Спагетті карбонара
Spaghetti карбонара - традиційне італійське блюдо. Воно неймовірно ситне і дуже смачне. Зараз є різні варіанти його приготування – з беконом , куркою, шинкою, але в кожному з них ніжний вершковий соус залишається незмінним. Як приготувати спагетті карбонара, читайте нижче.
Інгредієнти:
спагетті – 05 кг;
бекон – 300 г;
пармезан – 100 г;
сіль – 1 ч. ложка;
яйця – 4 шт.;
вершки – 300 р.
Приготування
Бекон нарізаємо тоненькими довгими смужками і обсмажуємо хвилин 6-7 на рослинному маслі до хрусткого стану. Спагетті відварюємо до готовності, не забуваючи при цьому посолити воду. Відкидаємо їх на друшляк і назад поміщаємо в каструлю. В окремий посуд вливаємо вершки, вбиваємо яйця і за допомогою віночка перемішуємо масу. Пармезан трьом на дрібній тертці, відправляємо його в яєчну масу і добре перемішуємо. Додаємо обсмажений бекон. Виливаємо соус в каструлю, де знаходяться спагетті, перемішуємо. На слабкому вогні тушкуємо хвилини 2 поки соус не загусне.
Інгредієнти:
спагетті з твердих сортів пшениці – 500 г;
пармезан – 300 г;
вершки 10% жирності – 500 мл;
бекон – 200 г;
шинка – 300 г;
оливкова масло – 10 мл;
яйця – 3 шт.;
чорний мелений перець;
сіль;
спеції.
Приготування
Відварюємо спагетті до повної готовності. На сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо в ньому нарізані смужками шинку і бекон. У глибокій мисці змішуємо яйця, вершки, спеції і сіль. Додаємо тертий пармезан і добре перемішуємо. У сковороду, де обсмажувалися м'ясні продукти, викладаємо спагетті, перемішуємо і вливаємо яєчно-вершкову суміш. Знову добре перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Інгредієнти:
спагетті – 300 г;
часник – 2 зубчики;
бекон – 250 г;
жовтки яєць – 2 шт.;
вершки 33% жирності – 200 мл;
пармезан – 100 г;
перець білий мелений – 1 щіпка;
окріп – 800 мл.
Приготування
Бекон нарізаємо соломкою. Зубчики часнику очистити і дрібненько кришимо. Спагетті ламаємо навпіл, щоб вони могли нормально поміститися в мультиварочную каструлю. Викладаємо бекон в чашу і обсмажуємо його 10 хвилин в режимі «Випічка» або «Смаження». Додаємо часник і готуємо ще 4 хвилини. Вливаємо вершки і акуратно перемішуємо масу. Приблизно через хвилину соус почне густіти. Викладаємо спагетті і заливаємо їх окропом. Готуємо в режимі «Варка експрес» 15 хвилин. Змішуємо жовтки з вершками, тертим пармезаном і білим меленим перцем. Коли спагетті будуть готові, додаємо в каструлю яєчну суміш, добре перемішуємо і знову закриваємо кришку мультиварки. Даємо страві настоятися 10 хвилин.
Інгредієнти:
спагетті – 350 г;
яйця – 3 шт.;
вершки – 100 мл;
часник – 2 зубчики;
оливкова олія – 45 мл;
насіння кунжутне – 15 г;
пармезан – 50 г;
філе куряче – 200 г;
базилік;
сіль.
Приготування
Нарізане невеликими шматочками куряче філе на оливковій олії обсмажуємо до готовності. Додаємо подрібнений часник і готуємо ще хвилинки 2. Потім додаємо вершки, сіль за смаком. Тушкуємо на маленькому вогні, щоб не згорнулися вершки. У киплячу воду вливаємо 15 мл оливкової олії, підсолюємо і опускаємо спагетті. Доводимо їх практично до готовності. Для соусу збиваємо яйця, додаємо базилік, кунжутне насіння, сіль і тертий пармезан. Готові спагетті відкидаємо на друшляк, а потім відправляємо в сковороду з куркою і часником. Заливаємо зверху соусом і тушкуємо близько 2 хвилин на слабкому вогні. Після цього відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!
