Простий рецепт пасти з кабачками сподобається всім любителям і цінителям італійської кухні. Робиться таке блюдо дуже просто, а на смак виходить ніжним і неймовірно смачним.
Паста з кабачками по-італійськи
Інгредієнти: паста – 405 г; кабачок – 95 г; яйце С1 – 2 шт.; «Російський» сир – 75 г; часник – 5 р; шинка – 105 г; цибулина – 65 р. Приготування У каструлі кип'ятимо воду, підсолюємо її і кидаємо макаронні вироби. Відварюємо до напівготовності, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати.
Шинку нарізаємо скибочками і злегка обсмажуємо її на рослинній маслечко. Кабачок обробляємо, шаткуємо пластинами, а цибуля і часник подрібнюємо ножем. Потім додаємо овочі до ковбасі, перемішуємо і підрум'янюємо 10 хвилин, помішуючи.
Зварені макарони перекладаємо в сковороду, заливаємо яйцями і ретельно все перемішуємо. Розкладаємо страву по тарілках і щедро присипаємо тертим сиром.
Паста з кабачками у вершковому соусі
Інгредієнти: паста – 205 г; куряче філе – 155 г; кабачки – 45 г; яйце – 3 шт.; вершки – 55 мл; часник – 1 зубчик; сир – 75 г; олія оливкова; спеції. Приготування Куряче філе нарізаємо довгими шматочками. Відварюємо макарони в підсоленій воді, а потім рідину зливаємо, додаємо трохи масла і перемішуємо.
Кабачок промиваємо, чистимо при необхідності і рубаємо маленькими брусочками. На великий вогонь ставимо сковороду, наливаємо масло і добре розігріваємо його. Потім кидаємо очищений зубчик часнику, обсмажуємо його з двох боків до рум'яності і викидаємо. У ароматне масло викладаємо куряче філе, а через 5 хвилин додаємо кабачки і перемішуємо.
У глибоку ємність розбиваємо яйця, ретельно збиваємо їх віночком, вливаємо вершки і натираємо сир. Перемішуємо масу і виливаємо суміш в сковороду з овочами. Додаємо зварені раніше макарони і перемішуємо. Розкладаємо готову пасту з кабачками і куркою по тарілках і відразу ж подаємо до столу.
Паста з баклажанами і кабачками
Інгредієнти: паста – 155 г; баклажан – 55 г; кабачок – 65 г; помідор – 215 г; солодкий червоний перець – 55 г; цибулина – 45 г; олія оливкова – 35 мл; цукор – щіпка; спеції; часник – 2 зубчики. Приготування Отже, баклажан і кабачок рубаємо кружечками, солимо і залишаємо на півгодини. Далі овочі промиваємо і
перекладаємо в миску. Помідор заливаємо окропом, а потім знімаємо шкірку і шаткуємо скибочками. Точно також подрібнюємо часник, цибулю і солодкий перець. У сотейник наливаємо масло, розжарюємо його, кидаємо цибулька і підрум'янюємо його 10 хвилин. Слідом додаємо кабачки, баклажани, помідори, часник і перець. Перемішуємо інгредієнти і тушкуємо 15 хвилин на слабкому вогні, накривши кришкою.
Макаронні вироби відварюємо, відкидаємо на сито і промиваємо. Потім викладаємо їх в овочеву масу, приправляємо пасту з кабачками і помідорами спеціями і прикрашаємо рубаною зеленню.