Салат з капустою і курячою грудкою
Легкі і смачні салати з капусти з курячою грудкою, можуть стати частиною дієтичного меню або прикрасою святкового столу. Вибирайте свій ідеальний рецепт з зображень нижче.
Інгредієнти:
Для салату:
локшина - 1 упаковка;
вершкове масло - 1/4 ст.;
насіння кунжуту - 1 /2 ст.;
пелюстки мигдалю - 1/2 ст.;
китайська капуста - 1 головка;
зелена цибуля - 6 пір'їнок;
відварене куряче філе - 1/2 шт.
Для заправки:
кукурудзяна олія - 1/4 ст.;
винний оцет - 1/4 ст.;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
кунжутне масло - 1 ст. ложка;
цукор - 1/8 ст.
Приготування
Відварюємо локшину до готовності, після чого смажимо на вершковому маслі з додаванням насіння кунжуту і мигдалю 5-7 хвилин. Обсмажену локшину остуджуємо. Капусту дрібно шаткуємо, нарізаємо зелену цибулю. Відварене філе ріжемо кубиками.
Кукурудзяне масло збиваємо з винним оцтом і соєвим соусом . Додаємо в заправку кунжутне масло і цукор і знову збиваємо все разом. Підготовлені інгредієнти для салату змішуємо і заправляємо соусом. Подаємо до столу відразу після приготування.
Інгредієнти:
Для салату:
оливкова олія - 1 ст. ложка;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
болгарський перець - 2 шт.;
куряче філе - 1 шт.;
пекінська капуста - 1 головка;
консервована кукурудза - 1 банка;
петрушка.
Для заправки:
бальзамічний оцет - 2 ст. ложки;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
вода - 1 ст. ложка.
Приготування
Куряче філе відварюємо і розбираємо на волокна. Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями, а болгарський перець - соломкою. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо в ньому цибулю з перцем до м'якості. Потім обсмажену суміш повністю охолодити. Пекінську капусту шаткуємо. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти для салату. Бальзамічний оцет збиваємо з маслом і водою і заправляємо отриманою сумішшю салат.
Інгредієнти:
соєвий соус - 4 ст. ложки;
насіння кунжуту - 2 ч. ложки;
куряче філе - 1 шт.;
пекінська капуста - 1 шт.;
червонокачанна капуста - 1/4 шт.;
морква - 1 шт.;
зелена цибуля - 3 пера;
мандарин - 1 шт.;
червоний винний оцет - 1/3 ст.;
тертий часник і імбир - по 1 ч. ложці;
коричневий цукор - 2 ст. ложки;
соус чилі - 1 1/2 ч. ложки;
пелюстки мигдалю.
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Столову ложку соєвого соусу змішуємо з 1/2 ч. ложки кунжутного масла і промазуємо отриманою сумішшю курятину. Викладаємо філе на деко і ставимо в духовку запікатися до повної готовності. Готову куру нарізаємо шматочками.
Обидва види капусти шаткуємо і змішуємо в салатнику, додаємо до них натерту моркву, нарізану цибулю, шматочки мандарина, очищеного від плівок і курятину. В іншій мисці змішуємо залишився соєвий соус з оцтом, тертим часником і імбиром, кунжутною олією, цукром і гострим соусом. Поливаємо салат заправкою і перемішуємо. Готовий салат з курячою грудкою і капустою перед подачею посипаємо шматочками мигдалю.
Салат з курячою грудкою і китайською капустою
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Відварюємо локшину до готовності, після чого смажимо на вершковому маслі з додаванням насіння кунжуту і мигдалю 5-7 хвилин. Обсмажену локшину остуджуємо. Капусту дрібно шаткуємо, нарізаємо зелену цибулю. Відварене філе ріжемо кубиками.
Кукурудзяне масло збиваємо з винним оцтом і соєвим соусом . Додаємо в заправку кунжутне масло і цукор і знову збиваємо все разом. Підготовлені інгредієнти для салату змішуємо і заправляємо соусом. Подаємо до столу відразу після приготування.
Салат з курячою грудкою, пекінською капустою і кукурудзою
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Куряче філе відварюємо і розбираємо на волокна. Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями, а болгарський перець - соломкою. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо в ньому цибулю з перцем до м'якості. Потім обсмажену суміш повністю охолодити. Пекінську капусту шаткуємо. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти для салату. Бальзамічний оцет збиваємо з маслом і водою і заправляємо отриманою сумішшю салат.
Салат з пекінською капустою і курячою грудкою
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Столову ложку соєвого соусу змішуємо з 1/2 ч. ложки кунжутного масла і промазуємо отриманою сумішшю курятину. Викладаємо філе на деко і ставимо в духовку запікатися до повної готовності. Готову куру нарізаємо шматочками.
Обидва види капусти шаткуємо і змішуємо в салатнику, додаємо до них натерту моркву, нарізану цибулю, шматочки мандарина, очищеного від плівок і курятину. В іншій мисці змішуємо залишився соєвий соус з оцтом, тертим часником і імбиром, кунжутною олією, цукром і гострим соусом. Поливаємо салат заправкою і перемішуємо. Готовий салат з курячою грудкою і капустою перед подачею посипаємо шматочками мигдалю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з куркою і капустою
Салати з куркою - це завжди смачно, вишукано і святково. Їх готують з найрізноманітнішими інгредієнтами. Сьогодні ми хочемо порекомендувати вам
Салат з авокадо і куркою
Легкий салат з авокадо і куркою - корисне блюдо, яке наситить ваш організм білком. Таку універсальну закуску можна подати як повсякденний, так і
Пекінський салат з куркою
Сьогодні ми з вами поговоримо про легкий і простий салатик з пекінської капусти з куркою. Така вишукана закуска неодмінно прикрасить будь-який
Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу
Салат з курячою грудкою і ананасом
Салат з курячої грудки і ананаса - надзвичайно ніжний і смачний. Комусь може здатися дивним поєднання курячого м'яса з солодким фруктом, але тим не
Китайський салат з куркою
Якщо бажаєте спробувати чогось новенького і східного, тоді рекомендуємо зробити китайський салат з куркою. Таку оригінальну закуску можна подати як