Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паста карбонара з шинкою і вершками – рецепт

Паста карбонара з шинкою і вершками – рецепт

10-08-2016, 19:26
1 047
Паста карбонара з шинкою і вершками – рецепт
Паста – дуже смачна страва італійської кухні. Рецепти пасти карбонара з шинкою і вершками чекають вас нижче.
Карбонара з шинкою і вершками
Інгредієнти:

  • макарони – 450 г;

  • вершки 15% жирності – 450 мл;

  • шинка – 280 м;

  • сіль;

  • бекон – 200 г;

  • олія оливкова – 20 мл;

  • перець чорний мелений;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • пармезан або будь-який інший твердий сир – 300 р.


  • Приготування
    Практично до повної готовності відварюємо макарони в підсоленій воді. Обсмажуємо нарізані соломкою бекон і шинку в оливковій олії. У мисочці змішуємо 3 яйця, вершки, підсолюємо і додаємо спеції. Трохи збиваємо, щоб вийшла однорідна маса. Додаємо подрібнений пармезан і знову перемішуємо. До шинки і бекону викладаємо макарони, розмішуємо і додаємо яєчно-вершкову суміш. Знову все ретельно вимішуємо і розподіляємо по порціях.
    Спагетті карбонара з шинкою і вершками
    Інгредієнти:

  • спагетті – 400 г;

  • шинка сирокопчена – 300 г;

  • пармезан – 80 г;

  • оливкова олія – 45 мл;

  • вершки – 230 мл;

  • сіль;

  • сирі жовтки яєць – 4 шт.;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Часник чистимо і дрібненько кришимо. У сковороді розігріваємо оливкову олію і близько хвилини пасеруємо в ньому часник. Кладемо туди ж подрібнену кубиками шинку і тушкуємо близько 3 хвилин. Жовтки збиваємо з додаванням вершків, кладемо тертий пармезан, підсолюємо і притрушиваем перчиком. Спагетті варимо до готовності, додаємо їх до шинки, вливаємо вершковий соус і доводимо до загустіння на малому вогні.
    Оригінальний рецепт карбонара з вершками і шинкою
    Інгредієнти:

  • спагетті – 240 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • цибуля салатний червоний – 120 г;

  • курячі яйця – 4 шт.;

  • шинка – 150 г;

  • вершки – 180 мл;

  • сіль;

  • вершкове масло натуральне – 30 г;

  • тертий пармезан – 50 г;

  • перець.


  • Приготування
    Кип'ятимо воду, підсолюємо її, опускаємо спагетті і відварюємо їх майже до готовності. Обсмажуємо на вершковому маслі подрібнений червоний цибулю, часник, шинку, нашатковану соломкою або кубиками. Знімаємо Сковороду з вогню. У глибокій мисочці збиваємо яйця з додаванням вершків і тертого пармезану. Підсолюємо, притрушиваем перчиком і знову збиваємо. На відварені спагетті викладаємо обсмажену шинку з цибулею і часником, зверху наливаємо вершкову суміш і перемішуємо.
    Паста карбонара з шинкою, сиром і вершками - рецепт
    Інгредієнти:

  • шинка – 50 г;

  • спагетті – 120 г;

  • жирні вершки – 50 мл;

  • сир – 30 г;

  • сухе біле вино – 30 мл;

  • куряче яйце – 1 шт.


  • Приготування
    Спагетті закладаємо в окріп, варимо майже до готовності, а потім вже відкидаємо на друшляк. Акуратно розбиваємо яйце, відокремлюючи жовток від білка. Жовток з'єднуємо з вершками і подрібненим сиром, підсолюємо і перчимо. Шинку нарізаємо пластинками, до рум'яності обсмажуємо на вершковому маслі, вливаємо біле сухе вино. Додаємо готові спагетті, вливаємо вершковий соус і швидко розмішуємо.
    Рецепт карбонара з шинкою, грибами та вершками
    Інгредієнти:

  • спагетті – 500 г;

  • шинка – 180 г;

  • масло натуральне вершкове – 30 г;

  • свіжі печериці – 250 г;

  • цибуля – 120 г;

  • жирні вершки – 200 мл;

  • суміш перців;

  • сіль.
  • Паста карбонара з шинкою і вершками – рецепт


    Приготування
    Печериці миємо, нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо разом з нашаткованою дрібненькими кубиками цибулею до випаровування рідини. Шинку шаткуємо тоненькими смужками. Вливаємо вершки в сотейник, додаємо гриби з цибулею, сіль, спеції і тушкуємо на малому вогні, постійно помішуючи, близько 5 хвилин. Шинку обсмажуємо в розтопленому вершковому маслі. У тарілку викладаємо відварені до готовності спагетті, зверху шинку і поливаємо соусом з грибами. Тут же пасту карбонара розкладаємо по порціях і кличемо всіх до столу. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Карбонара з шинкою – рецепт
    Карбонара з шинкою – рецепт
    Класика італійської кухні - карбонара. Це прекрасне блюдо зазнало безліч змін, і про декількох варіаціях поговоримо далі. Розповімо, як зробити пасту
    Карбонара - класичний рецепт
    Карбонара - класичний рецепт
    Карбонара - страва з багатою історією. Звичайно, як і більшість рецептів зазнало безліч змін. Існує велика кількість варіантів цієї страви, і все
    Спагетті карбонара
    Спагетті карбонара
    Різновидів рецептів карбонари існує досить багато, як і її шанувальників. Пропонуємо одразу кілька, найбільш поширених рецептів даного виду пасти,
    Карбонара
    Карбонара
    Соус карбонара, який дуже популярний в італійському регіоні Лаціо, і яким прийнято поливати довгу пасту з твердих сортів пшениці, ще не дуже прижився
    Спагетті з шинкою
    Спагетті з шинкою
    Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
    Паста карбонара з вершками - рецепт
    Паста карбонара з вершками - рецепт
    Паста карбонара - це найпопулярніше італійське блюдо, яке полюбилося багатьом з нас. Рецепт створення пасти в соусі карбонара має безліч варіацій. І