Що приготувати з свинячої вирізки?
Свиняча вирізка – одна з найбільш делікатних частин туші, приготування якої вимагає знання елементарної технології. Все тому, що цей шматок абсолютно не містить жиру і вже якщо вам доведеться його перетримати, то результат буде практично неїстівним. Про те, що приготувати зі свинячої вирізки і як це зробити, ми розповімо далі.
Одним із способів збереження соковитості шматка є обернення його шматочками бекону. Останній, під дією тепла, що випускає зайвий жир, насичуючі сам шматок свинини. При цьому смужки бекону підрум'янюються і стають хрусткими.
Інгредієнти:
тростинний цукор - 35 г;
діжонська гірчиця - 15 г;
часникові зубки - 4 шт.;
бекон - 7-8 скибочок;
розмарин - 4 гілочки;
свиняча вирізка - 14 кг
Приготування
Розкладіть смужки бекону на робочій поверхні злегка внахлест. Сам шматок свинячої вирізки відокремте від плівок, натріть гірчицею і ароматною пастою, приготовленої з пюрированного з сіллю часнику і розмарину. Викладіть вирізку на підкладку з бекону, оберніть їм шматки так, щоб покрити, зафіксуйте їх шпажками або зубочистками. Викладіть м'ясо в підходящу форму і відправити запікатися спершу при 220 градусах під фольгою, протягом півгодини, а потім при 160 ще стільки ж. Далі зніміть фольгу і готуйте шматок ще 45 хвилин. Перед нарізкою свинину неодмінно залишають полежати мінімум на 10-15 хвилин.
Так як свинина охоче приймає практично будь-які доповнення, її легко можна фарширувати на свій смак. Ми приготуємо шматок на італійський манер, наповнимо м'ясо моцарелою, часником і листочками базиліку.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 11 кг;
часникові зубки - 2 шт.;
томат - 55 г;
жменю свіжого базиліка;
моцарелла - 65 г;
сухе вино - 215 мл
Приготування
За допомогою гострого ножа розділіть свинячу вирізку в пласт рівної товщини і приправте його. Натріть поверхню шматка пюрированным часником, викладіть шматочки томатів, нарізаний базилік і шматочки сиру. Скрутіть м'ясо в рулет і зафіксуйте кулінарним шпагатом. Залиште шматок запікатися в формі, підлив до нього вина, при 180 градусах близько 1 години 20 хвилин.
Готова страва зі свинячої вирізки залишають полежати за 15 хвилин перед нарізкою, потім зрізують шпагат і ділять його на шматки.
В'ялене м'ясо зручно в зберіганні і виходить напрочуд смачним навіть при використанні мінімуму спецій.
Підготуйте шматок свинини, зрізавши з вирізки всі плівки. Маринад для свинячої вирізки простий і включає у свій склад велику кількість великої морської солі і прованські трави. Добре обсипав шматок, залиште на добу в холодильнику, потім залиште шматки підсохнути при кімнатній температурі ще на пару годин, посипте свіжою порцією сушених трав і залиште сушитися підвішеними в теплі, попередньо обернувши марлею.
Через тиждень шматки можна пробувати.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 630 г;
оцет винний - 15 мл;
соєвий соус - 15 мл;
крохмаль - 1 ч. ложка;
свіжий імбир - 1/2 ст. ложки;
щіпка пластівців червоного перцю;
стручкова квасоля - 345 г;
часник - 4 зубки.
Приготування
М'ясо наріжте соломкою і почніть обсмажувати в воке на рослинному маслі. Бланшируйте квасоля і додайте її до свинини. Посипте все крохмалем, полийте соєю і оцтом, додайте імбир, часник і перець. Після перемішування доведіть м'ясо до готовності і відразу ж подавайте.
Свинячу вирізку можна зробити і в мультиварці, обсмаживши м'ясо разом з квасолею на «Випікання» і підлив трохи води в середині приготування.
Як приготувати свинячу вирізку смачно?
