Паста з кабачками
Простий рецепт пасти з кабачками сподобається всім любителям і цінителям італійської кухні. Робиться таке блюдо дуже просто, а на смак виходить ніжним і неймовірно смачним.
Інгредієнти:
паста – 405 г;
кабачок – 95 г;
яйце С1 – 2 шт.;
«Російський» сир – 75 г;
часник – 5 р;
шинка – 105 г;
цибулина – 65 р.
Приготування
У каструлі кип'ятимо воду, підсолюємо її і кидаємо макаронні вироби. Відварюємо до напівготовності, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати.
Шинку нарізаємо скибочками і злегка обсмажуємо її на рослинній маслечко. Кабачок обробляємо, шаткуємо пластинами, а цибуля і часник подрібнюємо ножем. Потім додаємо овочі до ковбасі, перемішуємо і підрум'янюємо 10 хвилин, помішуючи.
Зварені макарони перекладаємо в сковороду, заливаємо яйцями і ретельно все перемішуємо. Розкладаємо страву по тарілках і щедро присипаємо тертим сиром.
Інгредієнти:
паста – 205 г;
куряче філе – 155 г;
кабачки – 45 г;
яйце – 3 шт.;
вершки – 55 мл;
часник – 1 зубчик;
сир – 75 г;
олія оливкова;
спеції.
Приготування
Куряче філе нарізаємо довгими шматочками. Відварюємо макарони в підсоленій воді, а потім рідину зливаємо, додаємо трохи масла і перемішуємо.
Кабачок промиваємо, чистимо при необхідності і рубаємо маленькими брусочками. На великий вогонь ставимо сковороду, наливаємо масло і добре розігріваємо його. Потім кидаємо очищений зубчик часнику, обсмажуємо його з двох боків до рум'яності і викидаємо. У ароматне масло викладаємо куряче філе, а через 5 хвилин додаємо кабачки і перемішуємо.
У глибоку ємність розбиваємо яйця, ретельно збиваємо їх віночком, вливаємо вершки і натираємо сир. Перемішуємо масу і виливаємо суміш в сковороду з овочами. Додаємо зварені раніше макарони і перемішуємо. Розкладаємо готову пасту з кабачками і куркою по тарілках і відразу ж подаємо до столу.
Інгредієнти:
паста – 155 г;
баклажан – 55 г;
кабачок – 65 г;
помідор – 215 г;
солодкий червоний перець – 55 г;
цибулина – 45 г;
олія оливкова – 35 мл;
цукор – щіпка;
спеції;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Отже, баклажан і кабачок рубаємо кружечками, солимо і залишаємо на півгодини. Далі овочі промиваємо і перекладаємо в миску. Помідор заливаємо окропом, а потім знімаємо шкірку і шаткуємо скибочками. Точно також подрібнюємо часник, цибулю і солодкий перець. У сотейник наливаємо масло, розжарюємо його, кидаємо цибулька і підрум'янюємо його 10 хвилин. Слідом додаємо кабачки, баклажани, помідори, часник і перець. Перемішуємо інгредієнти і тушкуємо 15 хвилин на слабкому вогні, накривши кришкою.
Макаронні вироби відварюємо, відкидаємо на сито і промиваємо. Потім викладаємо їх в овочеву масу, приправляємо пасту з кабачками і помідорами спеціями і прикрашаємо рубаною зеленню.
Паста з кабачками по-італійськи
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі кип'ятимо воду, підсолюємо її і кидаємо макаронні вироби. Відварюємо до напівготовності, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати.
Шинку нарізаємо скибочками і злегка обсмажуємо її на рослинній маслечко. Кабачок обробляємо, шаткуємо пластинами, а цибуля і часник подрібнюємо ножем. Потім додаємо овочі до ковбасі, перемішуємо і підрум'янюємо 10 хвилин, помішуючи.
Зварені макарони перекладаємо в сковороду, заливаємо яйцями і ретельно все перемішуємо. Розкладаємо страву по тарілках і щедро присипаємо тертим сиром.
Паста з кабачками у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо довгими шматочками. Відварюємо макарони в підсоленій воді, а потім рідину зливаємо, додаємо трохи масла і перемішуємо.
Кабачок промиваємо, чистимо при необхідності і рубаємо маленькими брусочками. На великий вогонь ставимо сковороду, наливаємо масло і добре розігріваємо його. Потім кидаємо очищений зубчик часнику, обсмажуємо його з двох боків до рум'яності і викидаємо. У ароматне масло викладаємо куряче філе, а через 5 хвилин додаємо кабачки і перемішуємо.
У глибоку ємність розбиваємо яйця, ретельно збиваємо їх віночком, вливаємо вершки і натираємо сир. Перемішуємо масу і виливаємо суміш в сковороду з овочами. Додаємо зварені раніше макарони і перемішуємо. Розкладаємо готову пасту з кабачками і куркою по тарілках і відразу ж подаємо до столу.
Паста з баклажанами і кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, баклажан і кабачок рубаємо кружечками, солимо і залишаємо на півгодини. Далі овочі промиваємо і перекладаємо в миску. Помідор заливаємо окропом, а потім знімаємо шкірку і шаткуємо скибочками. Точно також подрібнюємо часник, цибулю і солодкий перець. У сотейник наливаємо масло, розжарюємо його, кидаємо цибулька і підрум'янюємо його 10 хвилин. Слідом додаємо кабачки, баклажани, помідори, часник і перець. Перемішуємо інгредієнти і тушкуємо 15 хвилин на слабкому вогні, накривши кришкою.
Макаронні вироби відварюємо, відкидаємо на сито і промиваємо. Потім викладаємо їх в овочеву масу, приправляємо пасту з кабачками і помідорами спеціями і прикрашаємо рубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста у вершковому соусі
Прекрасним рішенням наповнити обідню трапезу новими цікавими нотками стане приготування пасти, доповненої найніжнішим вершковим соусом. Також
Паста з лисичками
Прекрасну варіацію італійської пасти розповімо в цьому матеріалі. Спробуйте приготувати її з грибами, тільки не із звичними печерицями або вешенками,
Паста з мідіями в вершковому соусі
Чудовим частуванням можна здивувати свою половинку, приготувавши пасту з мідіями в нежнейшем вершковому соусі спеціально для романтичної вечері.
Паста з курячою грудкою
Дивно, як з простих, часом самих повсякденних інгредієнтів можна приготувати справжній кулінарний шедевр. Спробуйте наповнити домашню трапезу новими
Куряче філе з кабачками
Кабачки - це смачний дієтичний продукт. Страв з ними можна приготувати величезну кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне і
Цвітна капуста з кабачками
Осінь - чудова пора року, коли на наших столах з'являються в достатку овочі і фрукти. Стільки натуральних вітамінів! Залишається тільки придумувати,