Вернуться назад Распечатать

Паста з кабачками

Паста з кабачками
Простий рецепт пасти з кабачками сподобається всім любителям і цінителям італійської кухні. Робиться таке блюдо дуже просто, а на смак виходить ніжним і неймовірно смачним.

Паста з кабачками по-італійськи


Інгредієнти:

  • паста – 405 г;

  • кабачок – 95 г;

  • яйце С1 – 2 шт.;

  • «Російський» сир – 75 г;

  • часник – 5 р;

  • шинка – 105 г;

  • цибулина – 65 р.


  • Приготування
    У каструлі кип'ятимо воду, підсолюємо її і кидаємо макаронні вироби. Відварюємо до напівготовності, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати.
    Шинку нарізаємо скибочками і злегка обсмажуємо її на рослинній маслечко. Кабачок обробляємо, шаткуємо пластинами, а цибуля і часник подрібнюємо ножем. Потім додаємо овочі до ковбасі, перемішуємо і підрум'янюємо 10 хвилин, помішуючи.
    Зварені макарони перекладаємо в сковороду, заливаємо яйцями і ретельно все перемішуємо. Розкладаємо страву по тарілках і щедро присипаємо тертим сиром.

    Паста з кабачками у вершковому соусі


    Інгредієнти:

  • паста – 205 г;

  • куряче філе – 155 г;

  • кабачки – 45 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • вершки – 55 мл;

  • часник – 1 зубчик;

  • сир – 75 г;

  • олія оливкова;

  • спеції.


  • Приготування
    Куряче філе нарізаємо довгими шматочками. Відварюємо макарони в підсоленій воді, а потім рідину зливаємо, додаємо трохи масла і перемішуємо.
    Кабачок промиваємо, чистимо при необхідності і рубаємо маленькими брусочками. На великий вогонь ставимо сковороду, наливаємо масло і добре розігріваємо його. Потім кидаємо очищений зубчик часнику, обсмажуємо його з двох боків до рум'яності і викидаємо. У ароматне масло викладаємо куряче філе, а через 5 хвилин додаємо кабачки і перемішуємо.
    У глибоку ємність розбиваємо яйця, ретельно збиваємо їх віночком, вливаємо вершки і натираємо сир. Перемішуємо масу і виливаємо суміш в сковороду з овочами. Додаємо зварені раніше макарони і перемішуємо. Розкладаємо готову пасту з кабачками і куркою по тарілках і відразу ж подаємо до столу.

    Паста з баклажанами і кабачками


    Інгредієнти:

  • паста – 155 г;

  • баклажан – 55 г;

  • кабачок – 65 г;

  • помідор – 215 г;

  • солодкий червоний перець – 55 г;

  • цибулина – 45 г;

  • олія оливкова – 35 мл;

  • цукор – щіпка;

  • спеції;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Отже, баклажан і кабачок рубаємо кружечками, солимо і залишаємо на півгодини. Далі овочі промиваємо і
    Паста з кабачками
    перекладаємо в миску. Помідор заливаємо окропом, а потім знімаємо шкірку і шаткуємо скибочками. Точно також подрібнюємо часник, цибулю і солодкий перець. У сотейник наливаємо масло, розжарюємо його, кидаємо цибулька і підрум'янюємо його 10 хвилин. Слідом додаємо кабачки, баклажани, помідори, часник і перець. Перемішуємо інгредієнти і тушкуємо 15 хвилин на слабкому вогні, накривши кришкою.
    Макаронні вироби відварюємо, відкидаємо на сито і промиваємо. Потім викладаємо їх в овочеву масу, приправляємо пасту з кабачками і помідорами спеціями і прикрашаємо рубаною зеленню.