Одним із способів збереження соковитості шматка є обернення його шматочками бекону. Останній, під дією тепла, що випускає зайвий жир, насичуючі сам шматок свинини. При цьому смужки бекону підрум'янюються і стають хрусткими.
Інгредієнти:
Приготування
Розкладіть смужки бекону на робочій поверхні злегка внахлест. Сам шматок свинячої вирізки відокремте від плівок, натріть гірчицею і ароматною пастою, приготовленої з пюрированного з сіллю часнику і розмарину. Викладіть вирізку на підкладку з бекону, оберніть їм шматки так, щоб покрити, зафіксуйте їх шпажками або зубочистками. Викладіть м'ясо в підходящу форму і відправити запікатися спершу при 220 градусах під фольгою, протягом півгодини, а потім при 160 ще стільки ж. Далі зніміть фольгу і готуйте шматок ще 45 хвилин. Перед нарізкою свинину неодмінно залишають полежати мінімум на 10-15 хвилин.
Рецепт приготування фаршированої свинячої вирізки
Так як свинина охоче приймає практично будь-які доповнення, її легко можна фарширувати на свій смак. Ми приготуємо шматок на італійський манер, наповнимо м'ясо моцарелою, часником і листочками базиліку.
Інгредієнти:
Приготування
За допомогою гострого ножа розділіть свинячу вирізку в пласт рівної товщини і приправте його. Натріть поверхню шматка пюрированным часником, викладіть шматочки томатів, нарізаний базилік і шматочки сиру. Скрутіть м'ясо в рулет і зафіксуйте кулінарним шпагатом. Залиште шматок запікатися в формі, підлив до нього вина, при 180 градусах близько 1 години 20 хвилин.
Готова страва зі свинячої вирізки залишають полежати за 15 хвилин перед нарізкою, потім зрізують шпагат і ділять його на шматки.
В'ялена свиняча вирізка рецепт в домашніх умовах
В'ялене м'ясо зручно в зберіганні і виходить напрочуд смачним навіть при використанні мінімуму спецій.
Підготуйте шматок свинини, зрізавши з вирізки всі плівки. Маринад для свинячої вирізки простий і включає у свій склад велику кількість великої морської солі і прованські трави. Добре обсипав шматок, залиште на добу в холодильнику, потім залиште шматки підсохнути при кімнатній температурі ще на пару годин, посипте свіжою порцією сушених трав і залиште сушитися підвішеними в теплі, попередньо обернувши марлею.
Через тиждень шматки можна пробувати.
Свиняча вирізка – рецепт на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо наріжте соломкою і почніть обсмажувати в воке на рослинному маслі. Бланшируйте квасоля і додайте її до свинини. Посипте все крохмалем, полийте соєю і оцтом, додайте імбир, часник і перець. Після перемішування доведіть м'ясо до готовності і відразу ж подавайте.
Свинячу вирізку можна зробити і в мультиварці, обсмаживши м'ясо разом з квасолею на «Випікання» і підлив трохи води в середині приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловича вирізка – рецепти
Вважається, що приготування страв з яловичої вирізки - вельми складний процес, що вимагають особливих вмінь. Однак навіть з цього м'яса можна
Свиняча грудинка – рецепт
З свинячої грудинки можна готувати безліч смачних страв, головне - грамотно вибрати м'ясо і скористатися хорошим рецептом. Далі опишемо, як зробити
В'ялена полендвица – рецепт
У цій статті ми детально опишемо, як правильно зробити чудове в'ялене м'ясо з традиційного білоруського рецептом. Приготування полендвицы
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Медальйони зі свинячої вирізки
Представляємо незрівнянний рецепт любителям свинини і бекону. Мова йде про медальйонах з свинячої вирізки, які готуються легко і швидко. Їх можна
Свиняча вирізка - рецепт
Найніжніша частина свинячої тушки - це вирізка, яка в готовому вигляді має дуже ніжну текстуру і смак. Це пісне м'ясо потрібно вміти готувати і ми