Лазанья з лисичками

Як приготувати лазанью з лисичками?
Інгредієнти:
Приготування
Всі грибочки перебираємо і добре миємо. По одному грибочку кожного виду відкладаємо убік для прикраси. Інші гриби нарізаємо шматочками. Очищений цибулю ріжемо півкільцями, часник дрібненько ріжемо і обсмажуємо на сковороді до м'якості. Потім засипаємо печериці і смажимо, поки волога не випарується. Після додаємо лисички, солимо і тримаємо на вогні ще 10 хвилин. Для приготування соусу беремо по 40 грам вершкового масла і борошна, а також 400 мл молока. У сотейнику розтоплюємо масло, додаємо борошно, перемішуємо і прогріваємо інгредієнти. Знімаємо отриману суміш з плити і поступово вливаємо в неї холодне молоко. Замішуємо однорідну гладку масу. Додаємо сіль, мускатний горіх перемішуємо і варимо соус, поки не загусне.
Помідори очищаємо і подрібнюємо до однорідної маси в блендері, додаємо сушений орегано і базилік.
Покупні листи лазаньї готуємо, як зазначено в інструкції. Форму змащуємо олією, викладаємо шар листів,

Рекомендуємо добрі рецепти

Лазанья з грибами - рецепт
Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих

Лазанья з морепродуктів - рецепт
З італійської лазаньєю, звичайно ж, знайомі багато. Це м'ясний фарш з болоньєзе і соусом бешамель, який укладають на тонкі листи пасти. Але сьогодні

Лазанья з м'ясною начинкою
Лазанья - італійське блюдо, яке знайоме багатьом. В даний час існує багато варіацій її приготування. І зараз ми розповімо, як зробити чудову лазанью

Лазанья з куркою - рецепт
Лазанья - популярне італійське блюдо, яке відоме у всьому світі. Варіантів її приготування з різноманітними начинками дуже багато. І зараз ми

Лазанья з яловичини
Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів

Лазанья з брокколі
Лазанья - популярне італійське блюдо, в якому макарони у вигляді пластин прослоени начинкою. Давайте розберемося, як приготувати чудову лазанью з