Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Спагетті карбонара

Спагетті карбонара

15-09-2015, 20:54
750
Спагетті карбонара
Spaghetti карбонара - традиційне італійське блюдо. Воно неймовірно ситне і дуже смачне. Зараз є різні варіанти його приготування – з беконом , куркою, шинкою, але в кожному з них ніжний вершковий соус залишається незмінним. Як приготувати спагетті карбонара, читайте нижче.

Spaghetti карбонара - рецепт з вершками


Інгредієнти:

  • спагетті – 05 кг;

  • бекон – 300 г;

  • пармезан – 100 г;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • яйця – 4 шт.;

  • вершки – 300 р.


  • Приготування
    Бекон нарізаємо тоненькими довгими смужками і обсмажуємо хвилин 6-7 на рослинному маслі до хрусткого стану. Спагетті відварюємо до готовності, не забуваючи при цьому посолити воду. Відкидаємо їх на друшляк і назад поміщаємо в каструлю. В окремий посуд вливаємо вершки, вбиваємо яйця і за допомогою віночка перемішуємо масу. Пармезан трьом на дрібній тертці, відправляємо його в яєчну масу і добре перемішуємо. Додаємо обсмажений бекон. Виливаємо соус в каструлю, де знаходяться спагетті, перемішуємо. На слабкому вогні тушкуємо хвилини 2 поки соус не загусне.

    Спагетті карбонара з шинкою


    Інгредієнти:

  • спагетті з твердих сортів пшениці – 500 г;

  • пармезан – 300 г;

  • вершки 10% жирності – 500 мл;

  • бекон – 200 г;

  • шинка – 300 г;

  • оливкова масло – 10 мл;

  • яйця – 3 шт.;

  • чорний мелений перець;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Відварюємо спагетті до повної готовності. На сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо в ньому нарізані смужками шинку і бекон. У глибокій мисці змішуємо яйця, вершки, спеції і сіль. Додаємо тертий пармезан і добре перемішуємо. У сковороду, де обсмажувалися м'ясні продукти, викладаємо спагетті, перемішуємо і вливаємо яєчно-вершкову суміш. Знову добре перемішуємо і розкладаємо по тарілках.

    Спагетті карбонара в мультиварці


    Інгредієнти:

  • спагетті – 300 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • бекон – 250 г;

  • жовтки яєць – 2 шт.;

  • вершки 33% жирності – 200 мл;

  • пармезан – 100 г;

  • перець білий мелений – 1 щіпка;

  • окріп – 800 мл.


  • Приготування
    Бекон нарізаємо соломкою. Зубчики часнику очистити і дрібненько кришимо. Спагетті ламаємо навпіл, щоб вони могли нормально поміститися в мультиварочную каструлю. Викладаємо бекон в чашу і обсмажуємо його 10 хвилин в режимі «Випічка» або «Смаження». Додаємо часник і готуємо ще 4 хвилини. Вливаємо вершки і акуратно перемішуємо масу. Приблизно через хвилину соус почне густіти. Викладаємо спагетті і заливаємо їх окропом. Готуємо в режимі «Варка експрес» 15 хвилин. Змішуємо жовтки з вершками, тертим пармезаном і білим меленим перцем. Коли спагетті будуть готові, додаємо в каструлю яєчну суміш, добре перемішуємо і знову закриваємо кришку мультиварки. Даємо страві настоятися 10 хвилин.

    Спагетті карбонара з куркою


    Інгредієнти:

  • спагетті – 350 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • вершки – 100 мл;

  • часник – 2 зубчики;

  • оливкова олія – 45 мл;

  • насіння кунжутне – 15 г;

  • пармезан – 50 г;

  • філе куряче – 200 г;

  • базилік;

  • сіль.
  • Спагетті карбонара


    Приготування
    Нарізане невеликими шматочками куряче філе на оливковій олії обсмажуємо до готовності. Додаємо подрібнений часник і готуємо ще хвилинки 2. Потім додаємо вершки, сіль за смаком. Тушкуємо на маленькому вогні, щоб не згорнулися вершки. У киплячу воду вливаємо 15 мл оливкової олії, підсолюємо і опускаємо спагетті. Доводимо їх практично до готовності. Для соусу збиваємо яйця, додаємо базилік, кунжутне насіння, сіль і тертий пармезан. Готові спагетті відкидаємо на друшляк, а потім відправляємо в сковороду з куркою і часником. Заливаємо зверху соусом і тушкуємо близько 2 хвилин на слабкому вогні. Після цього відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста карбонара - рецепт
    Паста карбонара - рецепт
    У класичному варіанті пасти, спагеті поєднуються з обсмаженими шматочками свинячий щековины або бекону і приправляють соусом із жовтків і двох видів
    Карбонара з беконом - рецепт
    Карбонара з беконом - рецепт
    Рецепт карбонара, який ми пропонуємо в статті, не зовсім класичний, однак це італійське блюдо практично неможливо зіпсувати. До того ж з плином часу
    Карбонара - класичний рецепт
    Карбонара - класичний рецепт
    Карбонара - страва з багатою історією. Звичайно, як і більшість рецептів зазнало безліч змін. Існує велика кількість варіантів цієї страви, і все
    Карбонара
    Карбонара
    Соус карбонара, який дуже популярний в італійському регіоні Лаціо, і яким прийнято поливати довгу пасту з твердих сортів пшениці, ще не дуже прижився
    Спагетті з шинкою
    Спагетті з шинкою
    Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
    Паста карбонара з вершками - рецепт
    Паста карбонара з вершками - рецепт
    Паста карбонара - це найпопулярніше італійське блюдо, яке полюбилося багатьом з нас. Рецепт створення пасти в соусі карбонара має безліч варіацій. І