Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паста з курячою грудкою

Паста з курячою грудкою

10-08-2016, 19:26
611
Паста з курячою грудкою
Паста з ніжною курячою грудкою – це вишукане й одночасно бюджетне блюдо. Його пряний смак і чудовий аромат обов'язково сподобається всім домочадцям.

Рецепт пасти з курячою грудкою


Інгредієнти:

  • паста – 405 г;

  • філе куряче – 505 г;

  • цибулина – 95 г;

  • вершки – 255 мл;

  • спеції (прованські сухі трави за смаком.


  • Приготування
    Куряче м'ясо обполіскуємо, витираємо серветкою і нарізаємо шматочками. Лук очищаємо, кришимо кубиками і пасеруємо на промасленим сковороді кілька хвилин. Слідом додаємо філе і обсмажуємо, помішуючи, до готовності. Після вливаємо вершки, розмішуємо і кип'ятимо, прикривши кришкою.
    У каструлю наливаємо фільтровану воду, нагріваємо її, підсолюємо і опускаємо макаронні вироби. Перемішуємо, наливаємо трохи олії і варимо до готовності. Далі відкидаємо на друшляк, а потім викладаємо в сковороду. Добре перемішуємо пасту з курячою грудкою в вершковому соусі і подаємо до столу.

    Паста з курячою грудкою і печерицями


    Інгредієнти:

  • грудка куряча – 505 г;

  • печериці – 205 г;

  • куряче філе – 415 г;

  • часник – 3 зубчики;

  • вершки – 205 мл;

  • сир – 55 г;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Відварюємо макарони до готовності і відкидаємо на друшляк стікати. Гриби обробляємо, нарізаємо пластинами, а цибулю і часник шаткуємо кубиками. Курку розрізаємо скибочками, відправляємо на сковороду з олією і обсмажуємо хвилин 7 перемішуючи. Потім кидаємо підготовлені овочі і пасеруємо всі разом до золотистого кольору. Далі вливаємо вершки, викладаємо відварні макаронні вироби, перемішуємо і посипаємо блюдо тертим на дрібній тертці сиром.

    Паста з копченою курячою грудкою


    Інгредієнти:

  • макаронні вироби – 205 г;

  • курка копчена – 205 г;

  • сир – 105 г;

  • часник – за смаком;

  • вершки – 205 мл;

  • олія оливкова – 35 мл;

  • помідори черрі – 105 г;

  • спеції.
  • Паста з курячою грудкою


    Приготування
    Копчену курку розриваємо на волокна. У сковороду наливаємо рослинне масло, додаємо подрібнений часник і підрум'янюємо його кілька хвилин. Після викладаємо м'ясо і обсмажуємо, помішуючи. Через 5 хвилин вливаємо вершки і після закипання, кладемо сир, нарізаний пластинами. Тепер додаємо помідори, розрізані навпіл, і ретельно перемішуємо. Відварюємо макарони, відкидаємо на друшляк, а потім перекладаємо на тарілку і заливаємо приготовленим соусом. Ось і все, паста з курячою грудкою і помідорами готова до подачі на стіл.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста з мідіями в вершковому соусі
    Паста з мідіями в вершковому соусі
    Чудовим частуванням можна здивувати свою половинку, приготувавши пасту з мідіями в нежнейшем вершковому соусі спеціально для романтичної вечері.
    Салат з копченою курячою грудкою - простий рецепт
    Салат з копченою курячою грудкою - простий рецепт
    Не секрет, що курятина чудово поєднується з багатьма продуктами, тому на її основі створюють чудові закуски. Далі запропоновані рецепти салатів з
    Макарони з куркою в вершковому соусі
    Макарони з куркою в вершковому соусі
    Навіть з найпростіших макаронів можна зробити чудову страву, яке, напевно, сподобається всім. Далі описані рецепти, які допоможуть урізноманітнити
    Салат з капустою і курячою грудкою
    Салат з капустою і курячою грудкою
    Салат з капустою і курячою грудкою - легка дієтична закуска, яка неодмінно прикрасить святковий або повсякденний стіл. Пропонуємо вашій увазі кілька
    Салат з курячою грудкою і ананасом
    Салат з курячою грудкою і ананасом
    Салат з курячої грудки і ананаса - надзвичайно ніжний і смачний. Комусь може здатися дивним поєднання курячого м'яса з солодким фруктом, але тим не
    Кабачки з курячою грудкою
    Кабачки з курячою грудкою
    З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних