Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паста у вершковому соусі

Паста у вершковому соусі

21-09-2016, 10:52
631
Паста у вершковому соусі
Давайте приготуємо з вами сьогодні пасту в ніжному вершковому соусі. Таке вишукане і смачна страва неодмінно сподобається всім вашим домочадцям і викличе у них захоплення і бажання отримати добавку.
Паста з печерицями у вершковому соусі
Інгредієнти:

  • вершки – 205 мл;

  • паста – 155 г;

  • печериці свіжі – 215 г;

  • цибулина – 55 г;

  • сир «Російський» – 55 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Відварюємо Пасту до стану напівготовності в киплячій солоній воді. Не гаючи часу, чистимо цибулю і дрібненько його нарізаємо. Печериці обробляємо і шаткуємо тонкими невеликими скибочками. У сковороду наливаємо оливкова масло, розігріваємо його, викладаємо цибулька і підрум'янюємо до м'якості. Кидаємо гриби і обсмажуємо овочі до готовності, поки не випарується вся рідина. Далі вводимо вершки, підсолюємо за смаком і тушкуємо на невеликому вогні до загустіння. У готовий вершковий соус викладаємо зварену пасту, ретельно перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин, помішуючи. Розкладаємо страву в тарілки і посипаємо тертим твердим сиром.
    Рецепт пасти з куркою в вершковому соусі
    Інгредієнти:

  • куряча свіжа філе – 655 м;

  • олія соняшникова без запаху – 10 мл;

  • часник – 20 р;

  • в'ялені помідори – 55 г;

  • борошно – 35 г;

  • вершки – 405 мл;

  • сметана нежирна – 100 мл;

  • паста – 405 г;

  • сир – за бажанням;

  • спеції.


  • Приготування
    Курячу грудку обробляємо і нарізаємо кубиками. Часник чистимо і шаткуємо тонкими скибочками. У сковороді розжарюємо масло й обсмажуємо на помірному вогні м'ясо. Потім кидаємо часник, в'ялені помідори, нарізану шматочками, і всипаємо борошно. Ретельно все перемішуємо, вливаємо нежирні вершки, додаємо сметану і спеції. Зменшуємо нагрівання, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10.
    Тим часом відварюємо до напівготовності макаронні вироби і відкидаємо їх у друшляк. Після цього перекладаємо пасту в соус, ретельно розмішуємо, розкладаємо страву по тарілках і присипаємо рубаною свіжої зеленню і тертим сиром.
    Рецепт пасти з лососем у вершковому соусі
    Інгредієнти:

  • паста – 505 г;

  • лосось – 405 г;

  • креветки – 305 м;

  • вершки – 405 мл;

  • цукіні – 55 г;

  • часник – 5 р;

  • олія оливкова ;

  • спеції.


  • Приготування
    Рибу обробляємо, нарізаємо скибочками, а цукіні і часник чистимо і подрібнюємо. Пасту відварюємо до напівготовності в киплячій воді. Часник злегка пасеруємо на олії, а потім додаємо морепродукти. Перемішуємо і підрум'янюємо вміст 5 хвилин, помішуючи. Після цього додаємо цукіні, вливаємо вершки, додаємо за смаком спеції і розбавляємо трохи водою. Прогріваємо соус кілька хвилин, а потім змішуємо з макаронними виробами і подаємо страву на стіл.
    Паста з індичкою та овочами у вершковому соусі
    Інгредієнти:

  • філе індички – 205 г;

  • паста – 305 м;

  • гарбуз – 105 г;

  • морква – 75 г;

  • цибуля – 75 г;

  • перець солодкий – 05 шт.;

  • вершки – 205 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Гарбуз обробляємо, нарізаємо дрібними кубиками і підрум'янюємо, разом з іншими подрібненими овочами, подсаливая. Слідом додаємо індичку, подрібнену скибочками, і приправляємо спеціями за смаком. Далі вводимо нежирні вершки, доводимо до закипання і кидаємо заздалегідь зварені макарони. Перемішуємо, тушкуємо блюдо 5 хвилин і розкладаємо по тарілках.
    Рецепт пасти з морепродуктами в вершковому соусі
    Інгредієнти:

  • макаронні вироби – 405 г;

  • морепродукти (креветки, мідії, кальмари) – 505 г;

  • вершки – 305 мл;

  • часник – 2 зубчики;

  • олія оливкова – за смаком;

  • цибулина – 75 г;

  • спеції;

  • базилік для прикраси;

  • мускатний горіх.
  • Паста у вершковому соусі


    Приготування
    Овочі чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо на розігрітій оливковій олії до м'якості. Одночасно з цим відварюємо в киплячій воді макаронні вироби. У обжарку вливаємо вершки, додаємо спеції, мускатний горіх і прогріваємо кілька хвилин на слабкому вогні. Далі викладаємо морепродукти за смаком і готуємо ще 5 хвилин. Після цього викладаємо в соус зварену раніше пасту, перемішуємо і прогріваємо ще близько хвилини. Готову страву розкладаємо по тарілках, прикрашаємо свіжим базиліком і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста з кабачками
    Паста з кабачками
    У пору дозрівання всіляких овочів необхідно скористатися нагодою і приготувати незвичайне блюдо на основі молоденьких плодів. Спробуйте зробити
    Паста з лисичками
    Паста з лисичками
    Прекрасну варіацію італійської пасти розповімо в цьому матеріалі. Спробуйте приготувати її з грибами, тільки не із звичними печерицями або вешенками,
    Паста з мідіями в вершковому соусі
    Паста з мідіями в вершковому соусі
    Чудовим частуванням можна здивувати свою половинку, приготувавши пасту з мідіями в нежнейшем вершковому соусі спеціально для романтичної вечері.
    Паста з курячою грудкою
    Паста з курячою грудкою
    Дивно, як з простих, часом самих повсякденних інгредієнтів можна приготувати справжній кулінарний шедевр. Спробуйте наповнити домашню трапезу новими
    Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі
    Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі
    Коли закінчилися ідеї для створення незвичайних страв і на розумі тільки макарони - не впадайте у відчай. Приготуйте спагетті з морепродуктами під
    Паста з морепродуктами в вершковому соусі
    Паста з морепродуктами в вершковому соусі
    Сьогодні приготуванням італійської пасти досить складно здивувати, однак, якщо приготувати страву з морепродуктів, тут навіть найвибагливіший гурман