яйце.

Котлети по-албанською з курки з крохмалем


Склад цих котлет мало чим відрізняється від звичної всім варіації, але використання саме рубаною, а не перекрученої курятини робить текстуру готового страви різноманітніше. Випробувавши такий рецепт, ви зможете варіювати блюдо в подальшому на свій смак.
Інгредієнти:

  • куряче філе – 580 г;

  • ріпчаста цибуля – 115 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • крохмаль – 35 г;

  • майонез – 65 р.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати котлети по-албанською, займіться курятиною. Очистіть куряче філе від плівок і жиру, після чого дрібно порубаєте. Подрібніть цибулю і змішати його з отриманим фаршем. Додайте всі інші інгредієнти зі списку і не забудьте про приправах. Крім стандартної солі з перцем в хід може піти універсальна приправа для курятини або суміш ароматних сушених трав.
    Готовий фарш викладайте ложкою на сковороду з невеликою порцією розігрітого масла. Обсмажуйте до зарум'янювання і сервіруйте відразу ж.

    Котлети по-албанською з свинини


    Незважаючи на те, що основою класичного рецепту є курятина, варіювати смак готового блюда можна, використовуючи рубану свинину. За рахунок вмісту жиру в самому свинячому м'ясі, необхідність у додаванні майонезу відпадає сама собою – котлети і без того вийдуть соковитими.
    Інгредієнти:

  • свинина – 480 м;

  • крохмаль – 35 г;

  • ріпчаста цибуля – 85 м;

  • яйця – 2 шт.;

  • часник – 2-3 зубки;

  • жменя зелені петрушки.


  • Приготування
    Технологія мало відрізняється від описаної вище. Спочатку м'ясо промивають, після чого зрізають з нього надлишки жиру і жили. Очищений шматок дрібно рубають, а потім змішують з нарізаною ріпчастою цибулею і пюрированным часником. Здобріть фарш рубаною зеленню і спеціями, збийте пару яєць і всипте крохмаль. Після ретельного вимішування обсмажте котлетки в розігрітій олії до рум'янцю.

    Котлети по-албанською з курячого філе - рецепт


    Інгредієнти:
    Котлети по-албанськи

  • курятина – 490 г;

  • борошно – 65 г;

  • майонез – 45 г;

  • суміш прованських трав – 1 ч. ложка;

  • яйця – 2 шт.


  • Приготування
    Дрібно порубаєте підготовлене куряче м'ясо і змішайте його з парою яєць і борошном. Приправте отриману суміш і доповніть її майонезом і сушеними травами. Готовий фарш тут же порційно обсмажуйте.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати котлети з фаршу?
    Як приготувати котлети з фаршу?
    Здавалося б, рецепт котлет з фаршу вже неможливо нікого здивувати, вони стали настільки звичними у нашому меню за весь час свого існування. Але
    Котлети без хліба
    Котлети без хліба
    Хліб домашні котлети звичайно додають для зв'язки компонентів і в якості бюджетного наповнення для збільшення об'єму виробів. Але, якщо прибрати цей
    Рубані котлети з курячої грудки
    Рубані котлети з курячої грудки
    Прекрасною альтернативою звичайним котлет стануть такі ж вироби, але з рубленого м'яса. Пропонуємо зробити це незрівнянне страва з курячої грудки і
    Рибні котлети - рецепти приготування
    Рибні котлети - рецепти приготування
    Урізноманітнити звичайний домашній обід смачним блюдом дуже просто. Приготуйте смачні котлети з риби. Навіть самий стійкий противник морепродуктів
    Котлети з крохмалем
    Котлети з крохмалем
    Котлети з додаванням крохмалю виходять соковитими і добре прожариваются. Давайте з вами розглянемо кілька простих варіантів створення м'ясних котлет
    М'ясо по-албанською
    М'ясо по-албанською
    Ми мало що знаємо про албанської кухні. Насправді - вона дуже різноманітна і ввібрала в себе багато чого від інших кухонь світу. У нашій статті ми