Паста карбонара з шинкою і вершками – рецепт
Паста – дуже смачна страва італійської кухні. Рецепти пасти карбонара з шинкою і вершками чекають вас нижче.
Карбонара з шинкою і вершками
Інгредієнти:
макарони – 450 г;
вершки 15% жирності – 450 мл;
шинка – 280 м;
сіль;
бекон – 200 г;
олія оливкова – 20 мл;
перець чорний мелений;
курячі яйця – 3 шт.;
пармезан або будь-який інший твердий сир – 300 р.
Приготування
Практично до повної готовності відварюємо макарони в підсоленій воді. Обсмажуємо нарізані соломкою бекон і шинку в оливковій олії. У мисочці змішуємо 3 яйця, вершки, підсолюємо і додаємо спеції. Трохи збиваємо, щоб вийшла однорідна маса. Додаємо подрібнений пармезан і знову перемішуємо. До шинки і бекону викладаємо макарони, розмішуємо і додаємо яєчно-вершкову суміш. Знову все ретельно вимішуємо і розподіляємо по порціях.
Спагетті карбонара з шинкою і вершками
Інгредієнти:
спагетті – 400 г;
шинка сирокопчена – 300 г;
пармезан – 80 г;
оливкова олія – 45 мл;
вершки – 230 мл;
сіль;
сирі жовтки яєць – 4 шт.;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Часник чистимо і дрібненько кришимо. У сковороді розігріваємо оливкову олію і близько хвилини пасеруємо в ньому часник. Кладемо туди ж подрібнену кубиками шинку і тушкуємо близько 3 хвилин. Жовтки збиваємо з додаванням вершків, кладемо тертий пармезан, підсолюємо і притрушиваем перчиком. Спагетті варимо до готовності, додаємо їх до шинки, вливаємо вершковий соус і доводимо до загустіння на малому вогні.
Оригінальний рецепт карбонара з вершками і шинкою
Інгредієнти:
спагетті – 240 г;
часник – 2 зубчики;
цибуля салатний червоний – 120 г;
курячі яйця – 4 шт.;
шинка – 150 г;
вершки – 180 мл;
сіль;
вершкове масло натуральне – 30 г;
тертий пармезан – 50 г;
перець.
Приготування
Кип'ятимо воду, підсолюємо її, опускаємо спагетті і відварюємо їх майже до готовності. Обсмажуємо на вершковому маслі подрібнений червоний цибулю, часник, шинку, нашатковану соломкою або кубиками. Знімаємо Сковороду з вогню. У глибокій мисочці збиваємо яйця з додаванням вершків і тертого пармезану. Підсолюємо, притрушиваем перчиком і знову збиваємо. На відварені спагетті викладаємо обсмажену шинку з цибулею і часником, зверху наливаємо вершкову суміш і перемішуємо.
Паста карбонара з шинкою, сиром і вершками - рецепт
Інгредієнти:
шинка – 50 г;
спагетті – 120 г;
жирні вершки – 50 мл;
сир – 30 г;
сухе біле вино – 30 мл;
куряче яйце – 1 шт.
Приготування
Спагетті закладаємо в окріп, варимо майже до готовності, а потім вже відкидаємо на друшляк. Акуратно розбиваємо яйце, відокремлюючи жовток від білка. Жовток з'єднуємо з вершками і подрібненим сиром, підсолюємо і перчимо. Шинку нарізаємо пластинками, до рум'яності обсмажуємо на вершковому маслі, вливаємо біле сухе вино. Додаємо готові спагетті, вливаємо вершковий соус і швидко розмішуємо.
Рецепт карбонара з шинкою, грибами та вершками
Інгредієнти:
спагетті – 500 г;
шинка – 180 г;
масло натуральне вершкове – 30 г;
свіжі печериці – 250 г;
цибуля – 120 г;
жирні вершки – 200 мл;
суміш перців;
сіль.
Приготування
Печериці миємо, нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо разом з нашаткованою дрібненькими кубиками цибулею до випаровування рідини. Шинку шаткуємо тоненькими смужками. Вливаємо вершки в сотейник, додаємо гриби з цибулею, сіль, спеції і тушкуємо на малому вогні, постійно помішуючи, близько 5 хвилин. Шинку обсмажуємо в розтопленому вершковому маслі. У тарілку викладаємо відварені до готовності спагетті, зверху шинку і поливаємо соусом з грибами. Тут же пасту карбонара розкладаємо по порціях і кличемо всіх до столу. Приємного апетиту!
