Яєчні роли
Останнім часом набирають обертів популярності страви інших народів світу, а деякі з них вже навіть адаптовані під наші смакові уподобання. Одним з таких є яєчні роли, якими поділилася з нами корейська кухня. Варіації такого страви в наших рецептах нижче.
Інгредієнти:
яйце куряче добірне – 1 шт.;
соєвий соус – за смаком;
васабі – за смаком;
огірок свіжий – 95 г;
м'який сир – 55 г;
рис, відварений до готовності – 30 р.
Приготування
Щоб приготувати яєчні роли по-корейськи, розбиваємо яйце куряче в миску, збиваємо зовсім небагато за допомогою вилки, додаємо за смаком соєвий соус васабі і гарненько перемішуємо. Виливаємо отриману яєчну суміш на розігріту антипригарну або промаслений звичайну сковороду і смажимо як традиційний омлет. По готовності акуратно викладаємо яєчний «млинець» на бамбукову рогожу для ролів, а зверху розподіляємо заздалегідь відварену до повної готовності рис. Зверху притрушиваем заготівлю шматочками м'якого сиру і тонкими слайсами свіжого огірка. Звертаємо виріб в рол, розрізаємо його на фрагменти, викладаємо на тарілку і подаємо, доповнивши морепродуктів і зеленню.
Інгредієнти:
яйце куряче добірне – 4 шт.;
борошно просеянная – 120 г;
майонез – 260 г;
відварену курячий окорочок – 1 шт.;
часникові зубці – 4 шт.;
олія соняшникова без аромату – 70 мл;
сіль велика – за смаком;
волоські горіхи – за смаком;
зелень на вибір – 1 маленький пучок.
Приготування
Спочатку зробимо тісто для яєчних ролів. Яйця змішуємо з борошном, додаємо чотири столові ложки майонезу, трохи солі і злегка збиваємо за допомогою віночка. Тепер промасливаем сковороду і випікаємо з отриманої суміші чотири яєчних млинчика. Курячий окорочок необхідно відварити заздалегідь до готовності, додавши у воду спеції за смаком, а потім відокремити м'якоть від кісток і дрібненько нарізати. Подрібнюємо також свіжу зелень і волоські горіхи в крихту, а часникові зубці очищаємо і шаткуємо як можна дрібніше.
Кожен млинець промазуємо столовою ложкою майонезу, посипаємо часником, горіхами і зеленню, а також розподіляємо рівномірно курку. Звертаємо млинці за допомогою циновки в роли, розрізаємо їх на фрагменти, викладаємо на тарілку і можемо подавати.
Яєчні роли можна приготувати з будь-якою іншою начинкою на свій смак і подати їх на сніданок, обід або вечерю.
Як приготувати яєчні роли по-корейськи – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати яєчні роли по-корейськи, розбиваємо яйце куряче в миску, збиваємо зовсім небагато за допомогою вилки, додаємо за смаком соєвий соус васабі і гарненько перемішуємо. Виливаємо отриману яєчну суміш на розігріту антипригарну або промаслений звичайну сковороду і смажимо як традиційний омлет. По готовності акуратно викладаємо яєчний «млинець» на бамбукову рогожу для ролів, а зверху розподіляємо заздалегідь відварену до повної готовності рис. Зверху притрушиваем заготівлю шматочками м'якого сиру і тонкими слайсами свіжого огірка. Звертаємо виріб в рол, розрізаємо його на фрагменти, викладаємо на тарілку і подаємо, доповнивши морепродуктів і зеленню.
Роли з яєчних млинців в домашніх умовах з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку зробимо тісто для яєчних ролів. Яйця змішуємо з борошном, додаємо чотири столові ложки майонезу, трохи солі і злегка збиваємо за допомогою віночка. Тепер промасливаем сковороду і випікаємо з отриманої суміші чотири яєчних млинчика. Курячий окорочок необхідно відварити заздалегідь до готовності, додавши у воду спеції за смаком, а потім відокремити м'якоть від кісток і дрібненько нарізати. Подрібнюємо також свіжу зелень і волоські горіхи в крихту, а часникові зубці очищаємо і шаткуємо як можна дрібніше.
Кожен млинець промазуємо столовою ложкою майонезу, посипаємо часником, горіхами і зеленню, а також розподіляємо рівномірно курку. Звертаємо млинці за допомогою циновки в роли, розрізаємо їх на фрагменти, викладаємо на тарілку і можемо подавати.
Яєчні роли можна приготувати з будь-якою іншою начинкою на свій смак і подати їх на сніданок, обід або вечерю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гарячі роли в домашніх умовах
Сьогодні поговоримо про одну різновиди суші - гарячих ролах. Вдома їх зробити зовсім просто, якщо слідувати нашим рекомендаціям. Розповімо, як
Роли з огірком
Дуже смачні і низькокалорійні роли завжди поживні і корисні. Зараз існує багато закладів, де можна спробувати це блюдо. А ті, хто любить домашню їжу,
Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
Роли з ікрою
Роли - це традиційна страва японської кухні. В даний час видів приготування ролів з різними інгредієнтами дуже багато. І зараз ми поділимося з вами
Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І