Шашлик з телятини

Рецепт шашлику з телятини
Інгредієнти:
Приготування
Телятину промиваємо та нарізаємо шматочками. Цибулю чистимо, шаткуємо кільцями, а зелену цибулю дрібно рубаємо ножем. Викладаємо м'ясо в миску, засипаємо підготовленим цибулею, приправляємо спеціями, додаємо майонез і ретельно все перемішуємо. Маринуємо телятину 3 години, а тим часом розпалюємо поки мангал. Далі нанизуємо на шматочки шампури і обсмажуємо шашлик до рум'яної скоринки.
Як приготувати шашлик з телятини?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Для приготування соусу перець чилі і імбир подрібнюємо, додаємо нарізаний кубиками солодкий перчик, заливаємо все оцтом, олією і розбавляємо водою. Відправляємо посуд з соусом на вогонь і проварюємо 10 хвилин. Потім додаємо цукор і тушкуємо ще 5-7 хвилин без кришки. Телятину і шпик нарізаємо невеликими кубиками, приправляємо спеціями і, чергуючи, нанизуємо на шампури. Масло змішуємо з рубаним базиліком, поливаємо цією сумішшю шашлик і маринуємо протягом 20 хвилин. Потім обсмажуємо його на грилі і подаємо з імбирним соусом.
Як смачно замаринувати телятину для шашлику?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо шматками. У ковшичке підігріваємо соєвий соус з червоним вином, додаємо цукор, гострий перець і кумін. Телятину викладаємо в каструлю, заливаємо теплим маринадом, закриваємо кришкою і прибираємо на 4 години на холод. Молода картопля промиваємо, розрізаємо вздовж на половинки і складаємо в миску. Вливаємо олію, кидаємо паприку і солимо за смаком. Все перемішуємо і відправляємо в холод на 2 години. Після цього обсмажуємо м'ясо і картоплю на решітці, збризкуємо страву лимонним соком.
Як замаринувати телятину на шашлик в грейпфрутовом соку?
Інгредієнти:
Приготування
Телятину нарізаємо шматочками і складаємо в глибоку миску. Потім додаємо сік одного грейпфрута, приправляємо спеціями і прибираємо м'ясо на ніч в холод. Перець, грейпфрут, цибулю і яблуко нарізаємо великими шматками і нанизуємо на шампури. Окремо готуємо шампури з м'ясом і обсмажуємо до готовності. М'ясо перед подаванням на стіл підсолюємо.
Рецепт шашлику з телятини по-кавказьки
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо кубиками і складаємо в миску. Потім посипаємо спеціями, кидаємо подрібнений ріпчаста цибуля, поливаємо оцтом і добре перемішуємо. Маринуємо в холодному місці 3 години, а потім нанизуємо м'ясо на шампури, чергуючи з цибулею, і змащуємо все курдючним салом. Підсмажуємо шашлик на мангалі 15 хвилин і подаємо зі свіжими овочами.
Шашлик з телятини в пиві

Інгредієнти:
Приготування
Телятину нарізаємо кубиками і складаємо в миску. Потім додаємо цибулю, нарізаний кільцями і заливаємо все темним пивом. Приправляємо спеціями, маринуємо м'ясо 30 хвилин, а потім нанизуємо на шампури і обсмажуємо до рум'яності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик зі свинячої вирізки
Шалено смачним вийде шашлик, якщо в якості основи використовувати свинячу вирізку. Далі докладно опишемо, як таке м'ясо оригінально замаринувати і

Як смачно приготувати телятину?
Приготуйте дивовижно смачні страви з телятини різними способами. Далі запропонуємо прекрасні варіанти запікання м'яса в духовці або томління в

Шашлик зі свинини з оцтом
Кулінари стверджують, що ідеальним інгредієнтом для замочування шашлику є оцет. Чи Так це, пропонуємо розібратися, вивчивши рецепти, детально описані

Гуляш з телятини
Традиційно угорський гуляш готується з молодої телятини. Постараємося сильно не відходити від класики, але трохи модифікуємо рецепт, додавши в звичне

Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення

Телятина з грибами
Телятина з грибами - соковите і ароматне блюдо, яке чудово підійде до недільного обіду або вечері в колі родини. Його можна подати з будь-яким