Паста з лисичками
Паста з лисичками – цікаве блюдо італійської кухні, яке прикрасить будь-повсякденний стіл. Пропонуємо вам кілька варіантів приготування цього чудового страви.
Інгредієнти:
макарони – 285 г;
лисички свіжі – 670 г;
вершки – 155 мл;
цибулина – 65 г;
помідори черрі – 2 шт.;
сир твердий – 85 м;
петрушка свіжа – 1 пучок.
Приготування
Гриби промиваємо і викладаємо на рушник обсихати. Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо 5 хвилин на вершковому маслі. Після цього додаємо лисички, помідори черрі, розрізані навпіл і вливаємо вершки. Кидаємо за смаком спеції, прикриваємо кришкою і тушкуємо на мінімальному вогні 10 хвилин. Окремо відварюємо макарони та викладаємо їх в приготований вершковий соус. Перемішуємо, тушкуємо 5 хвилин, а потім розкладаємо пасту по тарілках і присипаємо тертим сиром і рубаною зеленню.
Інгредієнти:
свіжі лисички – 355 г;
цибулина – 55 г;
паста – 255 г;
свіжа зелень – 1 пучок;
спеції;
олія оливкова – 75 мл;
свіжий чебрець – 2 гілочки.
Для соусу:
сметана – 205 мл;
яйце – 1 шт.;
сир твердий – за смаком.
Приготування
Пасту заздалегідь відварюємо в киплячій воді, а потім відкидаємо на друшляк і ретельно промиваємо. Лисички обробляємо, великі гриби розрізаємо навпіл і обсмажуємо на оливковій маслечко. Цибулину очистити, рубаємо кубиками і додаємо до грибів.
У сотейнику готуємо соус для пасти: розбиваємо куряче яйце, додаємо сметану, додаємо тертий сир, спеції і ретельно все перемішуємо.
У сковороду наливаємо трохи олії, викладаємо пасту, додаємо овочеву обжарку і поливаємо соусом. Прогріваємо до закипання, а потім кидаємо рубану зелень і чебрець. Розкладаємо пасту з лисичками у сметані по тарілках і подаємо страву до столу.
Інгредієнти:
паста – 255 г;
лисички свіжі – 205 г;
грудка куряча – 455 г;
цибулина – 75 г;
часник – 2 зубчики;
спеції;
вершки – 255 мл;
сир пармезан - за смаком;
олія оливкова – за смаком;
свіжа зелень.
Приготування
Цибулину і часник очистити, дрібно рубаємо і обсмажуємо в сотейнику на оливковій масло до золотавого кольору. Курячу грудку нарізаємо кубиками і додаємо м'ясо до обжарке. Пасеруємо всі разом ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Далі кидаємо оброблені лисички і тушкуємо на слабенькому вогні до м'якості. Паралельно з цим відварюємо в підсоленій воді пасту і відкидаємо на друшляк. У сотейник виливаємо вершки, додаємо спеції, перемішуємо і прогріваємо 2-3 хвилини на повільному вогні. Відразу ж додаємо макаронні вироби, розмішуємо і розкладаємо пасту з лисичками і куркою по тарілках, присипаючи кожну порцію тертим сиром.
Паста з лисичками у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Гриби промиваємо і викладаємо на рушник обсихати. Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо 5 хвилин на вершковому маслі. Після цього додаємо лисички, помідори черрі, розрізані навпіл і вливаємо вершки. Кидаємо за смаком спеції, прикриваємо кришкою і тушкуємо на мінімальному вогні 10 хвилин. Окремо відварюємо макарони та викладаємо їх в приготований вершковий соус. Перемішуємо, тушкуємо 5 хвилин, а потім розкладаємо пасту по тарілках і присипаємо тертим сиром і рубаною зеленню.
Рецепт пасти з лисичками
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Пасту заздалегідь відварюємо в киплячій воді, а потім відкидаємо на друшляк і ретельно промиваємо. Лисички обробляємо, великі гриби розрізаємо навпіл і обсмажуємо на оливковій маслечко. Цибулину очистити, рубаємо кубиками і додаємо до грибів.
У сотейнику готуємо соус для пасти: розбиваємо куряче яйце, додаємо сметану, додаємо тертий сир, спеції і ретельно все перемішуємо.
У сковороду наливаємо трохи олії, викладаємо пасту, додаємо овочеву обжарку і поливаємо соусом. Прогріваємо до закипання, а потім кидаємо рубану зелень і чебрець. Розкладаємо пасту з лисичками у сметані по тарілках і подаємо страву до столу.
Рецепт пасти з лисичками у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину і часник очистити, дрібно рубаємо і обсмажуємо в сотейнику на оливковій масло до золотавого кольору. Курячу грудку нарізаємо кубиками і додаємо м'ясо до обжарке. Пасеруємо всі разом ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Далі кидаємо оброблені лисички і тушкуємо на слабенькому вогні до м'якості. Паралельно з цим відварюємо в підсоленій воді пасту і відкидаємо на друшляк. У сотейник виливаємо вершки, додаємо спеції, перемішуємо і прогріваємо 2-3 хвилини на повільному вогні. Відразу ж додаємо макаронні вироби, розмішуємо і розкладаємо пасту з лисичками і куркою по тарілках, присипаючи кожну порцію тертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з мідіями в вершковому соусі
Чудовим частуванням можна здивувати свою половинку, приготувавши пасту з мідіями в нежнейшем вершковому соусі спеціально для романтичної вечері.
Паста з курячою грудкою
Дивно, як з простих, часом самих повсякденних інгредієнтів можна приготувати справжній кулінарний шедевр. Спробуйте наповнити домашню трапезу новими
Грибний суп з лисичок
У розпал сезону масового збирання грибів саме час побалувати себе смачними супами. Ці перші страви завжди виходять чудово ароматними, а
Лисички, тушковані в сметані
Гриби лисички мають яскравий і незвичайний смак. Тому не радимо забивати їх основна якість великою кількістю додаткових інгредієнтів або спецій.
Лазанья з лисичками
Лазанья набирає популярність в нашій і обростає масою адаптованих під наші продукти рецептів. У цій статті ми розповімо вам про грибний лазіння з
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,