Шашлик зі свинини з оцтом
Рецепт м'якого, тане в роті шашлику з свинини, замоченого в оцті, стане в нагоді будь-якій людині, що збирається на пікнік і размышляющему про те, як правильно приготувати м'ясо.
Інгредієнти:
свинина (крижі або шия) – 2 кг;
цибуля – 315 г;
оцет 6% – 215 мл;
приправа і спеції до м'яса – на смак.
Приготування
Цибулини звільняємо від лушпиння і нарізаємо тоненькими півкільцями. Свинину ретельно обробляємо, при необхідності промиваємо під холодною водою, обсушуємо на тканинному рушник і рубаємо середніми кубиками. Далі змішуємо м'ясо з підготовленим цибулею, вливаємо розведений оцет і кидаємо будь-які спеції за смаком. Ретельно все перемішуємо чистими руками і маринуємо шашлик 5 годин. Перед приготуванням страви, свинину обов'язково трохи підсолюємо і нанизуємо плотненько один до одного. Обсмажуємо шашлик до золотистого кольору над розпеченими заздалегідь вугіллям. Подаємо готову страву з різними соусами і, звичайно ж, зі свіжими овочами.
Інгредієнти:
свиняча шия – 985 г;
спеції;
мінеральна газована вода – 55 мл;
цибуля – 75 г;
оцет 9% – 45 мл;
суха приправа для шашлику – на смак.
Приготування
Перед тим, як замаринувати свинину в оцті на шашлик, готуємо м'ясо: промиваємо шию і розрізаємо на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями і присипаємо дрібною сіллю. Гарненько мнемо його руками до тих пір, поки не з'явиться овочевий сік. Перекладаємо в миску, зверху насипаємо приправу і додаємо оброблене раніше м'ясо. Наливаємо оцет, газовану воду і все перемішуємо. Далі накриваємо посуд кришкою і маринуємо м'ясо 2 години. Після цього нанизуємо шашлик на шампури і обсмажуємо до готовності, перевертаючи по мірі необхідності. Подаємо блюдо гарячим зі свіжими огірками, стиглими помідорами, редискою і зеленню.
Інгредієнти:
свиняча вирізка – 1 кг;
цибуля – 95 г;
оцтова кислота – 2 ст. ложки;
вода – 95 мл;
спеції;
майонез – 155 мл
Приготування
Отже, м'якоть свинини промиваємо, промаківающімі серветками, нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо в каструлю. Цибулини чистимо і розрізаємо тонкими кільцями. Оцтову кислоту розвести кип'яченою водою і додаємо спеції за смаком. Збризкуємо м'ясо підкисленою водою, перемішуємо, додаємо майонез і підготовлений цибулю. Маринуємо шашлик близько 3 годин, а потім нанизуємо на шампури разом з цибульними кільцями, і підсмажуємо над вугіллям. Періодично заготовки перевертаємо і збризкуємо кислою водою.
Інгредієнти:
вода фільтрована – 715 мл;
лавровий лист – 2 шт.;
цибуля – 615 м;
хмелі-сунелі – 2 ч. ложки;
чорний перець горошком – 8 шт.;
свиняча шия – 2 кг;
яблучний оцет – 5 ст. ложок;
спеції.
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо і витираємо чистим рушником. Потім свинину нарізаємо невеликими шматками і викладаємо в миску. Цибулини чистимо, подрібнюємо кубиками і висипаємо до м'яса. Далі замішуємо маринад для шашлику з свинини: у воду вливаємо яблучний оцет і кидаємо за смаком сіль і приправи. Гарненько збиваємо суміш до повного розчинення всіх кристалів. Прибираємо посуд з м'ясом в холодильник на всю ніч, прикривши зверху кришкою, щоб шашлик не заветрівся.
Перед приготуванням страви, свинину трохи підсолюємо і нанизуємо плотненько один до одного на шампури. Обсмажуємо шашлик, перевертаючи по мірі необхідності, щоб м'ясо однаково зарум'янилося з усіх боків. Подаємо страву до столу зі свіжими овочами.
