Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Макарони з томатною пастою

Макарони з томатною пастою

21-09-2016, 10:52
7 373
Макарони з томатною пастою
Макарони з томатною пастою – бюджетний і легкий варіант ситної вечері. Щоб блюдо вийшло смачніше і пікантніше, можна за бажанням додати в нього цибуля, часник або свіжу зелень. Такий рецепт неодмінно стане в нагоді кожній господині і заощадить ваш час.

Рецепт макаронів з томатною пастою


Інгредієнти:

  • макарони – 405 г;

  • домашня паста томатна – 205 г;

  • спеції;

  • цибулина – 45 г;

  • часник – 5 р;

  • вода фільтрована – 45 мл;

  • олія оливкова ;

  • курячий бульйонний кубик – 1 шт.


  • Приготування
    Отже, давайте з вами приготуємо соус з томатної пасти для макаронів. Для цього чистимо цибулю, часник, дрібненько рубаємо ножем і пасеруємо овочі на розігрітій оливковій маслечко кілька хвилин. Слідом викладаємо томатну пасту, додаємо спеції, розбавляємо злегка фільтрованою водою і гарненько перемішуємо. Тушкуємо суміш 3 хвилини, до загустіння.
    Відварюємо макарони до готовності, кинувши за бажанням у воду крихти бульйонний кубик. Потім відкидаємо їх на друшляк, а потім перекладаємо в томатний соус і розмішуємо ложкою.

    Макарони з томатною пастою та сиром


    Інгредієнти:

  • макарони – 305 м;

  • перець солодкий – 65 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • вершки – 205 мл;

  • олія рослинна;

  • томатна паста – 155 мл;

  • спеції;

  • сир – 155 р.


  • Приготування
    На розпеченому рослинному маслечко обсмажуємо до рум'яності очищений і подрібнений цибуля з часником. Потім обережно вливаємо вершки, кладемо томатну пасту і кидаємо за смаком спеції. Ретельно все перемішуємо і тушкуємо до загустіння на самому маленькому вогні.
    Не гаючи часу, відварюємо до готовності макарони, а потім розкладаємо їх по тарілках і поливають підливою з томатною пастою. Кожну порцію посипаємо рясно тертим сиром і подаємо страву відразу ж до столу.

    Макарони з фаршем і томатною пастою


    Інгредієнти:

  • спагетті – 405 г;

  • м'ясний фарш – 305 м;

  • томатна паста – 255 г;

  • вода – 105 мл;

  • часник – 5 р;

  • цибулина – 45 г;

  • спеції.

  • Макарони з томатною пастою

    Приготування
    Цибулю шаткуємо тонкими кільцями, а часник очищаємо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі на сковороді на розігрітому рослинному маслечко кілька хвилин. Потім додаємо фарш, приправляємо спеціями і перемішуємо. Вводимо акуратно томатну пасту і тушкуємо 5 хвилин, а потім вливаємо півсклянки води і накриваємо підливу кришкою.
    Спагетті заздалегідь відварюємо в киплячій воді, а потім викладаємо в гарячий м'ясний соус і перемішуємо. Подаємо макарони по-флотськи з томатною пастою до столу в гарячому вигляді.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста з кабачками
    Паста з кабачками
    У пору дозрівання всіляких овочів необхідно скористатися нагодою і приготувати незвичайне блюдо на основі молоденьких плодів. Спробуйте зробити
    Спагетті з томатною пастою
    Спагетті з томатною пастою
    Якщо ви впевнені, що здивувати домашніх обідом із звичайних макаронів у вас точно не вийде, то явно помиляєтеся. Спробуйте приготувати шалено смачні
    Макарони з фаршем і томатною пастою
    Макарони з фаршем і томатною пастою
    Наповнити незрівнянним смаком звичайні макарони допоможуть наші цікаві ідеї. Далі підкажемо, як зробити напрочуд смачне частування з буденних
    Макарони з помідорами
    Макарони з помідорами
    Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
    Макарони з печінкою
    Макарони з печінкою
    Печінка - смачний і корисний продукт, але часто недооцінена, тому що не всі господині знають, як його приготувати. У нашій статті ми зібрали кілька
    Лечо з томатною пастою
    Лечо з томатною пастою
    Лечо - це традиційне угорське блюдо, яке готується з болгарського перцю і томатів. У нашій статті ми зібрали кілька нових варіантів створення лечо з