Spaghetti карбонара - рецепт з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Бекон нарізаємо тоненькими довгими смужками і обсмажуємо хвилин 6-7 на рослинному маслі до хрусткого стану. Спагетті відварюємо до готовності, не забуваючи при цьому посолити воду. Відкидаємо їх на друшляк і назад поміщаємо в каструлю. В окремий посуд вливаємо вершки, вбиваємо яйця і за допомогою віночка перемішуємо масу. Пармезан трьом на дрібній тертці, відправляємо його в яєчну масу і добре перемішуємо. Додаємо обсмажений бекон. Виливаємо соус в каструлю, де знаходяться спагетті, перемішуємо. На слабкому вогні тушкуємо хвилини 2 поки соус не загусне.
Спагетті карбонара з шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо спагетті до повної готовності. На сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо в ньому нарізані смужками шинку і бекон. У глибокій мисці змішуємо яйця, вершки, спеції і сіль. Додаємо тертий пармезан і добре перемішуємо. У сковороду, де обсмажувалися м'ясні продукти, викладаємо спагетті, перемішуємо і вливаємо яєчно-вершкову суміш. Знову добре перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Спагетті карбонара в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Бекон нарізаємо соломкою. Зубчики часнику очистити і дрібненько кришимо. Спагетті ламаємо навпіл, щоб вони могли нормально поміститися в мультиварочную каструлю. Викладаємо бекон в чашу і обсмажуємо його 10 хвилин в режимі «Випічка» або «Смаження». Додаємо часник і готуємо ще 4 хвилини. Вливаємо вершки і акуратно перемішуємо масу. Приблизно через хвилину соус почне густіти. Викладаємо спагетті і заливаємо їх окропом. Готуємо в режимі «Варка експрес» 15 хвилин. Змішуємо жовтки з вершками, тертим пармезаном і білим меленим перцем. Коли спагетті будуть готові, додаємо в каструлю яєчну суміш, добре перемішуємо і знову закриваємо кришку мультиварки. Даємо страві настоятися 10 хвилин.
Спагетті карбонара з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Нарізане невеликими шматочками куряче філе на оливковій олії обсмажуємо до готовності. Додаємо подрібнений часник і готуємо ще хвилинки 2. Потім додаємо вершки, сіль за смаком. Тушкуємо на маленькому вогні, щоб не згорнулися вершки. У киплячу воду вливаємо 15 мл оливкової олії, підсолюємо і опускаємо спагетті. Доводимо їх практично до готовності. Для соусу збиваємо яйця, додаємо базилік, кунжутне насіння, сіль і тертий пармезан. Готові спагетті відкидаємо на друшляк, а потім відправляємо в сковороду з куркою і часником. Заливаємо зверху соусом і тушкуємо близько 2 хвилин на слабкому вогні. Після цього відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста карбонара - рецепт
У класичному варіанті пасти, спагеті поєднуються з обсмаженими шматочками свинячий щековины або бекону і приправляють соусом із жовтків і двох видів
Карбонара з беконом - рецепт
Рецепт карбонара, який ми пропонуємо в статті, не зовсім класичний, однак це італійське блюдо практично неможливо зіпсувати. До того ж з плином часу
Карбонара - класичний рецепт
Карбонара - страва з багатою історією. Звичайно, як і більшість рецептів зазнало безліч змін. Існує велика кількість варіантів цієї страви, і все
Карбонара
Соус карбонара, який дуже популярний в італійському регіоні Лаціо, і яким прийнято поливати довгу пасту з твердих сортів пшениці, ще не дуже прижився
Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
Паста карбонара з вершками - рецепт
Паста карбонара - це найпопулярніше італійське блюдо, яке полюбилося багатьом з нас. Рецепт створення пасти в соусі карбонара має безліч варіацій. І