Макарони з куркою в вершковому соусі
Пропонуємо прості рецепти приготування макаронів з куркою у вершковому соусі. Нехитра поєднання продуктів і досить швидке приготування, а який результат! Блюдо виходить неймовірно смачним і дуже апетитним.
Інгредієнти:
макаронні вироби – 450 г;
філе курячої грудки – 550 г;
вершки – 250 мл;
цибуля ріпчаста – 150 г;
базилік сушений – за смаком;
суміш сухих італійських трав – за смаком;
чорний мелений перець – за смаком;
сіль – за смаком;
зелень і твердий сир за бажанням;
рафінована рослинна олія.
Приготування
Вимите і обсушенное куряче філе нарізаємо невеликими брусочками, а очищений ріпчасту цибулю шаткуємо дрібненькими кубиками. Пасеруємо цибульку на прогрітій з рафінованим маслом сковороді до прозорості, закладаємо шматочки філе і смажимо, помішуючи, до готовності. В кінці смаження приправляємо страву сіллю, меленим перцем, сумішшю сухих італійських трав і сушеним базиліком, вливаємо вершки, перемішуємо і прогріваємо до кипіння. Потім знімаємо сковороду з вогню і залишаємо під кришкою на десять хвилин.
Одночасно з куркою варимо макарони. Для цього закладаємо їх у киплячу підсолену воду, витримуємо на помірному вогні згідно інструкції, а потім відкидаємо на друшляк, даємо стекти, і перекладаємо в вершковий соус з куркою.
При подачі можна полити макарони з курячим філе у вершковому соусі подрібненою зеленню і натертим на терці сиром.
Інгредієнти:
макаронні вироби – 320 г;
м'ясо курки (філе) – 450 г;
вершки – 500 мл;
масло вершкове – 100 г;
перець болгарський – 200-250 м;
пармезан – 120 г;
базилік сушений – 05 ч. ложки;
орегано – 05 ч. ложки;
свіжа зелень петрушки – 2-3 гілочки;
сіль – за смаком;
перець – за смаком;
рафінована рослинна олія.
Приготування
Спочатку розповімо, як зробити вершковий соус для макаронів. Вершки і рослинне масло кладемо в сотейник або невелику каструльку, прогріваємо до кипіння, помішуючи, і витримуємо на тихому вогні до випарювання соусу приблизно в півтора рази. Потім знімаємо масу з вогню, додаємо перетертий на дрібній тертці пармезан, сіль, сушений базилік, орегано і свіжу петрушку, розмішуємо віночком і залишаємо під кришкою.
Підготовлений належним чином куряче філе розрізаємо на невеликі скибочки, підрум'янюємо їх на сковороді, додаємо соломку попередньо очищеного болгарського перцю і смажимо до готовності. В кінці приправляємо курку з перцем, сіллю і перцем.
Одночасно з куркою відварюємо до готовності макаронні вироби, відкидаємо їх на друшляк і даємо стекти.
По готовності змішуємо курку з перцем, макарони і соус розкладаємо по тарілках і можемо подавати.
Макарони з курячою грудкою у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Вимите і обсушенное куряче філе нарізаємо невеликими брусочками, а очищений ріпчасту цибулю шаткуємо дрібненькими кубиками. Пасеруємо цибульку на прогрітій з рафінованим маслом сковороді до прозорості, закладаємо шматочки філе і смажимо, помішуючи, до готовності. В кінці смаження приправляємо страву сіллю, меленим перцем, сумішшю сухих італійських трав і сушеним базиліком, вливаємо вершки, перемішуємо і прогріваємо до кипіння. Потім знімаємо сковороду з вогню і залишаємо під кришкою на десять хвилин.
Одночасно з куркою варимо макарони. Для цього закладаємо їх у киплячу підсолену воду, витримуємо на помірному вогні згідно інструкції, а потім відкидаємо на друшляк, даємо стекти, і перекладаємо в вершковий соус з куркою.
При подачі можна полити макарони з курячим філе у вершковому соусі подрібненою зеленню і натертим на терці сиром.
Макарони з куркою і болгарським перцем під вершковим соусом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку розповімо, як зробити вершковий соус для макаронів. Вершки і рослинне масло кладемо в сотейник або невелику каструльку, прогріваємо до кипіння, помішуючи, і витримуємо на тихому вогні до випарювання соусу приблизно в півтора рази. Потім знімаємо масу з вогню, додаємо перетертий на дрібній тертці пармезан, сіль, сушений базилік, орегано і свіжу петрушку, розмішуємо віночком і залишаємо під кришкою.
Підготовлений належним чином куряче філе розрізаємо на невеликі скибочки, підрум'янюємо їх на сковороді, додаємо соломку попередньо очищеного болгарського перцю і смажимо до готовності. В кінці приправляємо курку з перцем, сіллю і перцем.
Одночасно з куркою відварюємо до готовності макаронні вироби, відкидаємо їх на друшляк і даємо стекти.
По готовності змішуємо курку з перцем, макарони і соус розкладаємо по тарілках і можемо подавати.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з морепродуктами в вершковому соусі
Сьогодні приготуванням італійської пасти досить складно здивувати, однак, якщо приготувати страву з морепродуктів, тут навіть найвибагливіший гурман
Паста з грибами у вершковому соусі
Самим популярним у всьому світі італійським блюдом можна з упевненістю назвати пасту. Існує десятки її видів і не менше рецептів наповнення.
Макарони з грибами у вершковому соусі
У цій статті зібрані рецепти, які допоможуть урізноманітнити повсякденний вечеря чудовим блюдом з абсолютно простих і доступних компонентів. Далі
Курка у вершковому соусі на сковороді - рецепт
Курятина – це дуже універсальне м'ясо, яке поєднується з різними інгредієнтами: з гострими і пряними або з солодкими. А, щоб ваша страва вийшла
Макарони з креветками - рецепт
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей вишуканим блюдом, тоді зробіть істинно італійська страва - макарони з креветками. Вийде дуже
Макарони з курячим філе
Макарони з курячим філе - це класика кулінарного жанру. Що може бути простіше і швидше, ніж відварити спагеті і згасити їх з куркою? Але і тут є свої