Шашлик зі свинини з оцтом

Рецепт шашлику з свинини з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини звільняємо від лушпиння і нарізаємо тоненькими півкільцями. Свинину ретельно обробляємо, при необхідності промиваємо під холодною водою, обсушуємо на тканинному рушник і рубаємо середніми кубиками. Далі змішуємо м'ясо з підготовленим цибулею, вливаємо розведений оцет і кидаємо будь-які спеції за смаком. Ретельно все перемішуємо чистими руками і маринуємо шашлик 5 годин. Перед приготуванням страви, свинину обов'язково трохи підсолюємо і нанизуємо плотненько один до одного. Обсмажуємо шашлик до золотистого кольору над розпеченими заздалегідь вугіллям. Подаємо готову страву з різними соусами і, звичайно ж, зі свіжими овочами.
Класичний рецепт шашлику з свинини з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як замаринувати свинину в оцті на шашлик, готуємо м'ясо: промиваємо шию і розрізаємо на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями і присипаємо дрібною сіллю. Гарненько мнемо його руками до тих пір, поки не з'явиться овочевий сік. Перекладаємо в миску, зверху насипаємо приправу і додаємо оброблене раніше м'ясо. Наливаємо оцет, газовану воду і все перемішуємо. Далі накриваємо посуд кришкою і маринуємо м'ясо 2 години. Після цього нанизуємо шашлик на шампури і обсмажуємо до готовності, перевертаючи по мірі необхідності. Подаємо блюдо гарячим зі свіжими огірками, стиглими помідорами, редискою і зеленню.
Шашлик зі свинини з оцтом і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, м'якоть свинини промиваємо, промаківающімі серветками, нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо в каструлю. Цибулини чистимо і розрізаємо тонкими кільцями. Оцтову кислоту розвести кип'яченою водою і додаємо спеції за смаком. Збризкуємо м'ясо підкисленою водою, перемішуємо, додаємо майонез і підготовлений цибулю. Маринуємо шашлик близько 3 годин, а потім нанизуємо на шампури разом з цибульними кільцями, і підсмажуємо над вугіллям. Періодично заготовки перевертаємо і збризкуємо кислою водою.
Рецепт шашлику з свинини з яблучним оцтом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо і витираємо чистим рушником. Потім свинину нарізаємо невеликими шматками

Перед приготуванням страви, свинину трохи підсолюємо і нанизуємо плотненько один до одного на шампури. Обсмажуємо шашлик, перевертаючи по мірі необхідності, щоб м'ясо однаково зарум'янилося з усіх боків. Подаємо страву до столу зі свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик в духовці на шпажках
Не варто засмучуватися, якщо вихід на пікнік не вдався з якоїсь причини. Смачний, запаморочливо ароматний шашлик можна посмажити і на домашній кухні.

Шашлик з оцтом і цибулею - рецепт
Рецепт смачного шашлику маринованого в оцті, стане в нагоді кожному, хто збирається на пікнічок і розмірковує про те, як приготувати м'ясо на цей

Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення

Шашлик в гранатовому соку
Шашлик - улюблене багатьма блюдо для пікніка та свята. Різновидів маринаду для нього дуже багато: його готують і в томатному соку, і в майонезі, і з

Шашлик в оцті
Один з головних складових гарного шашлику - це, звичайно ж, м'якість і ніжність. Для цього м'ясо маринують найрізноманітнішими способами, яких

Шашлик зі свинини з лимоном
Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування