» » Як приготувати котлети з фаршу?

Як приготувати котлети з фаршу?

Як приготувати котлети з фаршу?
Зараз в нашому розпорядженні є широкий асортимент фаршу, в основі якого лежить все, від риби і курки, до дичини. Такі напівфабрикати можуть стати прекрасною основою для величезної різноманітності страв, але найпопулярнішими серед цієї безлічі були і залишаються звичайні котлети. В рамках цього матеріалу ми поділимося з вами рекомендаціями щодо того, як приготувати котлети з фаршу вельми незвичайними способами.

Як приготувати котлети з рибного фаршу на сковороді?


Як червона, так і біла риба, може стати прекрасною основою для багатих смак котлет з додаванням імбиру, часнику і чилі. Такі котлетки зберігають свою ніжність і соковитість, залишаючись хрусткими зовні за рахунок незвичайної панірування з кукурудзяного борошна.
Інгредієнти:

  • фарш з філе білої риби – 12 кг;

  • ріпчаста цибуля – 65 г;

  • часникові зубки – 3 шт.;

  • порей – 55 г;

  • жменя зелені петрушки;

  • тертий імбир – 1 ч. ложка;

  • лимонний сік – 35 мл;

  • щіпка пластівців чилі;

  • суміш спецій для риби – 1 ч. ложка;

  • кукурудзяне борошно – 115 р.


  • Приготування
    Подрібніть обидва види цибулі і розітріть в пасту часникові зубки. Додайте до фаршу разом із зеленню, імбиром і лимонним соком. Використовуйте універсальну суміш спецій для риби разом з дрібкою пластівців чилі і невеликою кількістю солі в якості приправ. Зліпити з отриманої суміші котлетки будь-якого бажаного розміру і обваляйте кожну з них в кукурудзяній муці безпосередньо перед обсмаженням.

    Як приготувати соковиті котлети з курячого фаршу?


    Останнім часом частіше інших на наших столах з'являються котлети з курятини. Будучи дієтичним м'ясом, курятина схильна до швидкого пересихання при неправильному приготуванні, але ми розповімо, як уникнути цієї неприємності.
    Інгредієнти:

  • курячий фарш – 310 г;

  • картопля – 115 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • сушений чебрець, орегано – по 1/2 ч. ложки;

  • жменя зелені кінзи.


  • Приготування
    Перед тим, як смачно приготувати котлети з фаршу, прийміть за підготовку головного сполучного інгредієнт у рецепті – картоплі. Відваріть картоплю і добре пюрируйте їх.
    Для більшої соковитості котлет віддавайте перевагу курячого фаршу з невеликою кількістю жирку, або ж додайте до м'яса трохи дрібно нарізаного сала або вершкового масла. Додайте до курятині охолоджений пюрированный картоплю, приправити все сушеними травами, доповніть яйцем і кінзою. Не забувайте і про сіль.
    Змастивши долоні краплею олії, сформуйте з порцій фаршу невеликі котлетки і приступайте до їх обжарке відразу ж після формування. Такі котлетки в сирому вигляді можна заготовити про запас, попередньо заморозивши.

    Як приготувати домашні котлети з яловичого фаршу?


    Пропонуємо урізноманітнити смак яловичини незвичайними спеціями, а потім обсмажувати котлетки у великій кількості гарячого масла до хрускоту.
    Інгредієнти:

  • яловичий фарш – 11 кг;

  • картопля – 320 г;

  • ріпчаста цибуля – 145 г;

  • гарам масала – 1 ст. ложка;

  • яйце – 1 шт.;

  • оцет – 10 мл;

  • хлібна крихта – для панірування;

  • масло для обсмажування.

  • Як приготувати котлети з фаршу?

    Приготування
    Перед тим, як правильно приготувати котлети з фаршу, відваріть і пюрируйте картоплю, а потім остудіть пюре. Змішайте пюрированный картопля з яловичим фаршем, приправте масала, додайте подрібнену ріпчасту цибулю і влийте оцет. З отриманої суміші сформуйте невеликі котлетки і занурте кожну у збите яйце. Обваляйте котлети у крихті і обсмажте у великій кількості розігрітої олії до рум'янцю.
    Надлишки рослинного жиру вберіть серветками і подавайте котлетки з улюбленим соусом.
    Додав: admin | 9-08-2016, 21:21
    Переглядів: 366