Паста у вершковому соусі
Давайте приготуємо з вами сьогодні пасту в ніжному вершковому соусі. Таке вишукане і смачна страва неодмінно сподобається всім вашим домочадцям і викличе у них захоплення і бажання отримати добавку.
Паста з печерицями у вершковому соусі
Інгредієнти:
вершки – 205 мл;
паста – 155 г;
печериці свіжі – 215 г;
цибулина – 55 г;
сир «Російський» – 55 г;
спеції.
Приготування
Відварюємо Пасту до стану напівготовності в киплячій солоній воді. Не гаючи часу, чистимо цибулю і дрібненько його нарізаємо. Печериці обробляємо і шаткуємо тонкими невеликими скибочками. У сковороду наливаємо оливкова масло, розігріваємо його, викладаємо цибулька і підрум'янюємо до м'якості. Кидаємо гриби і обсмажуємо овочі до готовності, поки не випарується вся рідина. Далі вводимо вершки, підсолюємо за смаком і тушкуємо на невеликому вогні до загустіння. У готовий вершковий соус викладаємо зварену пасту, ретельно перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин, помішуючи. Розкладаємо страву в тарілки і посипаємо тертим твердим сиром.
Рецепт пасти з куркою в вершковому соусі
Інгредієнти:
куряча свіжа філе – 655 м;
олія соняшникова без запаху – 10 мл;
часник – 20 р;
в'ялені помідори – 55 г;
борошно – 35 г;
вершки – 405 мл;
сметана нежирна – 100 мл;
паста – 405 г;
сир – за бажанням;
спеції.
Приготування
Курячу грудку обробляємо і нарізаємо кубиками. Часник чистимо і шаткуємо тонкими скибочками. У сковороді розжарюємо масло й обсмажуємо на помірному вогні м'ясо. Потім кидаємо часник, в'ялені помідори, нарізану шматочками, і всипаємо борошно. Ретельно все перемішуємо, вливаємо нежирні вершки, додаємо сметану і спеції. Зменшуємо нагрівання, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10.
Тим часом відварюємо до напівготовності макаронні вироби і відкидаємо їх у друшляк. Після цього перекладаємо пасту в соус, ретельно розмішуємо, розкладаємо страву по тарілках і присипаємо рубаною свіжої зеленню і тертим сиром.
Рецепт пасти з лососем у вершковому соусі
Інгредієнти:
паста – 505 г;
лосось – 405 г;
креветки – 305 м;
вершки – 405 мл;
цукіні – 55 г;
часник – 5 р;
олія оливкова ;
спеції.
Приготування
Рибу обробляємо, нарізаємо скибочками, а цукіні і часник чистимо і подрібнюємо. Пасту відварюємо до напівготовності в киплячій воді. Часник злегка пасеруємо на олії, а потім додаємо морепродукти. Перемішуємо і підрум'янюємо вміст 5 хвилин, помішуючи. Після цього додаємо цукіні, вливаємо вершки, додаємо за смаком спеції і розбавляємо трохи водою. Прогріваємо соус кілька хвилин, а потім змішуємо з макаронними виробами і подаємо страву на стіл.
Паста з індичкою та овочами у вершковому соусі
Інгредієнти:
філе індички – 205 г;
паста – 305 м;
гарбуз – 105 г;
морква – 75 г;
цибуля – 75 г;
перець солодкий – 05 шт.;
вершки – 205 мл;
спеції.
Приготування
Гарбуз обробляємо, нарізаємо дрібними кубиками і підрум'янюємо, разом з іншими подрібненими овочами, подсаливая. Слідом додаємо індичку, подрібнену скибочками, і приправляємо спеціями за смаком. Далі вводимо нежирні вершки, доводимо до закипання і кидаємо заздалегідь зварені макарони. Перемішуємо, тушкуємо блюдо 5 хвилин і розкладаємо по тарілках.
Рецепт пасти з морепродуктами в вершковому соусі
Інгредієнти:
макаронні вироби – 405 г;
морепродукти (креветки, мідії, кальмари) – 505 г;
вершки – 305 мл;
часник – 2 зубчики;
олія оливкова – за смаком;
цибулина – 75 г;
спеції;
базилік для прикраси;
мускатний горіх.
Приготування
Овочі чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо на розігрітій оливковій олії до м'якості. Одночасно з цим відварюємо в киплячій воді макаронні вироби. У обжарку вливаємо вершки, додаємо спеції, мускатний горіх і прогріваємо кілька хвилин на слабкому вогні. Далі викладаємо морепродукти за смаком і готуємо ще 5 хвилин. Після цього викладаємо в соус зварену раніше пасту, перемішуємо і прогріваємо ще близько хвилини. Готову страву розкладаємо по тарілках, прикрашаємо свіжим базиліком і подаємо до столу.
Паста з печерицями у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо Пасту до стану напівготовності в киплячій солоній воді. Не гаючи часу, чистимо цибулю і дрібненько його нарізаємо. Печериці обробляємо і шаткуємо тонкими невеликими скибочками. У сковороду наливаємо оливкова масло, розігріваємо його, викладаємо цибулька і підрум'янюємо до м'якості. Кидаємо гриби і обсмажуємо овочі до готовності, поки не випарується вся рідина. Далі вводимо вершки, підсолюємо за смаком і тушкуємо на невеликому вогні до загустіння. У готовий вершковий соус викладаємо зварену пасту, ретельно перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин, помішуючи. Розкладаємо страву в тарілки і посипаємо тертим твердим сиром.
Рецепт пасти з куркою в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку обробляємо і нарізаємо кубиками. Часник чистимо і шаткуємо тонкими скибочками. У сковороді розжарюємо масло й обсмажуємо на помірному вогні м'ясо. Потім кидаємо часник, в'ялені помідори, нарізану шматочками, і всипаємо борошно. Ретельно все перемішуємо, вливаємо нежирні вершки, додаємо сметану і спеції. Зменшуємо нагрівання, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10.
Тим часом відварюємо до напівготовності макаронні вироби і відкидаємо їх у друшляк. Після цього перекладаємо пасту в соус, ретельно розмішуємо, розкладаємо страву по тарілках і присипаємо рубаною свіжої зеленню і тертим сиром.
Рецепт пасти з лососем у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Рибу обробляємо, нарізаємо скибочками, а цукіні і часник чистимо і подрібнюємо. Пасту відварюємо до напівготовності в киплячій воді. Часник злегка пасеруємо на олії, а потім додаємо морепродукти. Перемішуємо і підрум'янюємо вміст 5 хвилин, помішуючи. Після цього додаємо цукіні, вливаємо вершки, додаємо за смаком спеції і розбавляємо трохи водою. Прогріваємо соус кілька хвилин, а потім змішуємо з макаронними виробами і подаємо страву на стіл.
Паста з індичкою та овочами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз обробляємо, нарізаємо дрібними кубиками і підрум'янюємо, разом з іншими подрібненими овочами, подсаливая. Слідом додаємо індичку, подрібнену скибочками, і приправляємо спеціями за смаком. Далі вводимо нежирні вершки, доводимо до закипання і кидаємо заздалегідь зварені макарони. Перемішуємо, тушкуємо блюдо 5 хвилин і розкладаємо по тарілках.
Рецепт пасти з морепродуктами в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Овочі чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо на розігрітій оливковій олії до м'якості. Одночасно з цим відварюємо в киплячій воді макаронні вироби. У обжарку вливаємо вершки, додаємо спеції, мускатний горіх і прогріваємо кілька хвилин на слабкому вогні. Далі викладаємо морепродукти за смаком і готуємо ще 5 хвилин. Після цього викладаємо в соус зварену раніше пасту, перемішуємо і прогріваємо ще близько хвилини. Готову страву розкладаємо по тарілках, прикрашаємо свіжим базиліком і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з кабачками
У пору дозрівання всіляких овочів необхідно скористатися нагодою і приготувати незвичайне блюдо на основі молоденьких плодів. Спробуйте зробити
Паста з лисичками
Прекрасну варіацію італійської пасти розповімо в цьому матеріалі. Спробуйте приготувати її з грибами, тільки не із звичними печерицями або вешенками,
Паста з мідіями в вершковому соусі
Чудовим частуванням можна здивувати свою половинку, приготувавши пасту з мідіями в нежнейшем вершковому соусі спеціально для романтичної вечері.
Паста з курячою грудкою
Дивно, як з простих, часом самих повсякденних інгредієнтів можна приготувати справжній кулінарний шедевр. Спробуйте наповнити домашню трапезу новими
Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі
Коли закінчилися ідеї для створення незвичайних страв і на розумі тільки макарони - не впадайте у відчай. Приготуйте спагетті з морепродуктами під
Паста з морепродуктами в вершковому соусі
Сьогодні приготуванням італійської пасти досить складно здивувати, однак, якщо приготувати страву з морепродуктів, тут навіть найвибагливіший гурман