Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі

Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Часник очищаємо і подрібнюємо ножем. Креветки заздалегідь розморожуємо і обробляємо. Тепер беремо сковороду, наливаємо в неї олію, розігріваємо його, викладаємо часник і злегка обсмажуємо його. Потім додаємо морепродукти і перемішуємо. Далі вливаємо вершки, приправляємо спеціями, зменшуємо вогонь і тушкуємо соус деякий час при відкритій кришці. Тим часом відварюємо спагетті у підсоленій воді, а потім відкидаємо на друшляк і викладаємо на блюдо. Зверху заливаємо спагетті вершково-часниковим соусом з морепродуктів і посипаємо тертим сиром.
Спагетті з морепродуктами у вершково-томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо На плиту каструлю, наповнену водою, і доводимо до закипання. Потім підсолюємо за смаком і акуратно викладаємо пасту. Відварюємо 15 хвилин, а потім обережно відкидаємо на друшляк. Помідори промиваємо, обдаємо окропом і знімаємо верхню шкірку, а м'якоть шаткуємо маленькими кубиками. Цибулю чистимо, розрізаємо тонкими півкільцями, а часник подрібнюємо. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його, викладаємо помідори з цибулею і часником, приправляємо базиліком і тушкуємо на повільному вогні. Тим часом займемося морепродуктів: звільняємо з упаковки коктейль, скроплюємо маслом, солимо за смаком і обсмажуємо на невеликій сковороді 5 хвилин. Потім доливаємо в томатний соус вершки, викладаємо коктейль і готуємо 2 хвилини на середньому вогні, а потім додаємо пасту. Акуратно все перемішуємо і присипаємо блюдо тертим сиром.
Спагетті з морепродуктами в вершково-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Креветки заздалегідь розморожуємо і чистимо. У сковороду наливаємо масло і ставимо на плиту. Коли воно добре розігріється, викладаємо морепродукти і обсмажуємо на сильному вогні. Тим часом чистимо часник і пропускаємо його через прес, а потім обсмажуємо ще хвилину. Після цього вливаємо вино, даємо йому закипіти, і тушкуємо на маленькому вогні, не накриваючи кришкою. Далі вводимо вершки, все акуратно перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин. Відварюємо спагетті, перемішуємо з соусом, викладаємо на тарілки і подаємо.
Чорні спагетті з морепродуктами в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо фільтровану воду, кип'ятимо, вводимо трохи оливкової олії і додаємо дрібку солі.

Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з морепродуктами в вершковому соусі
Сьогодні приготуванням італійської пасти досить складно здивувати, однак, якщо приготувати страву з морепродуктів, тут навіть найвибагливіший гурман

Карбонара - класичний рецепт
Карбонара - страва з багатою історією. Звичайно, як і більшість рецептів зазнало безліч змін. Існує велика кількість варіантів цієї страви, і все

Спагетті з креветками у вершковому соусі
Італійці знають толк в спагетті. А щоб не приїдалося таке просте і ситне блюдо, вони готують його з різними добавками і соусами. Пропонуємо всього

Креветки в вершково-часниковому соусі
Любителі морепродуктів напевно випробували чимало рецептів приготування креветок. І ми додамо кілька оригінальних і в той же час простих рецептів

Спагетті з креветками
Якщо ви хочете приготувати вишукану вечерю в середземноморському стилі - зупиніть свій вибір на спагетті з креветками. Така вечеря буде не тільки

Паста з морепродуктами
Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,