Спагетті карбонара

Spaghetti карбонара - рецепт з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Бекон нарізаємо тоненькими довгими смужками і обсмажуємо хвилин 6-7 на рослинному маслі до хрусткого стану. Спагетті відварюємо до готовності, не забуваючи при цьому посолити воду. Відкидаємо їх на друшляк і назад поміщаємо в каструлю. В окремий посуд вливаємо вершки, вбиваємо яйця і за допомогою віночка перемішуємо масу. Пармезан трьом на дрібній тертці, відправляємо його в яєчну масу і добре перемішуємо. Додаємо обсмажений бекон. Виливаємо соус в каструлю, де знаходяться спагетті, перемішуємо. На слабкому вогні тушкуємо хвилини 2 поки соус не загусне.
Спагетті карбонара з шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо спагетті до повної готовності. На сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо в ньому нарізані смужками шинку і бекон. У глибокій мисці змішуємо яйця, вершки, спеції і сіль. Додаємо тертий пармезан і добре перемішуємо. У сковороду, де обсмажувалися м'ясні продукти, викладаємо спагетті, перемішуємо і вливаємо яєчно-вершкову суміш. Знову добре перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Спагетті карбонара в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Бекон нарізаємо соломкою. Зубчики часнику очистити і дрібненько кришимо. Спагетті ламаємо навпіл, щоб вони могли нормально поміститися в мультиварочную каструлю. Викладаємо бекон в чашу і обсмажуємо його 10 хвилин в режимі «Випічка» або «Смаження». Додаємо часник і готуємо ще 4 хвилини. Вливаємо вершки і акуратно перемішуємо масу. Приблизно через хвилину соус почне густіти. Викладаємо спагетті і заливаємо їх окропом. Готуємо в режимі «Варка експрес» 15 хвилин. Змішуємо жовтки з вершками, тертим пармезаном і білим меленим перцем. Коли спагетті будуть готові, додаємо в каструлю яєчну суміш, добре перемішуємо і знову закриваємо кришку мультиварки. Даємо страві настоятися 10 хвилин.
Спагетті карбонара з куркою
Інгредієнти:

Приготування
Нарізане невеликими шматочками куряче філе на оливковій олії обсмажуємо до готовності. Додаємо подрібнений часник і готуємо ще хвилинки 2. Потім додаємо вершки, сіль за смаком. Тушкуємо на маленькому вогні, щоб не згорнулися вершки. У киплячу воду вливаємо 15 мл оливкової олії, підсолюємо і опускаємо спагетті. Доводимо їх практично до готовності. Для соусу збиваємо яйця, додаємо базилік, кунжутне насіння, сіль і тертий пармезан. Готові спагетті відкидаємо на друшляк, а потім відправляємо в сковороду з куркою і часником. Заливаємо зверху соусом і тушкуємо близько 2 хвилин на слабкому вогні. Після цього відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Паста карбонара - рецепт
У класичному варіанті пасти, спагеті поєднуються з обсмаженими шматочками свинячий щековины або бекону і приправляють соусом із жовтків і двох видів

Карбонара з беконом - рецепт
Рецепт карбонара, який ми пропонуємо в статті, не зовсім класичний, однак це італійське блюдо практично неможливо зіпсувати. До того ж з плином часу

Карбонара - класичний рецепт
Карбонара - страва з багатою історією. Звичайно, як і більшість рецептів зазнало безліч змін. Існує велика кількість варіантів цієї страви, і все

Карбонара
Соус карбонара, який дуже популярний в італійському регіоні Лаціо, і яким прийнято поливати довгу пасту з твердих сортів пшениці, ще не дуже прижився

Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне

Паста карбонара з вершками - рецепт
Паста карбонара - це найпопулярніше італійське блюдо, яке полюбилося багатьом з нас. Рецепт створення пасти в соусі карбонара має безліч варіацій. І