Карбонара з шинкою і вершками
Інгредієнти:
Приготування
Практично до повної готовності відварюємо макарони в підсоленій воді. Обсмажуємо нарізані соломкою бекон і шинку в оливковій олії. У мисочці змішуємо 3 яйця, вершки, підсолюємо і додаємо спеції. Трохи збиваємо, щоб вийшла однорідна маса. Додаємо подрібнений пармезан і знову перемішуємо. До шинки і бекону викладаємо макарони, розмішуємо і додаємо яєчно-вершкову суміш. Знову все ретельно вимішуємо і розподіляємо по порціях.
Спагетті карбонара з шинкою і вершками
Інгредієнти:
Приготування
Часник чистимо і дрібненько кришимо. У сковороді розігріваємо оливкову олію і близько хвилини пасеруємо в ньому часник. Кладемо туди ж подрібнену кубиками шинку і тушкуємо близько 3 хвилин. Жовтки збиваємо з додаванням вершків, кладемо тертий пармезан, підсолюємо і притрушиваем перчиком. Спагетті варимо до готовності, додаємо їх до шинки, вливаємо вершковий соус і доводимо до загустіння на малому вогні.
Оригінальний рецепт карбонара з вершками і шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Кип'ятимо воду, підсолюємо її, опускаємо спагетті і відварюємо їх майже до готовності. Обсмажуємо на вершковому маслі подрібнений червоний цибулю, часник, шинку, нашатковану соломкою або кубиками. Знімаємо Сковороду з вогню. У глибокій мисочці збиваємо яйця з додаванням вершків і тертого пармезану. Підсолюємо, притрушиваем перчиком і знову збиваємо. На відварені спагетті викладаємо обсмажену шинку з цибулею і часником, зверху наливаємо вершкову суміш і перемішуємо.
Паста карбонара з шинкою, сиром і вершками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спагетті закладаємо в окріп, варимо майже до готовності, а потім вже відкидаємо на друшляк. Акуратно розбиваємо яйце, відокремлюючи жовток від білка. Жовток з'єднуємо з вершками і подрібненим сиром, підсолюємо і перчимо. Шинку нарізаємо пластинками, до рум'яності обсмажуємо на вершковому маслі, вливаємо біле сухе вино. Додаємо готові спагетті, вливаємо вершковий соус і швидко розмішуємо.
Рецепт карбонара з шинкою, грибами та вершками
Інгредієнти:
Приготування
Печериці миємо, нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо разом з нашаткованою дрібненькими кубиками цибулею до випаровування рідини. Шинку шаткуємо тоненькими смужками. Вливаємо вершки в сотейник, додаємо гриби з цибулею, сіль, спеції і тушкуємо на малому вогні, постійно помішуючи, близько 5 хвилин. Шинку обсмажуємо в розтопленому вершковому маслі. У тарілку викладаємо відварені до готовності спагетті, зверху шинку і поливаємо соусом з грибами. Тут же пасту карбонара розкладаємо по порціях і кличемо всіх до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Карбонара з шинкою – рецепт
Класика італійської кухні - карбонара. Це прекрасне блюдо зазнало безліч змін, і про декількох варіаціях поговоримо далі. Розповімо, як зробити пасту
Карбонара - класичний рецепт
Карбонара - страва з багатою історією. Звичайно, як і більшість рецептів зазнало безліч змін. Існує велика кількість варіантів цієї страви, і все
Спагетті карбонара
Різновидів рецептів карбонари існує досить багато, як і її шанувальників. Пропонуємо одразу кілька, найбільш поширених рецептів даного виду пасти,
Карбонара
Соус карбонара, який дуже популярний в італійському регіоні Лаціо, і яким прийнято поливати довгу пасту з твердих сортів пшениці, ще не дуже прижився
Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
Паста карбонара з вершками - рецепт
Паста карбонара - це найпопулярніше італійське блюдо, яке полюбилося багатьом з нас. Рецепт створення пасти в соусі карбонара має безліч варіацій. І