Листкове тісто з фаршем в духовці
Випічка з листкового тіста – це завжди смачно. Що приготувати з листкового тіста і фаршу, читайте нижче.
Інгредієнти:
тісто листкове бездріжджове – 450 г;
яловичий фарш – 450 г;
сіль;
спеції ;
болгарський перець червоного кольору – 2 шт.;
курячі яйця – 2 шт.;
цибуля – 130 р.
Приготування
Дрібненько кришимо цибулю, з'єднуємо його з фаршем. Підсолюємо, перчимо, додаємо 1 яйце і вимішуємо. Тонкими смужками шаткуємо болгарський перець. Тісто ділимо навпіл і розкачуємо шаром товщиною до 3 мм На одну половину тіста кладемо половину фаршу і половину перцю. Таким же чином робимо і з іншими інгредієнтами. Згортаємо рулетом, покласти на деко, за допомогою пензлика змащуємо верх яйцем і при помірній температурі випікаємо 45 хвилин.
Інгредієнти:
тісто дріжджове листкове – 450 г;
сіль;
м'ясний фарш – 400 г;
курячі яйця – 2 шт.;
перець;
цибуля – 130 р.
Приготування
Згідно інструкції, тісто розморожуємо. Прогріваємо Духовку до 180 градусів. Лук очищаємо і дрібненько кришимо. У фарш кладемо дрібненько нарізану цибулю, додаємо яйце, підсолюємо, перчимо і добре вимішуємо. Розморожене тісто нарізаємо квадратами. Розбиваємо яйце, відокремлюючи білок від жовтка. Краї квадратів змащуємо яєчним білком по краях. На серединку акуратно викладаємо фарш і скріплюємо у формі трикутників. Поміщаємо пиріжки на деко, застелений пекарської папером. Зверху промазуємо їх збитим жовтком. Випікаємо слойки з фаршем з готового листкового тіста близько півгодини до рум'яності.
Інгредієнти:
тісто листкове – 500 г;
яйце – 1 шт.;
яловичина – 400 г;
сіль;
свіжа зелень петрушки – 40 г;
цибуля – 220 г;
часник – 2-3 зубчики;
перець.
Приготування
Яловичину перекручуємо на м'ясорубці, цибулю дрібно кришимо, підсолюємо і перетираємо його руками, щоб виділився сік. Вимиту зелень подрібнюємо. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, підсолюємо, перчимо і вливаємо пару столових ложок води, щоб начинка вийшла соковитою. Розморожене листкове тісто розкачуємо на столі, притрушенном борошном. Повинен вийти пласт товщиною 2-3 мм. Вирізаємо кружечки, на середину яких кладуть начинку. Краї піднімаємо і формуємо пиріжок трикутної форми. Поміщаємо самсу на деко, верх промазуємо збитим жовтком і притрушиваем кунжутом. Хвилин на 10 ставимо вироби в сильно нагріту духовку, потім витримуємо близько півгодини при 180 градусах.
Листкове тісто з фаршем в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Дрібненько кришимо цибулю, з'єднуємо його з фаршем. Підсолюємо, перчимо, додаємо 1 яйце і вимішуємо. Тонкими смужками шаткуємо болгарський перець. Тісто ділимо навпіл і розкачуємо шаром товщиною до 3 мм На одну половину тіста кладемо половину фаршу і половину перцю. Таким же чином робимо і з іншими інгредієнтами. Згортаємо рулетом, покласти на деко, за допомогою пензлика змащуємо верх яйцем і при помірній температурі випікаємо 45 хвилин.
Пиріжки з листкового тіста з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Згідно інструкції, тісто розморожуємо. Прогріваємо Духовку до 180 градусів. Лук очищаємо і дрібненько кришимо. У фарш кладемо дрібненько нарізану цибулю, додаємо яйце, підсолюємо, перчимо і добре вимішуємо. Розморожене тісто нарізаємо квадратами. Розбиваємо яйце, відокремлюючи білок від жовтка. Краї квадратів змащуємо яєчним білком по краях. На серединку акуратно викладаємо фарш і скріплюємо у формі трикутників. Поміщаємо пиріжки на деко, застелений пекарської папером. Зверху промазуємо їх збитим жовтком. Випікаємо слойки з фаршем з готового листкового тіста близько півгодини до рум'яності.
Самса з листкового тіста з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину перекручуємо на м'ясорубці, цибулю дрібно кришимо, підсолюємо і перетираємо його руками, щоб виділився сік. Вимиту зелень подрібнюємо. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, підсолюємо, перчимо і вливаємо пару столових ложок води, щоб начинка вийшла соковитою. Розморожене листкове тісто розкачуємо на столі, притрушенном борошном. Повинен вийти пласт товщиною 2-3 мм. Вирізаємо кружечки, на середину яких кладуть начинку. Краї піднімаємо і формуємо пиріжок трикутної форми. Поміщаємо самсу на деко, верх промазуємо збитим жовтком і притрушиваем кунжутом. Хвилин на 10 ставимо вироби в сильно нагріту духовку, потім витримуємо близько півгодини при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з листкового тіста з фаршем
Листкове тісто давно зарекомендувало себе, як прекрасна основа для різноманітної випічки і несолодкої в тому числі. Далі опишемо, як спорудити
Слойки з листкового дріжджового тіста
Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
Пиріжки з вишнею з листкового тіста
Пиріжки - це не самий простий спосіб порадувати рідних улюбленої випічкою. Проте, є винятки, коли не потрібно возитися з приготуванням тесту - це
Пиріжки з готового листкового тіста
Коли у нас немає часу на приготування страв з тіста - на виручку приходить готове листкове тісто, яке можна придбати в будь-якому супермаркеті. З
Булочки з листкового тіста
Випічка з листкового тіста хороша тим, що з готового тіста можна швидко і з мінімумом зусиль приготувати смачні булочки до чаю. Начинку для таких
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте