Шашлик зі свинячої вирізки
В наші дні приготування шашлику стало невід'ємною частиною будь-якого виїзду на природу. Якщо хочете, щоб м'ясо обов'язково вийшло соковитим і смачним, то краще всього використовувати в цій справі свинячу вирізку.
Інгредієнти:
молодий горошок – 200 г;
зелена цибуля – 105 г;
свиняча вирізка – 615 м;
спеції .
Для маринаду:
темний соєвий соус – 25 мл;
соус «Хойсин» - 105 мл;
мелений імбир – 5 г;
спеції.
Приготування
Перед приготуванням шашлику зі свинячої вирізки, замішуємо спочатку маринад: в мисці з'єднуємо соєвий соус, соус «Хойсин», мелений імбир і спеції.
М'ясо рубаємо невеликими скибочками, приправляємо спеціями і кидаємо молодий горошок і цибульку, очищений і нашатковану тонкими кільцями. Потім вливаємо ароматну суміш, перемішуємо вміст і маринуємо свинину кілька годин. Після цього нанизуємо м'ясо на шампури, чергуючи з цибульними кільцями, обсмажуємо на мангалі з усіх боків.
Інгредієнти:
свиняча вирізка – 980 р;
цибуля ріпчаста – 165 г;
винний оцет – 115 мл;
спеції.
Приготування
М'ясо обробляємо від жил, рубаємо шматочками і перекладаємо в зручну миску. Додаємо туди ж цибулю, очищений і нашатковану кільцями. Присипаємо всі спеціями за смаком, збризкуємо оцтом, добре перемішуємо і маринуємо свинину близько 3 годин, прибравши в холодильник. Після цього нанизуємо м'ясо на довгі шпаги і обсмажуємо на решітці аэрогриля 15 хвилин при температурі 230 градусів. Потім перевертаємо і доводимо страву до готовності.
Інгредієнти:
свиняча свіжа вирізка – 980 р;
лимон – 30 г;
свіжа зелень – 55 г;
сало – 190 г;
спеції.
Приготування
Свинячу вирізку добре промиваємо, просушуємо на рушник, очищаємо від пленочек і нарізаємо однаковими шматочками. Сало теж подрібнюємо і складаємо все в глибоку миску. Добре перемішуємо, підсолюємо за смаком і збризкуємо м'ясо лимонним соком. Накриваємо зверху кришкою і маринуємо вміст близько години. Після нанизуємо м'ясо на бамбукові палички, чергуючи з салом. Деко застеляємо фольгою, складеною в кілька разів, і викладаємо кілька шматочків сала. Прогріваємо Духовку до 245 градусів, на нижній рівень встановлюємо деко, а на верхній – ґрати, на яку викладаємо шашлик зі свинячої вирізки. Запікаємо страву 20 хвилин, і подаємо до столу, прикрасивши за бажанням рубаною свіжої зеленню.
Рецепт шашлику з свинячої вирізки
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Перед приготуванням шашлику зі свинячої вирізки, замішуємо спочатку маринад: в мисці з'єднуємо соєвий соус, соус «Хойсин», мелений імбир і спеції.
М'ясо рубаємо невеликими скибочками, приправляємо спеціями і кидаємо молодий горошок і цибульку, очищений і нашатковану тонкими кільцями. Потім вливаємо ароматну суміш, перемішуємо вміст і маринуємо свинину кілька годин. Після цього нанизуємо м'ясо на шампури, чергуючи з цибульними кільцями, обсмажуємо на мангалі з усіх боків.
Шашлик зі свинячої вирізки в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо від жил, рубаємо шматочками і перекладаємо в зручну миску. Додаємо туди ж цибулю, очищений і нашатковану кільцями. Присипаємо всі спеціями за смаком, збризкуємо оцтом, добре перемішуємо і маринуємо свинину близько 3 годин, прибравши в холодильник. Після цього нанизуємо м'ясо на довгі шпаги і обсмажуємо на решітці аэрогриля 15 хвилин при температурі 230 градусів. Потім перевертаємо і доводимо страву до готовності.
Шашлик зі свинячої вирізки в духовці
Інгредієнти:
Приготування

Свинячу вирізку добре промиваємо, просушуємо на рушник, очищаємо від пленочек і нарізаємо однаковими шматочками. Сало теж подрібнюємо і складаємо все в глибоку миску. Добре перемішуємо, підсолюємо за смаком і збризкуємо м'ясо лимонним соком. Накриваємо зверху кришкою і маринуємо вміст близько години. Після нанизуємо м'ясо на бамбукові палички, чергуючи з салом. Деко застеляємо фольгою, складеною в кілька разів, і викладаємо кілька шматочків сала. Прогріваємо Духовку до 245 градусів, на нижній рівень встановлюємо деко, а на верхній – ґрати, на яку викладаємо шашлик зі свинячої вирізки. Запікаємо страву 20 хвилин, і подаємо до столу, прикрасивши за бажанням рубаною свіжої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик з телятини
Не бійтеся готувати шашлик з телятини - він неодмінно вийде м'яким, адже молоде м'ясо не вимагає тривалої обжарювання. Далі опишемо, як правильно

Що приготувати з свинячої вирізки?
Особливо смачними і делікатними виходять страви, приготовані саме з свинячої вирізки. Далі опишемо чудові рецепти, які успішно різноманітять ваше

Шашлик зі свинини з оцтом
Кулінари стверджують, що ідеальним інгредієнтом для замочування шашлику є оцет. Чи Так це, пропонуємо розібратися, вивчивши рецепти, детально описані

Шашлик в духовці на шпажках
Не варто засмучуватися, якщо вихід на пікнік не вдався з якоїсь причини. Смачний, запаморочливо ароматний шашлик можна посмажити і на домашній кухні.

Медальйони зі свинячої вирізки
Представляємо незрівнянний рецепт любителям свинини і бекону. Мова йде про медальйонах з свинячої вирізки, які готуються легко і швидко. Їх можна

Шашлик з печінки
Печінка - чудовий і корисний продукт, а шашлик з неї виходить незвичайно смачним, ніжним і соковитим, при чому, не важливо, яка це печінка куряча,