Виявляється, що смачні котлети виходять не тільки з м'яса. Як приготувати смачні капустяні котлети, дізнаєтеся нижче.
Як приготувати капустяні котлети – рецепт
Інгредієнти: манка – 1 склянка; курячі яйця – 3 шт.; морква – 200 г; перець; капуста – 500 г; цибуля – 300 г; томатний сік ; масло рослинне без запаху; сіль. Приготування Капусту з цибулею дрібненько шаткуємо. Додаємо яйця, манку. Підсолюємо, перчимо і добре розмішуємо. Даємо масі настоятися близько години. Потім формуємо котлетки, обкатуємо їх в пшеничного борошні і смажимо. Окремо пасеруємо подрібнену цибулю з морквою. Котлети складаємо в каструлю, перекладаючи шари засмажкою. Зверху заливаємо томатом і тушкуємо близько чверті години на малому вогні.
Як приготувати капустяні котлети з манкою?
Інгредієнти: манна крупа – 100 г; білокачанна капуста – 600 г; сухарі панірувальні – 100 г; рафінована рослинна олія; коров'яче молоко – 180 мл; вершкове натуральне масло – 50 г; сіль. Приготування Дрібненько шаткуємо капусту. Сковороду кладемо на плиту і вливаємо молоко. Коли воно почне закипати, додаємо масло. Коли воно розтопиться, викладаємо капусту і тушкуємо близько 7 хвилин. Потім поступово вводимо манку і розмішуємо. Додаємо сіль і добре розмішуємо. Накриваємо кришкою і готуємо хвилин 10 на малому вогні. Потім перекладаємо в миску і остуджуємо. Ліпимо котлетки, паніруємо їх, викладаємо на сковороду і смажимо на олії до рум'яності.
Як приготувати капустяні котлети пісні?
Інгредієнти: цибуля – 200 г; капуста білокачанна – 1 кг; велике кисле яблуко – 1 шт.; рис круглий – 150 г; сіль; морква – 180 г; перець мелений чорний; сухарі панірувальні . Приготування Відварюємо рис майже до готовності. Капустинку розрізаємо на четвертинки, заливаємо їх окропом і проварюємо близько 3 хвилин. Після цього відкидаємо на друшляк і добре віджимаємо. Чистимо цибулю і моркву. Моркву тремо на тертці, цибулька дрібненько шаткуємо й до готовності пасеруємо на олії. Перекручуємо овочі на м'ясорубці. Додаємо в отриману масу відварений рис, терте на тертці яблуко кисле, перчимо і солимо за смаком. Якщо маса вийшла дуже рідкою, додаємо в неї панірувальні сухарі. Потім формуємо котлетки, обвалюємо їх у сухарях і кладемо на деко, попередньо змащений маслом. При 190 градусах запікаємо 35 хвилин до рум'яної скоринки. Приємного всім апетиту!