Паста з мідіями в вершковому соусі
Пропонуємо вам побалувати ваших домочадців делікатесним і смачним блюдом – пастою з мідіями в ніжному вершковому соусі. Така вишукана страва прикрасить будь-який стіл і створить святкову атмосферу.
Інгредієнти:
спагеті або макарони – 305 м;
мідії – 455 г;
стиглий помідор – 85 м;
вершки жирні – 255 мл;
зелень суха – 25 г;
спеції;
олія оливкова – 35 мл;
сир твердий – 155 р.
Приготування
Мідії заздалегідь розморожуємо, промиваємо від слизу, викладаємо на сковороду з розігрітим оливковою олією і смажимо кілька хвилин. Помідори натираємо на тертці і кидаємо до мідій, приправляючи спеціями за смаком. Додаємо подрібнену зелень і тушкуємо вміст кілька хвилин на повільному вогні. Далі вливаємо вершки, доводимо до закипання і тушкуємо хвилин 5.
У каструлю наливаємо холодну воду, кип'ятимо її і обережно опускаємо спагетті. Відварюємо до готовності, а потім відкидаємо їх на друшляк. Перекладаємо макаронні вироби в вершковий соус і перемішуємо. Кожну порцію присипаємо тертим сиром і подаємо страву гарячим з келихом сухого червоного вина.
Інгредієнти:
заморожені мідії – 355 г;
цибулина – 45 г;
паста – 275 г;
вершки нежирні – 165 мл;
олія оливкова – 35 мл;
спеції;
часник – 10 р.
Приготування
Цибулину очистити, тонко шаткуємо півкільцями і підрум'янюємо на оливковій маслечко до м'якості. Потім кидаємо до нього розморожені мідії і обсмажуємо кілька хвилин. Слідом вливаємо вершки, видавлюємо через прес часник, приправляємо спеціями за смаком і тушкуємо 5 хвилин.
Відварюємо макарони в підсоленій киплячій воді згідно з інструкцією, а потім відкидаємо на друшляк. Розкладаємо гарячу пасту по тарілках і щедро поливають вершковим соусом з мідіями.
Інгредієнти:
тигрові креветки – 155 г;
заморожені мідії – 155 г;
сухий орегано – щіпка;
олія рослинна;
мелена паприка – щіпка;
вершки – 255 мл;
часник – 10 г;
паста – 205 г;
спеції.
Приготування
Креветки і мідії обробляємо і підрум'янюємо кілька хвилин на рослинній олії. Потім перекладаємо морепродукти на тарілку і підсолюємо. Часник чистимо, шаткуємо пластинами і підрум'янюємо в маслі. Слідом вливаємо вершки і додаємо спеції. Як тільки суміш почне густіти, викладаємо заздалегідь зварені макарони і морепродукти. Все перемішуємо і прогріваємо пасту з м'ясом мідій у вершковому соусі близько 1 хвилини.
Рецепт пасти з мідіями в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Мідії заздалегідь розморожуємо, промиваємо від слизу, викладаємо на сковороду з розігрітим оливковою олією і смажимо кілька хвилин. Помідори натираємо на тертці і кидаємо до мідій, приправляючи спеціями за смаком. Додаємо подрібнену зелень і тушкуємо вміст кілька хвилин на повільному вогні. Далі вливаємо вершки, доводимо до закипання і тушкуємо хвилин 5.
У каструлю наливаємо холодну воду, кип'ятимо її і обережно опускаємо спагетті. Відварюємо до готовності, а потім відкидаємо їх на друшляк. Перекладаємо макаронні вироби в вершковий соус і перемішуємо. Кожну порцію присипаємо тертим сиром і подаємо страву гарячим з келихом сухого червоного вина.
Паста з мідіями в вершково-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити, тонко шаткуємо півкільцями і підрум'янюємо на оливковій маслечко до м'якості. Потім кидаємо до нього розморожені мідії і обсмажуємо кілька хвилин. Слідом вливаємо вершки, видавлюємо через прес часник, приправляємо спеціями за смаком і тушкуємо 5 хвилин.
Відварюємо макарони в підсоленій киплячій воді згідно з інструкцією, а потім відкидаємо на друшляк. Розкладаємо гарячу пасту по тарілках і щедро поливають вершковим соусом з мідіями.
Паста з мідіями і креветками вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Креветки і мідії обробляємо і підрум'янюємо кілька хвилин на рослинній олії. Потім перекладаємо морепродукти на тарілку і підсолюємо. Часник чистимо, шаткуємо пластинами і підрум'янюємо в маслі. Слідом вливаємо вершки і додаємо спеції. Як тільки суміш почне густіти, викладаємо заздалегідь зварені макарони і морепродукти. Все перемішуємо і прогріваємо пасту з м'ясом мідій у вершковому соусі близько 1 хвилини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з лисичками
Прекрасну варіацію італійської пасти розповімо в цьому матеріалі. Спробуйте приготувати її з грибами, тільки не із звичними печерицями або вешенками,
Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі
Коли закінчилися ідеї для створення незвичайних страв і на розумі тільки макарони - не впадайте у відчай. Приготуйте спагетті з морепродуктами під
Мідії в вершково-часниковому соусі з сиром
Для любителів морських делікатесів у цій статті зібрані кілька досить оригінальних рецептів. Чудові мідії в вершково-часниковому соусі виходять
Спагетті з креветками у вершковому соусі
Італійці знають толк в спагетті. А щоб не приїдалося таке просте і ситне блюдо, вони готують його з різними добавками і соусами. Пропонуємо всього
Суп з мідіями
Якщо під час подорожі на море вам пощастило зловити свіжий мідій - не втрачайте шанс приготувати приголомшливих суп на їх основі. Любителі
Мідії у вершковому соусі
Мідії у вершковому соусі - вишукана і смачна страва, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Його можна чудово зробити в домашніх умовах,