Спагетті з томатною пастою
Коли немає готового кетчупу під рукою, можна самостійно приготувати смачний соус і доповнити їм макаронні вироби. Як зробити спагетті з томатною пастою, читайте нижче.
Інгредієнти:
томат-паста – 80 г;
вода фільтрована – 200 мл;
спагетті – 200 г;
цукор – 30 г;
свіжі помідори – 2 шт.;
сіль;
часник – 2-3 зубчики;
перець.
Приготування
Майже до готовності відварюємо спагетті. Помідори обдаємо окропом і ріжемо кубиками. Розводимо у воді томатну пасту. Додаємо подрібнений часник в розігріте масло, кладемо цукор і сіль. Коли з'явиться характерний запах, додаємо розведену у воді томатну пасту і даємо закипіти. Розмішуємо і на 10 хвилин залишаємо. Додаємо помідори, перець. Знімаємо масу з вогню після закипання. Поміщаємо спагетті на тарілки і поливають томатним соусом.
Інгредієнти:
спагетті – 400 г;
фарш м'ясний – 400 г;
паста томатна – 4 ст. ложки;
сир – 200 г;
цибуля – 130 г;
вода – 120 мл;
перець;
сіль.
Приготування
Відварюємо спагетті. Подрібнюємо цибулю і кладемо на сковороду, щоб він підрум'янився. Викладаємо фарш і обсмажуємо, добре розмішуючи. Підсолюємо, притрушиваем за смаком перчиком. У воді розвести томат і виливаємо на сковороду. Розмішуємо, прикриваємо кришкою і хвилин 15 даємо потушиться. Викладаємо на тарілку спагетті, зверху кладемо фарш, посипаємо сиром і подаємо до столу.
Інгредієнти:
шинка – 150 г;
сир – 100 г;
томат-паста – 1 ст. ложка;
спагетті – 200 г;
орегано – 1 /2 ч. ложки;
олія рафінована рослинна – 20 мл;
вершкове масло – 30 г;
сіль.
Приготування
Томатну пасту розвести водою до консистенції густого томатного соку водою. Підсолюємо за смаком, додаємо орегано. Подрібнюємо сир на тертці. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо рослинне і чекаємо, поки воно не розтане. Закладаємо подрібнену кубиками шинку і обсмажуємо її 5-6 хвилин. Вливаємо томатний соус і готуємо 5 хвилин. Відварюємо спагетті, воду зливаємо. Додаємо сир, гарячий соус і розмішуємо.
Інгредієнти:
спагетті – 80 г;
томат-паста – 10 р;
цибуля – 50 р;
цукор – щіпка;
вода – 100 мл;
вершкове масло – 20 г;
сіль;
часник – 1 зубчик;
зелень.
Приготування
Дрібненько рубаємо очищений часник і цибулю. Масло розтоплюємо і пасеруємо підготовлені овочі. Відварюємо до готовності макаронні вироби. Робимо соус для спагетті з томатної пасти. Для цього в сковороду кладемо томатну пасту і, помішуючи, готуємо близько хвилини. Кладемо цукор, вливаємо воду і проварюємо до загустіння. Додаємо спеції, підсолюємо за смаком. Готові спагетті кладемо на тарілку, поливаємо соусом, притрушиваем зеленню.
Спагетті з томатною пастою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Майже до готовності відварюємо спагетті. Помідори обдаємо окропом і ріжемо кубиками. Розводимо у воді томатну пасту. Додаємо подрібнений часник в розігріте масло, кладемо цукор і сіль. Коли з'явиться характерний запах, додаємо розведену у воді томатну пасту і даємо закипіти. Розмішуємо і на 10 хвилин залишаємо. Додаємо помідори, перець. Знімаємо масу з вогню після закипання. Поміщаємо спагетті на тарілки і поливають томатним соусом.
Спагетті з фаршем і томатною пастою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо спагетті. Подрібнюємо цибулю і кладемо на сковороду, щоб він підрум'янився. Викладаємо фарш і обсмажуємо, добре розмішуючи. Підсолюємо, притрушиваем за смаком перчиком. У воді розвести томат і виливаємо на сковороду. Розмішуємо, прикриваємо кришкою і хвилин 15 даємо потушиться. Викладаємо на тарілку спагетті, зверху кладемо фарш, посипаємо сиром і подаємо до столу.
Спагетті з сиром, шинкою і томатною пастою
Інгредієнти:
Приготування
Томатну пасту розвести водою до консистенції густого томатного соку водою. Підсолюємо за смаком, додаємо орегано. Подрібнюємо сир на тертці. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо рослинне і чекаємо, поки воно не розтане. Закладаємо подрібнену кубиками шинку і обсмажуємо її 5-6 хвилин. Вливаємо томатний соус і готуємо 5 хвилин. Відварюємо спагетті, воду зливаємо. Додаємо сир, гарячий соус і розмішуємо.
Спагетті з томатною пастою і часником
Інгредієнти:
Приготування
Дрібненько рубаємо очищений часник і цибулю. Масло розтоплюємо і пасеруємо підготовлені овочі. Відварюємо до готовності макаронні вироби. Робимо соус для спагетті з томатної пасти. Для цього в сковороду кладемо томатну пасту і, помішуючи, готуємо близько хвилини. Кладемо цукор, вливаємо воду і проварюємо до загустіння. Додаємо спеції, підсолюємо за смаком. Готові спагетті кладемо на тарілку, поливаємо соусом, притрушиваем зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з томатною пастою
Спробуйте урізноманітнити смак неабиякого страви, використовуючи запропоновані у статті цікаві рецепти. Далі підкажемо, як зробити чудове блюдо з
Паста карбонара з шинкою і вершками – рецепт
Самий відомий і улюблений вид пасти - карбонара. Сьогодні його варіацій існує нереальна кількість, про саму нетрадиційної поговоримо далі. Розповімо,
Спагетті з морепродуктами в вершковому соусі
Коли закінчилися ідеї для створення незвичайних страв і на розумі тільки макарони - не впадайте у відчай. Приготуйте спагетті з морепродуктами під
Соус для спагетті
Що може бути простіше, ніж приготувати спагетті до вечері? Однак, навіть таке просте блюдо як спагетті можна перетворити на справжнє святкове
Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
Спагетті з овочами - рецепт
Що ще може бути простіше і смачніше, ніж спагетті з овочами? Це італійське блюдо дуже легко засвоюється, і тому його можна подавати навіть на