Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Листкове тісто з фаршем в духовці

Листкове тісто з фаршем в духовці

19-07-2016, 20:03
8 509
Листкове тісто з фаршем в духовці
Випічка з листкового тіста – це завжди смачно. Що приготувати з листкового тіста і фаршу, читайте нижче.

Листкове тісто з фаршем в духовці


Інгредієнти:

  • тісто листкове бездріжджове – 450 г;

  • яловичий фарш – 450 г;

  • сіль;

  • спеції ;

  • болгарський перець червоного кольору – 2 шт.;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • цибуля – 130 р.


  • Приготування
    Дрібненько кришимо цибулю, з'єднуємо його з фаршем. Підсолюємо, перчимо, додаємо 1 яйце і вимішуємо. Тонкими смужками шаткуємо болгарський перець. Тісто ділимо навпіл і розкачуємо шаром товщиною до 3 мм На одну половину тіста кладемо половину фаршу і половину перцю. Таким же чином робимо і з іншими інгредієнтами. Згортаємо рулетом, покласти на деко, за допомогою пензлика змащуємо верх яйцем і при помірній температурі випікаємо 45 хвилин.

    Пиріжки з листкового тіста з фаршем


    Інгредієнти:

  • тісто дріжджове листкове – 450 г;

  • сіль;

  • м'ясний фарш – 400 г;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • перець;

  • цибуля – 130 р.


  • Приготування
    Згідно інструкції, тісто розморожуємо. Прогріваємо Духовку до 180 градусів. Лук очищаємо і дрібненько кришимо. У фарш кладемо дрібненько нарізану цибулю, додаємо яйце, підсолюємо, перчимо і добре вимішуємо. Розморожене тісто нарізаємо квадратами. Розбиваємо яйце, відокремлюючи білок від жовтка. Краї квадратів змащуємо яєчним білком по краях. На серединку акуратно викладаємо фарш і скріплюємо у формі трикутників. Поміщаємо пиріжки на деко, застелений пекарської папером. Зверху промазуємо їх збитим жовтком. Випікаємо слойки з фаршем з готового листкового тіста близько півгодини до рум'яності.

    Самса з листкового тіста з м'ясом


    Інгредієнти:

  • тісто листкове – 500 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • яловичина – 400 г;

  • сіль;

  • свіжа зелень петрушки – 40 г;

  • цибуля – 220 г;

  • часник – 2-3 зубчики;

  • перець.


  • Приготування
    Листкове тісто з фаршем в духовці

    Яловичину перекручуємо на м'ясорубці, цибулю дрібно кришимо, підсолюємо і перетираємо його руками, щоб виділився сік. Вимиту зелень подрібнюємо. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, підсолюємо, перчимо і вливаємо пару столових ложок води, щоб начинка вийшла соковитою. Розморожене листкове тісто розкачуємо на столі, притрушенном борошном. Повинен вийти пласт товщиною 2-3 мм. Вирізаємо кружечки, на середину яких кладуть начинку. Краї піднімаємо і формуємо пиріжок трикутної форми. Поміщаємо самсу на деко, верх промазуємо збитим жовтком і притрушиваем кунжутом. Хвилин на 10 ставимо вироби в сильно нагріту духовку, потім витримуємо близько півгодини при 180 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет з листкового тіста з фаршем
    Рулет з листкового тіста з фаршем
    Листкове тісто давно зарекомендувало себе, як прекрасна основа для різноманітної випічки і несолодкої в тому числі. Далі опишемо, як спорудити
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
    Пиріжки з вишнею з листкового тіста
    Пиріжки з вишнею з листкового тіста
    Пиріжки - це не самий простий спосіб порадувати рідних улюбленої випічкою. Проте, є винятки, коли не потрібно возитися з приготуванням тесту - це
    Пиріжки з готового листкового тіста
    Пиріжки з готового листкового тіста
    Коли у нас немає часу на приготування страв з тіста - на виручку приходить готове листкове тісто, яке можна придбати в будь-якому супермаркеті. З
    Булочки з листкового тіста
    Булочки з листкового тіста
    Випічка з листкового тіста хороша тим, що з готового тіста можна швидко і з мінімумом зусиль приготувати смачні булочки до чаю. Начинку для таких
    Листкове тісто з повидлом
    Листкове тісто з повидлом
    Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте