Давайте приготуємо з вами сьогодні пасту в ніжному вершковому соусі. Таке вишукане і смачна страва неодмінно сподобається всім вашим домочадцям і викличе у них захоплення і бажання отримати добавку.
Паста з печерицями у вершковому соусі
Інгредієнти: вершки – 205 мл; паста – 155 г; печериці свіжі – 215 г; цибулина – 55 г; сир «Російський» – 55 г; спеції. Приготування Відварюємо Пасту до стану напівготовності в киплячій солоній воді. Не гаючи часу, чистимо цибулю і дрібненько його нарізаємо. Печериці обробляємо і шаткуємо тонкими невеликими скибочками. У сковороду наливаємо оливкова масло, розігріваємо його, викладаємо цибулька і підрум'янюємо до м'якості. Кидаємо гриби і обсмажуємо овочі до готовності, поки не випарується вся рідина. Далі вводимо вершки, підсолюємо за смаком і тушкуємо на невеликому вогні до загустіння. У готовий вершковий соус викладаємо зварену пасту, ретельно перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин, помішуючи. Розкладаємо страву в тарілки і посипаємо тертим твердим сиром.
Рецепт пасти з куркою в вершковому соусі
Інгредієнти: куряча свіжа філе – 655 м; олія соняшникова без запаху – 10 мл; часник – 20 р; в'ялені помідори – 55 г; борошно – 35 г; вершки – 405 мл; сметана нежирна – 100 мл; паста – 405 г; сир – за бажанням; спеції. Приготування Курячу грудку обробляємо і нарізаємо кубиками. Часник чистимо і шаткуємо тонкими скибочками. У сковороді розжарюємо масло й обсмажуємо на помірному вогні м'ясо. Потім кидаємо часник, в'ялені помідори, нарізану шматочками, і всипаємо борошно. Ретельно все перемішуємо, вливаємо нежирні вершки, додаємо сметану і спеції. Зменшуємо нагрівання, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10.
Тим часом відварюємо до напівготовності макаронні вироби і відкидаємо їх у друшляк. Після цього перекладаємо пасту в соус, ретельно розмішуємо, розкладаємо страву по тарілках і присипаємо рубаною свіжої зеленню і тертим сиром.
Рецепт пасти з лососем у вершковому соусі
Інгредієнти: паста – 505 г; лосось – 405 г; креветки – 305 м; вершки – 405 мл; цукіні – 55 г; часник – 5 р; олія оливкова ; спеції. Приготування Рибу обробляємо, нарізаємо скибочками, а цукіні і часник чистимо і подрібнюємо. Пасту відварюємо до напівготовності в киплячій воді. Часник злегка пасеруємо на олії, а потім додаємо морепродукти. Перемішуємо і підрум'янюємо вміст 5 хвилин, помішуючи. Після цього додаємо цукіні, вливаємо вершки, додаємо за смаком спеції і розбавляємо трохи водою. Прогріваємо соус кілька хвилин, а потім змішуємо з макаронними виробами і подаємо страву на стіл.
Паста з індичкою та овочами у вершковому соусі
Інгредієнти: філе індички – 205 г; паста – 305 м; гарбуз – 105 г; морква – 75 г; цибуля – 75 г; перець солодкий – 05 шт.; вершки – 205 мл; спеції. Приготування Гарбуз обробляємо, нарізаємо дрібними кубиками і підрум'янюємо, разом з іншими подрібненими овочами, подсаливая. Слідом додаємо індичку, подрібнену скибочками, і приправляємо спеціями за смаком. Далі вводимо нежирні вершки, доводимо до закипання і кидаємо заздалегідь зварені макарони. Перемішуємо, тушкуємо блюдо 5 хвилин і розкладаємо по тарілках.
Рецепт пасти з морепродуктами в вершковому соусі
Інгредієнти: макаронні вироби – 405 г; морепродукти (креветки, мідії, кальмари) – 505 г; вершки – 305 мл; часник – 2 зубчики; олія оливкова – за смаком; цибулина – 75 г; спеції; базилік для прикраси; мускатний горіх. Приготування Овочі чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо на розігрітій оливковій олії до м'якості. Одночасно з цим відварюємо в киплячій воді макаронні вироби. У обжарку вливаємо вершки, додаємо спеції, мускатний горіх і прогріваємо кілька хвилин на слабкому вогні. Далі викладаємо морепродукти за смаком і готуємо ще 5 хвилин. Після цього викладаємо в соус зварену раніше пасту, перемішуємо і прогріваємо ще близько хвилини. Готову страву розкладаємо по тарілках, прикрашаємо свіжим базиліком і подаємо до столу.