Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шашлик зі свинячої вирізки

Шашлик зі свинячої вирізки

10-08-2016, 19:38
1 074
Шашлик зі свинячої вирізки
В наші дні приготування шашлику стало невід'ємною частиною будь-якого виїзду на природу. Якщо хочете, щоб м'ясо обов'язково вийшло соковитим і смачним, то краще всього використовувати в цій справі свинячу вирізку.

Рецепт шашлику з свинячої вирізки


Інгредієнти:

  • молодий горошок – 200 г;

  • зелена цибуля – 105 г;

  • свиняча вирізка – 615 м;

  • спеції .


  • Для маринаду:

  • темний соєвий соус – 25 мл;

  • соус «Хойсин» - 105 мл;

  • мелений імбир – 5 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Перед приготуванням шашлику зі свинячої вирізки, замішуємо спочатку маринад: в мисці з'єднуємо соєвий соус, соус «Хойсин», мелений імбир і спеції.
    М'ясо рубаємо невеликими скибочками, приправляємо спеціями і кидаємо молодий горошок і цибульку, очищений і нашатковану тонкими кільцями. Потім вливаємо ароматну суміш, перемішуємо вміст і маринуємо свинину кілька годин. Після цього нанизуємо м'ясо на шампури, чергуючи з цибульними кільцями, обсмажуємо на мангалі з усіх боків.

    Шашлик зі свинячої вирізки в аерогрилі


    Інгредієнти:

  • свиняча вирізка – 980 р;

  • цибуля ріпчаста – 165 г;

  • винний оцет – 115 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо від жил, рубаємо шматочками і перекладаємо в зручну миску. Додаємо туди ж цибулю, очищений і нашатковану кільцями. Присипаємо всі спеціями за смаком, збризкуємо оцтом, добре перемішуємо і маринуємо свинину близько 3 годин, прибравши в холодильник. Після цього нанизуємо м'ясо на довгі шпаги і обсмажуємо на решітці аэрогриля 15 хвилин при температурі 230 градусів. Потім перевертаємо і доводимо страву до готовності.

    Шашлик зі свинячої вирізки в духовці


    Інгредієнти:

  • свиняча свіжа вирізка – 980 р;

  • лимон – 30 г;

  • свіжа зелень – 55 г;

  • сало – 190 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Шашлик зі свинячої вирізки

    Свинячу вирізку добре промиваємо, просушуємо на рушник, очищаємо від пленочек і нарізаємо однаковими шматочками. Сало теж подрібнюємо і складаємо все в глибоку миску. Добре перемішуємо, підсолюємо за смаком і збризкуємо м'ясо лимонним соком. Накриваємо зверху кришкою і маринуємо вміст близько години. Після нанизуємо м'ясо на бамбукові палички, чергуючи з салом. Деко застеляємо фольгою, складеною в кілька разів, і викладаємо кілька шматочків сала. Прогріваємо Духовку до 245 градусів, на нижній рівень встановлюємо деко, а на верхній – ґрати, на яку викладаємо шашлик зі свинячої вирізки. Запікаємо страву 20 хвилин, і подаємо до столу, прикрасивши за бажанням рубаною свіжої зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шашлик з телятини
    Шашлик з телятини
    Не бійтеся готувати шашлик з телятини - він неодмінно вийде м'яким, адже молоде м'ясо не вимагає тривалої обжарювання. Далі опишемо, як правильно
    Що приготувати з свинячої вирізки?
    Що приготувати з свинячої вирізки?
    Особливо смачними і делікатними виходять страви, приготовані саме з свинячої вирізки. Далі опишемо чудові рецепти, які успішно різноманітять ваше
    Шашлик зі свинини з оцтом
    Шашлик зі свинини з оцтом
    Кулінари стверджують, що ідеальним інгредієнтом для замочування шашлику є оцет. Чи Так це, пропонуємо розібратися, вивчивши рецепти, детально описані
    Шашлик в духовці на шпажках
    Шашлик в духовці на шпажках
    Не варто засмучуватися, якщо вихід на пікнік не вдався з якоїсь причини. Смачний, запаморочливо ароматний шашлик можна посмажити і на домашній кухні.
    Медальйони зі свинячої вирізки
    Медальйони зі свинячої вирізки
    Представляємо незрівнянний рецепт любителям свинини і бекону. Мова йде про медальйонах з свинячої вирізки, які готуються легко і швидко. Їх можна
    Шашлик з печінки
    Шашлик з печінки
    Печінка - чудовий і корисний продукт, а шашлик з неї виходить незвичайно смачним, ніжним і соковитим, при чому, не важливо, яка це печінка куряча,