Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі
Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі – оригінальне і вишукане блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і додасть йому нарядності і святковості.
Інгредієнти:
спагетті – 1 упаковка;
креветки – 300 г;
жирні вершки – 1 ст.;
сир – 100 г;
часник.
Приготування
Часник очищаємо і подрібнюємо ножем. Креветки заздалегідь розморожуємо і обробляємо. Тепер беремо сковороду, наливаємо в неї олію, розігріваємо його, викладаємо часник і злегка обсмажуємо його. Потім додаємо морепродукти і перемішуємо. Далі вливаємо вершки, приправляємо спеціями, зменшуємо вогонь і тушкуємо соус деякий час при відкритій кришці. Тим часом відварюємо спагетті у підсоленій воді, а потім відкидаємо на друшляк і викладаємо на блюдо. Зверху заливаємо спагетті вершково-часниковим соусом з морепродуктів і посипаємо тертим сиром.
Інгредієнти:
морський коктейль – 400 г;
спагетті – 300 г;
помідори – 5 шт.;
цибулина – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
сушений базилік – щіпка;
масло вершкове – 4 ст. ложки;
жирні вершки – 1 ст.;
сир – за смаком;
спеції.
Приготування
Ставимо На плиту каструлю, наповнену водою, і доводимо до закипання. Потім підсолюємо за смаком і акуратно викладаємо пасту. Відварюємо 15 хвилин, а потім обережно відкидаємо на друшляк. Помідори промиваємо, обдаємо окропом і знімаємо верхню шкірку, а м'якоть шаткуємо маленькими кубиками. Цибулю чистимо, розрізаємо тонкими півкільцями, а часник подрібнюємо. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його, викладаємо помідори з цибулею і часником, приправляємо базиліком і тушкуємо на повільному вогні. Тим часом займемося морепродуктів: звільняємо з упаковки коктейль, скроплюємо маслом, солимо за смаком і обсмажуємо на невеликій сковороді 5 хвилин. Потім доливаємо в томатний соус вершки, викладаємо коктейль і готуємо 2 хвилини на середньому вогні, а потім додаємо пасту. Акуратно все перемішуємо і присипаємо блюдо тертим сиром.
Інгредієнти:
очищені креветки – 500 г;
спагетті – 150 г;
жирні вершки – 1 ст.;
біле сухе вино – 1 ст.;
спеції;
олія рослинна;
часник.
Приготування
Креветки заздалегідь розморожуємо і чистимо. У сковороду наливаємо масло і ставимо на плиту. Коли воно добре розігріється, викладаємо морепродукти і обсмажуємо на сильному вогні. Тим часом чистимо часник і пропускаємо його через прес, а потім обсмажуємо ще хвилину. Після цього вливаємо вино, даємо йому закипіти, і тушкуємо на маленькому вогні, не накриваючи кришкою. Далі вводимо вершки, все акуратно перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин. Відварюємо спагетті, перемішуємо з соусом, викладаємо на тарілки і подаємо.
Інгредієнти:
чорні спагетті – 200 г;
королівські креветки – 150 г;
мідії – 100 г;
часник – 2 зубчики;
олія оливкова;
вершки – 100 мл;
сир – 50 г;
спеції.
Приготування
У каструлю наливаємо фільтровану воду, кип'ятимо, вводимо трохи оливкової олії і додаємо дрібку солі. Потім опускаємо чорні спагетті і відварюємо їх 15 хвилин, а потім відкидаємо на друшляк. У сотейнику швиденько обсмажуємо часник, виймаємо його і викладаємо креветки. Приправляємо морепродукти спеції, перемішуємо і підрум'янюємо їх кілька хвилин. Сир подрібнюємо за допомогою терки. У масло, де обсмажувалися креветки, кидаємо мідії, заливаємо вершками і тушкуємо хвилини 3. Викладаємо морепродукти в контейнер, а в сотейник, додаємо сир і заважаємо до його повного розчинення. Тепер складаємо блюдо: тарілку натираємо гарненько часником, викладаємо чорні спагетті, додаємо креветки, мідії і поливаємо сирним соусом.
Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Часник очищаємо і подрібнюємо ножем. Креветки заздалегідь розморожуємо і обробляємо. Тепер беремо сковороду, наливаємо в неї олію, розігріваємо його, викладаємо часник і злегка обсмажуємо його. Потім додаємо морепродукти і перемішуємо. Далі вливаємо вершки, приправляємо спеціями, зменшуємо вогонь і тушкуємо соус деякий час при відкритій кришці. Тим часом відварюємо спагетті у підсоленій воді, а потім відкидаємо на друшляк і викладаємо на блюдо. Зверху заливаємо спагетті вершково-часниковим соусом з морепродуктів і посипаємо тертим сиром.
Спагетті з морепродуктами у вершково-томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо На плиту каструлю, наповнену водою, і доводимо до закипання. Потім підсолюємо за смаком і акуратно викладаємо пасту. Відварюємо 15 хвилин, а потім обережно відкидаємо на друшляк. Помідори промиваємо, обдаємо окропом і знімаємо верхню шкірку, а м'якоть шаткуємо маленькими кубиками. Цибулю чистимо, розрізаємо тонкими півкільцями, а часник подрібнюємо. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його, викладаємо помідори з цибулею і часником, приправляємо базиліком і тушкуємо на повільному вогні. Тим часом займемося морепродуктів: звільняємо з упаковки коктейль, скроплюємо маслом, солимо за смаком і обсмажуємо на невеликій сковороді 5 хвилин. Потім доливаємо в томатний соус вершки, викладаємо коктейль і готуємо 2 хвилини на середньому вогні, а потім додаємо пасту. Акуратно все перемішуємо і присипаємо блюдо тертим сиром.
Спагетті з морепродуктами в вершково-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Креветки заздалегідь розморожуємо і чистимо. У сковороду наливаємо масло і ставимо на плиту. Коли воно добре розігріється, викладаємо морепродукти і обсмажуємо на сильному вогні. Тим часом чистимо часник і пропускаємо його через прес, а потім обсмажуємо ще хвилину. Після цього вливаємо вино, даємо йому закипіти, і тушкуємо на маленькому вогні, не накриваючи кришкою. Далі вводимо вершки, все акуратно перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин. Відварюємо спагетті, перемішуємо з соусом, викладаємо на тарілки і подаємо.
Чорні спагетті з морепродуктами в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо фільтровану воду, кип'ятимо, вводимо трохи оливкової олії і додаємо дрібку солі. Потім опускаємо чорні спагетті і відварюємо їх 15 хвилин, а потім відкидаємо на друшляк. У сотейнику швиденько обсмажуємо часник, виймаємо його і викладаємо креветки. Приправляємо морепродукти спеції, перемішуємо і підрум'янюємо їх кілька хвилин. Сир подрібнюємо за допомогою терки. У масло, де обсмажувалися креветки, кидаємо мідії, заливаємо вершками і тушкуємо хвилини 3. Викладаємо морепродукти в контейнер, а в сотейник, додаємо сир і заважаємо до його повного розчинення. Тепер складаємо блюдо: тарілку натираємо гарненько часником, викладаємо чорні спагетті, додаємо креветки, мідії і поливаємо сирним соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з морепродуктами в вершковому соусі
Сьогодні приготуванням італійської пасти досить складно здивувати, однак, якщо приготувати страву з морепродуктів, тут навіть найвибагливіший гурман
Карбонара - класичний рецепт
Карбонара - страва з багатою історією. Звичайно, як і більшість рецептів зазнало безліч змін. Існує велика кількість варіантів цієї страви, і все
Спагетті з креветками у вершковому соусі
Італійці знають толк в спагетті. А щоб не приїдалося таке просте і ситне блюдо, вони готують його з різними добавками і соусами. Пропонуємо всього
Креветки в вершково-часниковому соусі
Любителі морепродуктів напевно випробували чимало рецептів приготування креветок. І ми додамо кілька оригінальних і в той же час простих рецептів
Спагетті з креветками
Якщо ви хочете приготувати вишукану вечерю в середземноморському стилі - зупиніть свій вибір на спагетті з креветками. Така вечеря буде не тільки
Паста з морепродуктами
Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,