» » Паста з лисичками

Паста з лисичками

Паста з лисичками
Паста з лисичками – цікаве блюдо італійської кухні, яке прикрасить будь-повсякденний стіл. Пропонуємо вам кілька варіантів приготування цього чудового страви.

Паста з лисичками у вершковому соусі


Інгредієнти:

  • макарони – 285 г;

  • лисички свіжі – 670 г;

  • вершки – 155 мл;

  • цибулина – 65 г;

  • помідори черрі – 2 шт.;

  • сир твердий – 85 м;

  • петрушка свіжа – 1 пучок.


  • Приготування
    Гриби промиваємо і викладаємо на рушник обсихати. Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо 5 хвилин на вершковому маслі. Після цього додаємо лисички, помідори черрі, розрізані навпіл і вливаємо вершки. Кидаємо за смаком спеції, прикриваємо кришкою і тушкуємо на мінімальному вогні 10 хвилин. Окремо відварюємо макарони та викладаємо їх в приготований вершковий соус. Перемішуємо, тушкуємо 5 хвилин, а потім розкладаємо пасту по тарілках і присипаємо тертим сиром і рубаною зеленню.

    Рецепт пасти з лисичками


    Інгредієнти:

  • свіжі лисички – 355 г;

  • цибулина – 55 г;

  • паста – 255 г;

  • свіжа зелень – 1 пучок;

  • спеції;

  • олія оливкова – 75 мл;

  • свіжий чебрець – 2 гілочки.


  • Для соусу:

  • сметана – 205 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • сир твердий – за смаком.


  • Приготування
    Пасту заздалегідь відварюємо в киплячій воді, а потім відкидаємо на друшляк і ретельно промиваємо. Лисички обробляємо, великі гриби розрізаємо навпіл і обсмажуємо на оливковій маслечко. Цибулину очистити, рубаємо кубиками і додаємо до грибів.
    У сотейнику готуємо соус для пасти: розбиваємо куряче яйце, додаємо сметану, додаємо тертий сир, спеції і ретельно все перемішуємо.
    У сковороду наливаємо трохи олії, викладаємо пасту, додаємо овочеву обжарку і поливаємо соусом. Прогріваємо до закипання, а потім кидаємо рубану зелень і чебрець. Розкладаємо пасту з лисичками у сметані по тарілках і подаємо страву до столу.

    Рецепт пасти з лисичками у вершковому соусі


    Інгредієнти:

  • паста – 255 г;

  • лисички свіжі – 205 г;

  • грудка куряча – 455 г;

  • цибулина – 75 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • спеції;

  • вершки – 255 мл;

  • сир пармезан - за смаком;

  • олія оливкова – за смаком;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Паста з лисичками

    Цибулину і часник очистити, дрібно рубаємо і обсмажуємо в сотейнику на оливковій масло до золотавого кольору. Курячу грудку нарізаємо кубиками і додаємо м'ясо до обжарке. Пасеруємо всі разом ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Далі кидаємо оброблені лисички і тушкуємо на слабенькому вогні до м'якості. Паралельно з цим відварюємо в підсоленій воді пасту і відкидаємо на друшляк. У сотейник виливаємо вершки, додаємо спеції, перемішуємо і прогріваємо 2-3 хвилини на повільному вогні. Відразу ж додаємо макаронні вироби, розмішуємо і розкладаємо пасту з лисичками і куркою по тарілках, присипаючи кожну порцію тертим сиром.
    Додав: admin | 10-08-2016, 19:31
    Переглядів: 285