Карбонара з шинкою – рецепт
Паста карбонара – смачне, ситне страву італійської кухні. Це спагеті або макарони з соусом, до складу якого входять яйця і сир. Як готувати карбонару з шинкою, читайте нижче.
Інгредієнти:
паста з пшениці твердих сортів – 500 г;
вершки 10% жирності – 500 мл;
шинка – 300 г;
сирі яйця курячі – 3 шт.;
бекон – 200 г;
пармезан – 300 г;
сіль;
спеції;
олія оливкова – 15 мл
Приготування
Макаронні вироби (можна брати спагеті або будь-які інші макаронні вироби) відварюємо в підсоленій воді. На сковороді з розігрітим маслом обсмажуємо бекон, шинку, нарізані смужками. Збиваємо 3 яйця з вершками і необхідними спеціями. Трохи збиваємо до однорідності. Потім додаємо тертий сир і розмішуємо. У сковороду з шинкою відправляємо макарони, перемішуємо і додаємо яйця з вершками. Знову розмішуємо, витримуємо пару хвилин, а потім подаємо до столу.
Інгредієнти:
печериці свіжі – 100 г;
вершки – 50 мл;
цибуля – 100 г;
сир;
шинка – 100 г;
зелень;
оливкова олія;
спагетті – 300 г;
сіль.
Приготування
Відварюємо спагетті практично до готовності, в кінці воду зливаємо, а в каструлю з макаронними виробами додаємо масло і розмішуємо. Обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, готуємо 5 хвилин. Потім кладемо нарізану смужками шинку, вершки і макарони. Солимо, перчимо за смаком, готуємо хвилин 5 і посипаємо блюдо сиром. А перед самою подачею притрушиваем блюдо подрібненою зеленню.
Інгредієнти:
паста – 200 г;
часник – 3 зубчики;
жовтки курячих яєць сирі – 3 шт.;
шинка – 120 г;
пармезан – 50 г;
вершки – 180 мл
Приготування
Нарізаємо смужками шинку, очищений часник подрібнюємо. Окремо змішуємо збиті вершки з яєчними жовтками і дрібненько натертим пармезаном. Відварюємо Пасту практично до готовності. На розігріту сковороду наливаємо приблизно 20 мл оливкової олії. Коли олія нагріється, додаємо часник. Перемішуємо, щоб він не пригорів, обсмажуємо близько хвилини, а потім кладемо смужки шинки. Перемішуємо і готуємо хвилини 3. Відварені макарони відкидаємо на друшляк. Додаємо шинку з соусом. Ставимо на невеликий вогонь і готуємо близько 2 хвилин. Соус при нагріванні загусне. Карбонару з шинкою зверху притрушиваем сиром, натертим на тертці, і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!
Паста карбонара – рецепт з шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Макаронні вироби (можна брати спагеті або будь-які інші макаронні вироби) відварюємо в підсоленій воді. На сковороді з розігрітим маслом обсмажуємо бекон, шинку, нарізані смужками. Збиваємо 3 яйця з вершками і необхідними спеціями. Трохи збиваємо до однорідності. Потім додаємо тертий сир і розмішуємо. У сковороду з шинкою відправляємо макарони, перемішуємо і додаємо яйця з вершками. Знову розмішуємо, витримуємо пару хвилин, а потім подаємо до столу.
Карбонара з шинкою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо спагетті практично до готовності, в кінці воду зливаємо, а в каструлю з макаронними виробами додаємо масло і розмішуємо. Обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, готуємо 5 хвилин. Потім кладемо нарізану смужками шинку, вершки і макарони. Солимо, перчимо за смаком, готуємо хвилин 5 і посипаємо блюдо сиром. А перед самою подачею притрушиваем блюдо подрібненою зеленню.
Паста карбонара – рецепт з шинкою і вершками
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо смужками шинку, очищений часник подрібнюємо. Окремо змішуємо збиті вершки з яєчними жовтками і дрібненько натертим пармезаном. Відварюємо Пасту практично до готовності. На розігріту сковороду наливаємо приблизно 20 мл оливкової олії. Коли олія нагріється, додаємо часник. Перемішуємо, щоб він не пригорів, обсмажуємо близько хвилини, а потім кладемо смужки шинки. Перемішуємо і готуємо хвилини 3. Відварені макарони відкидаємо на друшляк. Додаємо шинку з соусом. Ставимо на невеликий вогонь і готуємо близько 2 хвилин. Соус при нагріванні загусне. Карбонару з шинкою зверху притрушиваем сиром, натертим на тертці, і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з шинкою
Незрівнянним наповненням будь-якого виду пасти стане шинка, яку можна готувати найрізноманітнішими способами, але ми опишемо лише ті, що ідеально
Паста карбонара - рецепт
У класичному варіанті пасти, спагеті поєднуються з обсмаженими шматочками свинячий щековины або бекону і приправляють соусом із жовтків і двох видів
Карбонара з беконом - рецепт
Рецепт карбонара, який ми пропонуємо в статті, не зовсім класичний, однак це італійське блюдо практично неможливо зіпсувати. До того ж з плином часу
Спагетті карбонара
Різновидів рецептів карбонари існує досить багато, як і її шанувальників. Пропонуємо одразу кілька, найбільш поширених рецептів даного виду пасти,
Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
Паста карбонара з вершками - рецепт
Паста карбонара - це найпопулярніше італійське блюдо, яке полюбилося багатьом з нас. Рецепт створення пасти в соусі карбонара має безліч варіацій. І