Рецепт шашлику з свинини з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини звільняємо від лушпиння і нарізаємо тоненькими півкільцями. Свинину ретельно обробляємо, при необхідності промиваємо під холодною водою, обсушуємо на тканинному рушник і рубаємо середніми кубиками. Далі змішуємо м'ясо з підготовленим цибулею, вливаємо розведений оцет і кидаємо будь-які спеції за смаком. Ретельно все перемішуємо чистими руками і маринуємо шашлик 5 годин. Перед приготуванням страви, свинину обов'язково трохи підсолюємо і нанизуємо плотненько один до одного. Обсмажуємо шашлик до золотистого кольору над розпеченими заздалегідь вугіллям. Подаємо готову страву з різними соусами і, звичайно ж, зі свіжими овочами.
Класичний рецепт шашлику з свинини з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як замаринувати свинину в оцті на шашлик, готуємо м'ясо: промиваємо шию і розрізаємо на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями і присипаємо дрібною сіллю. Гарненько мнемо його руками до тих пір, поки не з'явиться овочевий сік. Перекладаємо в миску, зверху насипаємо приправу і додаємо оброблене раніше м'ясо. Наливаємо оцет, газовану воду і все перемішуємо. Далі накриваємо посуд кришкою і маринуємо м'ясо 2 години. Після цього нанизуємо шашлик на шампури і обсмажуємо до готовності, перевертаючи по мірі необхідності. Подаємо блюдо гарячим зі свіжими огірками, стиглими помідорами, редискою і зеленню.
Шашлик зі свинини з оцтом і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, м'якоть свинини промиваємо, промаківающімі серветками, нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо в каструлю. Цибулини чистимо і розрізаємо тонкими кільцями. Оцтову кислоту розвести кип'яченою водою і додаємо спеції за смаком. Збризкуємо м'ясо підкисленою водою, перемішуємо, додаємо майонез і підготовлений цибулю. Маринуємо шашлик близько 3 годин, а потім нанизуємо на шампури разом з цибульними кільцями, і підсмажуємо над вугіллям. Періодично заготовки перевертаємо і збризкуємо кислою водою.
Рецепт шашлику з свинини з яблучним оцтом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо і витираємо чистим рушником. Потім свинину нарізаємо невеликими шматками і викладаємо в миску. Цибулини чистимо, подрібнюємо кубиками і висипаємо до м'яса. Далі замішуємо маринад для шашлику з свинини: у воду вливаємо яблучний оцет і кидаємо за смаком сіль і приправи. Гарненько збиваємо суміш до повного розчинення всіх кристалів. Прибираємо посуд з м'ясом в холодильник на всю ніч, прикривши зверху кришкою, щоб шашлик не заветрівся.
Перед приготуванням страви, свинину трохи підсолюємо і нанизуємо плотненько один до одного на шампури. Обсмажуємо шашлик, перевертаючи по мірі необхідності, щоб м'ясо однаково зарум'янилося з усіх боків. Подаємо страву до столу зі свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик в духовці на шпажках
Не варто засмучуватися, якщо вихід на пікнік не вдався з якоїсь причини. Смачний, запаморочливо ароматний шашлик можна посмажити і на домашній кухні.
Шашлик з оцтом і цибулею - рецепт
Рецепт смачного шашлику маринованого в оцті, стане в нагоді кожному, хто збирається на пікнічок і розмірковує про те, як приготувати м'ясо на цей
Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення
Шашлик в гранатовому соку
Шашлик - улюблене багатьма блюдо для пікніка та свята. Різновидів маринаду для нього дуже багато: його готують і в томатному соку, і в майонезі, і з
Шашлик в оцті
Один з головних складових гарного шашлику - це, звичайно ж, м'якість і ніжність. Для цього м'ясо маринують найрізноманітнішими способами, яких
Шашлик зі свинини з лимоном
Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування